Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
Casati Art Corner Galéria
Hotel Szieszta Sopron - Várjuk a Lövérekben
Casati Art Corner Galéria

Casati Art Corner Galéria

A Casati Art Corner Galériát Bársony István építész alapította 2012 nyarán. A Casati Budapest Hotel működteti, ezzel támogatva elsősorban a fiatal képzőművészeket. Célunk, hogy kiállítási teret biztosítsunk még kevésbé ismert, vagy már befutott egyéni alkotóknak egy összefüggő sorozatuk bemutatására, vagy kisebb csoportoknak egy gondolat alatt összegyűjtött munkáikhoz.

További információk


Még több a településen (Budapest VI. kerület):

A galéria 2013. nyarától a Fiatalok Fotóművészeti Stúdiója vezetése alatt áll. A stúdió tagjai között megtalálhatók a mai magyar fotóművészeti szcéna legeredményesebb, legelismertebb 35 év alatti alkotói.

A szálloda a galérián kívüli területein is teret enged kortárs művészek és iparművészek alkotásainak. A 2012-ben történt felújítás során a közös terekben és a szobákban eredeti festményeket, installációkat, fotókat helyeztünk el, illetve a berendezés során magyar és külföldi designerek munkáiból válogattunk. A teljes listáért kattintson honlapunk art&design menüpontjára.

A galéria a rendelkezésre álló technikai berendezésekkel (projektor, vetítővászon, mikrofon, hangosító, flipchart stb.) alkalmas különteremnek vagy megbeszéléseknek 25 főig. Kávészünet helyben megoldható.


Forrás: a galéria honlapja

2016.01.01 - 2016.12.31

Még több a településen (Budapest VI. kerület):

◄ Vissza

Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer