Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
Badacsonyi kiadó házak
Hotel Szieszta Sopron - Várjuk a Lövérekben
KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Badacsonyi kiadó házak

Kattintson weboldalunkra, és válassza ki Badacsonyban az Ön számára megfelelő badacsonyi kiadó házat. Irodánk 1982 óta foglalkozik badacsonyi kiadó házak közvetítésével. Foglalási kedvezményeket adunk. Egy hetes foglalásnál 1 óra tenisz + fél nap kerékpár. Két hetes foglalásnál 3 óra tenisz + 1 nap kerékpár. Két hétnél hosszabb foglalásnál 5 óra tenisz + 1 nap kerékpár + borkóstoló. OTP, K&H és MKB SZÉP Kártyát is elfogadunk. Várjuk Badacsonyban, legyen vendégünk! midiTOURIST Utazási Iroda Badacsony.

További információk


Részvételi feltételek

FOGLALÁS, VISSZAIGAZOLÁS

A foglalás történhet honlapunkon on-line módon, faxon, e-mailben vagy telefonon.

Az utazási szerződés egyrészről a vendég megrendelésével és a foglalási biztosíték megfizetésével, másrészről a megrendelés elfogadásával és a jelentkezés nyilvántartásba vételével jön létre. Az üdülés időpontját, árát a Visszaigazolás tartalmazza, melyet a foglalási biztosíték beérkezése után írásban küldünk meg kedves vendégeinknek.

FIZETÉSI FELTÉTELEK

A foglalást csak a foglalási biztosíték beérkezése után tekintjük véglegesnek. Ennek mértéke 2 napi szállásdíj (de legalább 20.000,-Ft/hét) A foglalási biztosíték fizethető banki átutalással, postai úton vagy személyesen az irodában.

Üdülési csekket és SZÉP KÁRTYÁT elfogadunk. A szállásdíj kiegyenlítése történhet üdülési csekkel vagy Szép kártyával, az idegenforgalmi adót csak készpénzzel lehet fizetni.

LEMONDÁS AZ UTAS RÉSZÉRŐL

A befizetett foglalási biztosíték megegyezik a lemondás díjával. 7 napon belüli visszalépés vagy le nem mondás esetén a lemondási díj a foglalási biztosíték kétszerese. Megkezdett nyaralás esetén a lefoglalt, de igénybe nem vett napok szállásdíja indokolt esetben téríthető vissza orvosi igazolás bemutatása mellett.( baleset, betegség)

ÉRKEZÉS, TÁVOZÁS

A szálláshelyet az érkezés napján főszezonban 14 - 20 óra között, elő-és utószezonban 14 - 17 óra között lehet elfoglalni.

Távozás napján legkésőbb délelőtt 10 óráig el kell hagyni. A kulcsátadás mindig a midiTOURIST Utazási Irodában történik, a szálláshelyet elfoglalni csak az iroda által kiállított számlával vagy szállásfoglalási engedéllyel lehet. Amennyiben váratlan nehézségek miatt az adott időben nem érkeznek meg, szíveskedjenek irodánkat az érkezés várható időpontjáról értesíteni.

VISSZALÉPÉS AZ UTAZÁSI IRODA RÉSZÉRŐL

A midiTOURIST Utazási Iroda fenntartja a módosítás jogát. Amennyiben a lefoglalt szálláshely a bérlet időpontjában nincs kiadható állapotban, az iroda köteles helyette azonos értékű más bérleményt biztosítani.

REKLAMÁCIÓ, KÁRTÉRÍTÉS

Reklamációt az iroda kizárólag a tartózkodás ideje alatt, írásos formában fogad el. Kártérítési eljárásra csak a közösen felvett kárjegyzőkönyv alapján kerülhet sor.

Érkezés napján a lefoglalt szállást a vendégnek joga van fizetés előtt megtekinteni az iroda dolgozójának kíséretében.

Fizetés és kulcsátadás után a vendégnek használatbavétel előtt van lehetősége a szálláshellyel kapcsolatos panaszát az irodánál bejelenteni. Jogos panasz esetén az iroda lehetőségeihez mérten egy másik szálláshelyet ajánlhat fel.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

A főszezon 2016.07.09. - 08.21-ig tart.

Minimum bérlés idő főszezonban 7 éjszaka szombati/vasárnapi érkezéssel.

Ettől eltérő foglalási igény esetén az irodával előzetesen mindig egyeztetni kell. 10 napos foglalás esetén az érkezést/távozást kérjük a már meglévő foglalásokhoz igazítani. Elő-és utószezonban az apartmanok nagy része rövidebb időre is foglalható. 4 éjszakánál rövidebb bérlés esetén a következő felárak kerülnek felszámításra:

1 éjszaka esetén 30 % felár
2 éjszaka esetén 20 % felár
3 éjszaka esetén 10 % felár

A bérleményben a Visszaigazolásban szereplő létszámnál többen nem tartózkodhatnak. A bérleti díj tartalmazza a szállásdíjat, áram, víz költségét, az ágynemű használatot és a takarítást. Az idegenforgalmi adó érkezéskor külön fizetendő.

Fűtési időszakban a főszezoni árak érvényesek.

Az árak naponta és bérleményenként értendők a feltüntetett létszámig.
Pótágy: 2 000,-Ft / 3 éves korig ingyenes. /

Minden szálláshelyen rendelkezésre áll: ágynemű, törölköző (1 db/fő/hét), SAT-TV vagy kábel tv, felszerelt konyha, kerti vagy mobil grillező, kerti bútor.

Háziállat csak a megjelölt bérleményekbe hozható, melynek költsége 1.000,-Ft/nap

2016.01.01 - 2016.12.31

Kapcsolatfelvétel, elérhetőségek ◄ Vissza

Programajánlat

Badacsonyi horgászjegy és horgász engedély
Badacsonyi horgászjegy és horgász engedély
  • Badacsony
2016.01.01. -
12.31.  

Badacsony túrázás, badacsonyi túrák és túraútvonalak
Badacsonyi túrák és túraútvonalak
  • Badacsony
2016.01.01. -
12.31.  

Borbarangolás Badacsony 2017
Borbarangolás Badacsony 2017
  • Badacsony
2017. február
4 - 25.

Bortriatlon 2017 Badacsony
Bortriatlon 2017 Badacsony
  • Badacsony
2017. május
13 - 14.

Badacsonyi Borhetek 2017. Borgasztronómiai fesztivál kulturális programokkal a Balatonnál
Badacsonyi Borhetek 2017
  • Badacsony
2017. július
14 - 31.

Szolgáltató

Hírlevél

E-mail cím:
Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer