Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
Márvány Étterem Hévíz
Hotel Szieszta Sopron - Várjuk a Lövérekben
KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Márvány Étterem Hévíz

A 200 fő befogadására alkalmas Márvány étterem étlapján található nemzetközi és tájjellegű ételek a`la carte és svédasztalos rendszerben fogyaszthatók. Lobby bárunkban (nyitva 8:00 - 22:00) gazdag italkínálattal, kávé, tea és koktélkülönlegességekkel, süteménybárral várjuk vendégeinket, akik hetente több alkalommal élőzene mellett szórakozhatnak.

További információk


Még több a településen (Hévíz):

Márvány Étterem

Konyhaséfünk, Veress Ferenc munkája garancia a színvonalas ellátás, valamint a rendezvények, állófogadások, bankettek gasztronómiai hátterének biztosítására. Mesterséfünk jelentős éremesővel gazdagítja szállodánk hírnevét:

2004 Erfurt Németország, Nemzetközi szakács olimpia 1 Bronz érem
2006 Luxemburg, Szakács Világbajnokság 2 ezüst, és 2 bronz
2008 Erfurt Szakács olimpia 1 arany, 1 ezüst, 1 diploma
2010 Luxemburg szakács világbajnokság 1arany, 1 ezüst, 1 bronz

Ízelítő étlapunkról

Penne tészta sonkás-paradicsomos raguval

A tésztához kockára vágott füstölt sonkát és friss paradicsomból ragut aadunk, fokhagymával, és petrezselyemzölddel fűszerezzük. Tálaláskor olivaolajjal locsoljuk, parmezánnal megszórjuk.

Fogasfilé Keszthelyi módra hercegnő burgonyával

A fogasfilét roston megsütjük, tejszínes, gombás raguval, paprikával, friss paradicsommal tálaljuk, köretként sült burgonyapürét adunk hozzá.

Pisztráng egészben sütve mandulás barnavajjal, petrezselymes burgonyával

Egész pisztrángot sóval, borssal, fokhagymával fűszerezve serpenyőben lassú tűzön átsütünk. Külön edényben vajat olvasztunk, amiben a szeletelt mandulát megpirítjuk - ez kerül tálaláskor a pisztrángra, köretként petrezselymes burgonyát adunk.

Hízott libamáj roston fahéjas almával

A libamájszeleteket libazsírban megsütjük, majd sóval, borssal ízesítjük. A meghámozott almacikkeket cukros fahéjba forgatjuk, majd sütőben aranysárgára pirítjuk, ami egyben a libamáj körete is. Ez a fogás étlapunkon meleg előételként szerepel.

Zöldségekkel töltött paradicsom csőben sütve, kapormártással

A hámozott paradicsomok tetejét levágjuk, a belsejét evőkanállal eltávolítjuk, majd a paradicsomok belsejébe a megfőzött zöldségféléket visszatöltjük, amit előtte füstölt, reszelt sajttal összekevertünk. A tetejére visszehelyezzük a levágott részt, olivaolajjal meglocsoljuk és forró sütőben sütjük. Tálaláskor kapormártást adunk hozzá.

Vegetáriánusoknak kifejezetten ajánljuk!

200 fő, nemzetközi konyha, a la carte, svédasztal, koktél, élőzene, bankett étterem. Tájjellegű ételek. Lobby bár. Állófogadás. Svédasztalos reggeli. Kávékülönlegességek. Teakülönlegességek.

2016.01.01 - 2016.12.31

Még több a településen (Hévíz):

◄ Vissza

Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer