Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
Hamahama Természetjáró Egyesület
Hotel Szieszta Sopron - Várjuk a Lövérekben
KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Hamahama Természetjáró Egyesület

Több éves túraszervezői tapasztalattal és kiterjedt információs kapcsolatrendszerrel rendelkezünk az ország egész területén. Évek során több rendezvény szervezését bonyolítottuk le sikeresen az ország különböző pontjain.

További információk


Még több a településen (Budapest XIV. kerület):

Több hazai és néhány külföldi társszervezettel vettük fel a kapcsolatot. Az egyesület alapító tagjai különböző túlélő-, teljesítmény-, és vízi túrák szervezését végzik, elsősorban a fiatal, felsőoktatásban tanuló vagy ott végzett korosztály számára.
Rendszeresen szervezünk szárazföldi túrákat Magyarország különböző tájegységeire, és kenu túrákat a Rába folyóra.

Egyesületünk elsődleges célja, hogy minél több emberrel megismertesse a természetjárás szépségeit, az erdők , hegyek, folyó- és állóvizeink, valamint más természeti értékek fontosságát, és egyben a környezettudatos látásmódra oktassuk a résztvevőinket.
Mindenkori rendezvényeink célja bemutatni a résztvevőknek az adott terület természeti szépségeit, történelmi nevezetességeit. Így megtanulható, megismerhető a helyi kultúra, és tapasztalatok, információk szerezhetők olyan kiránduláshoz, nyaraláshoz, amikor már családdal barátokkal látogatnak vissza ezekre a helyekre.

Túrák megrendelésre. Cégeknek.  Iskoláknak. Intézményeknek. Kicsiknek és nagyoknak.  Kezdőknek és gyakorlott túrázóknak. Egyénileg, csapatban vagy csoportosan. Éjjel, nappal vagy éjjel-nappal. Minden évszakban. Az ország tetszés szerinti tájegységén. Pár órás túrától a több napos táborig. Szállással, étkezéssel igény szerint.

2016.01.01 - 2016.12.31

Még több a településen (Budapest XIV. kerület):

◄ Vissza

Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer