Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
Büki Gyógyfürdő és Élménycentrum
Hotel Szieszta Sopron - Várjuk a Lövérekben
KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Büki Gyógyfürdő és Élménycentrum

A minden korosztály igényeit kielégítő Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum Magyarország második legnagyobb gyógyfürdője 14 hektáros területen ma már 33 medencével, és több, mint 5800 m2 vízfelülettel várja a pihenni vágyókat. A különböző szolgáltatási területeket külön-külön, vagy akár kombináltan is igénybe lehet venni.

További információk


Még több a településen (Bük-Bükfürdő):

Gyógy- és strandfürdő
A gyógy- és strandfürdő gyógyvizes medencéi 32-38 °C-os, a strand- és sportolásra alkalmas medencéi 26-28 °C-os vízzel vannak feltöltve, a legkisebbeket pedig speciálisan számukra kialakított, csak általuk igénybe vehető gyermekmedencék várják. A strandfürdő ingyenes kültéri csúszdakomplexuma felejthetetlen élményeket kínál. A fürdőzésen, csúszdázáson kívül az apróságok szórakozásáról modern játszótér gondoskodik, a pihenni vágyó felnőttek ellazulását pedig tágas, árnyékos pihenőterületek szolgálják. 2016-ban a családbarát szolgáltatások bővítéseként megnyílt a Spray park, valamint az Acapulco medence, melyek kifejezetten a gyermekes családok számára létesültek.

Élményfürdő
Az egész évben nyitva tartó fedett élményfürdő minden korosztály számára felüdülést nyújt, tágas pihenőterekkel, ingyenesen igénybe vehető pihenőágyakkal szolgálja az Önök felhőtlen pihenését. A gyermekek számára gyermekmedence és egy három elemből álló beltéri élménycsúszda-rendszer épült. A kicsiket a pancsolás után a gyermekjátszó szoba vidám játékai várják. Az igazán merészek pedig egész biztosan kedvüket lelik majd a beltérből induló, és a fürdő falain kívül tekergő élménycsúszdákban, melyekben fény- és színeffektek teszik még különlegesebbé és vidámabbá a száguldást.

Szaunavilág
A szaunázás szerelmesei számára 150 fő együttes befogadására alkalmas 10 féle szaunakabinnal komplex szaunavilág létesült, mely önállóan is megközelíthető. A szaunázás utáni pihenésről a 100 férőhelyes fedett szaunapihenő és a hangulatos szaunakert gondoskodik. A kültéri és beltéri hideg vizes merülőmedencéken túl Kneipp-medence, valamint kültéri és beltéri Jacuzzik teszik tökéletessé a szaunázás élményét.

Gyógyászat és wellness
A büki gyógyvíz jótékony hatására épülnek a fürdő Fizioterápiás Intézetében alkalmazott terápiás eljárások. A wellness kezelések kedvelőinek a Medical Wellness Centrum kínál teljes kikapcsolódást, feltöltődést, ahol kiváló szakorvosok felügyelete mellett végzett wellness-fitnesz kezelések szolgálják az egészség megőrzését. A relax és egzotikus masszázsokon túl többek között állapotfelmérés, thermo spa kezelések járulnak hozzá a vendégek tökéletes kikapcsolódásához, a teljes harmónia eléréséhez.

2016.01.01 - 2016.12.31

Még több a településen (Bük-Bükfürdő):

◄ Vissza

Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer