Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
ELTE Gólyavár Rendezvényház
Kavics Spa Klub & Hotel Wellness pihenés
KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

ELTE Gólyavár Rendezvényház

A 2007-ben befejezett felújítás után az ELTE Gólyavár Rendezvényház, mint kiemelkedő minőségű, izgalmas rendezvényhelyszín lépett a piacra a Kipcor Kft. kizárólagos üzemeltetésével. A Gólyavárat különleges hangulatán kívül, minőségi beépített technikai berendezései, a területén rendelkezésre álló parkolási lehetőség teszi a belváros egyedülálló rendezvényhelyszínévé.

További információk


Még több a településen (Budapest VIII. kerület):

Fiatal, szakképzett csapatunk készségesen áll megrendelőink rendelkezésére, hogy különböző elképzeléseiknek maradéktalanul eleget tehessünk. A felmerülő események, rendezvények esetén értékesítési vezető kollégánk segítségével előzetes forgatókönyvet készítünk, mely kiterjed rendezvényhelyszíneinkre, ill. más külsős helyszínek javaslatára is, az időpont és a létszám figyelembevételével.

A tervezés során érdekes, kreatív ötletekkel, tanácsokkal segítünk eseményük színvonalasabb és emlékezetesebb lebonyolítása érdekében. A catering szolgáltatás megtervezésénél külön figyelmet szentelünk és igyekszünk harmóniát teremteni a vendégkör életkorára, társadalmi hovatartozására, a programok szerkezetére, a dekorációra és a menü összeállítására.

Kiemelten nagy hangsúlyt és figyelmet fordítunk, valamint segítséget nyújtunk az egyes események catering ajánlatának elkészítésére (a fúziós konyhától a klasszikus nemzetközi és magyaros kínálatig, az egyszerű Finger-Food-os koktél partiktól kezdve a hideg-, meleg büféasztalos menürendszeren át a többfogásos díszvacsorákig) a megrendelő kérésének megfelelően a szezonalitást és az esemény elvárt színvonalának megfelelő menük és árak összeállításában.

Konyhafőnökünk és a 25 fős konyhai személyzet naprakészen, friss alapanyagokból valósítja meg az Ön által megálmodott és közösen megtervezett ételeket, melyet az 1200 adagos modern konyhánkban készítünk el. Az előzetesen egyeztetett menüsort – hogy meggyőződjön konyhánk munkájának színvonaláról-, igény szerint megrendelése előtt akar meg is kóstolhatja reprezentatív első osztályú éttermünkben, az XO Bistro-ban.

A rendezvény sikeres lebonyolításához szükséges összes technikai feltételrendszert megrendelőnk kérésére biztosítjuk. Rendezvényközpontunk tolmácsfülkével, 7.1-es konferenciahangosítással és 9000 ANSI lumen-es duplalámpás projektorral is fel van szerelve.


Forrás: a Gólyavár honlapja

2017.01.01 - 2017.12.31

Még több a településen (Budapest VIII. kerület):

◄ Vissza

Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer