Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
Kalandsziget Tiszafüred
Kavics Spa Klub & Hotel Wellness pihenés
KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Kalandsziget Tiszafüred

Várjuk Magyarország legnagyobb Kalandszigetén, amely tartalmas és aktív kikapcsolódást nyújt minden korosztály számára.​ Az élményekről meg mi gondoskodunk! Látogasson el hozzánk! A Kalandsziget a Tisza-tó közepén Tiszafüreden helyezkedik el és számtalan élményekkel teli programot kínál mindenki számára a sport és szabadidő aktív eltöltésére egy csodálatos erdei környezetben. A Kalandszigeten található játékok és élmények mindenki számára felejthetetlen élményt nyújt. A 15 m magas mászótorony és kilátó, a 140 akadályból álló kalandpálya rendszer, az Óriás csúszópályák, a vízi játékok gyerekeknek és felnőtteknek is egyaránt kínál izgalmas és vidám perceket. A Kalandsziget 18 hektáros területén palló úton közlekedhetünk a sziget csodálatos élővilágát figyelve. Megújult kalandpályákkal, megújult árakkal és programokkal várunk a Kalandszigeten! Legyen az családi rendezvény, iskolai sport nap, céges csapatépítő tréning, vagy akár vállalati családi nap, a Kalandsziget jó választás!

További információk


Élmények, kalandok

KÖTÉLPÁLYÁK

• Az összesen 140 játékelemből álló, különböző nehézségű pályák pókhálószerű egymásra épülésének és átjárhatóságának köszönhetően soha nem látott szabadságot nyújt a kreatív játékosoknak arra, hogy kedvük szerint próbára tegyék erejüket és bátorságukat.
• A gyerkőc kötélpályán a legkisebbek profi alpintechnikai felszereléssel a méterükre tervezett, de a felnőttekével pontosan megegyező izgalmas akadályokat küzdhetnek le a fák közötti élményelemeken.
• Extrém csapatépítő pályánk igazi próba elé állítja a csapat együttműködő képességét. Legyen közös a siker barátaival vagy kollégáival.

MÁSZÓFAL

• A különleges formatervezésű mászófal és kilátó a kalandpark legemblematikusabb játékeleme, amely nem csupán esztétikumában egyedülálló.
• A 15 méter magas falon a mászóutak kialakításának lehetősége végtelen, így egyaránt feledhetetlen élményt nyújt a falmászással ismerkedőknek és a profi versenyzőknek egyaránt. Különleges kialakításának köszönhetően mozgássérültek is használhatják.

300 ÉS 400 M ÓRIÁS CSÚSZÓPÁLYA ÉS KILÁTÓ TORONY

• A mászótorony tetejéről induló 300 és 400 méteres kötélcsúszdák nem csupán a szabadon siklás élményével ajándékoznak meg, hiszen a magasból kivételes kilátás nyílik nem csak a Kalandszigetre, hanem a Tisza-tóra is. A kilátó torony akadály-mentesített, speciális emelő szerkezet segítségével juthatnak fel a mozgásukban korlátozottak.

FÉSZEK-TANÖSVÉNY A LOMBKORONA SZINTEN

• A kalandpark nem csupán az extrém élményekre vágyóknak kínál maradandó élményt. A lombkoronában elhelyezkedő tanösvény egyedülálló konstrukciójának köszönhetően kisgyermektől a nagymamáig minden korosztály testközelből ismerkedhet meg a Tisza-tó csodálatos élővilágának egy eddig elérhetetlen szegletével.

ÍJÁSZAT

• A népszerű szabadidő sportot a klasszikus mód mellett egy különleges pallóúton lévő pályán is kipróbálhatják az érdeklődők. A természetes akadályok között haladó ösvényen különböző lőállásokból célozhatnak az alkalmi íjászok fix célokra

JÁTSZÓTÉR

• A kalandsziget játszótere elsősorban a kisgyermekes családoknak kínál nagyszerű és biztonságos szórakozást. Míg a nagyok felnőtt játékokon teszik próbára a képességeiket, addig a kicsik életkoruknak megfelelő, biztonságos játékokon szórakozhatnak

MINIGOLF PÁLYA

• A kevésbé megerőltető szabadidő sportok kedvelőinek kedvenc játéka lesz a Kalandsziget minigolf pályája. A gyönyörű vízparti környezetben lefektetett épített pálya-rendszer a kezdők és a sportolók igényeinek is kiválóan megfelel.

Egyéb szolgáltatások

  •     Slacline
  •     Trambulin

Jegyek

Mit tartalmaznak a belépő árak?

Kötélpályák használatát a testmagasságnak megfelelően
Max. 3 óra mászási lehetőséget
Biztonsági felszerelések használatát
Szakszerű oktatást a gyakorló pályán
Animátori segítséget
Ha szükséges mentést a pályáról
Balesetbiztosítást a Kalandsziget egész területére

Sétajegy:

A sétajegy, az alap belépő a Kalandszigetre, a jegy megváltása nélkül nem lehet a Kalandsziget területére belépni. Továbbá magába foglalja a csónak használatát oda-vissza, valamint a balesetbiztosítást. A Kalandsziget játékaira nem jogosít fel, de ha kedved lenne kipróbálni valamelyik játékot, akkor beszámítjuk az általános jegy árába.

Óriás csúszópálya:

A jegy 1 csúszást tartalmaz, amit a 300 méteres vagy a 400 méteres pályán lehet felhasználni. Tartalmazza a balesetbiztosítást. Az Óriás csúszópályákat 12 éves kortól és 30 kg testsúly felett és 120 kg testsúly alatt lehet használni.

Gyerekjegy:

A gyerek jegy 100 - 135 cm alatti kalandorok számára alakítottuk ki, amit a gyerek pályákon lehet felhasználni. Továbbá általános belépő a Kalandszigetre és magába foglalja a csónak használatot oda-vissza, valamint a balesetbiztosítást.

Diákjegy:

Diákigazolvány felmutatásával vehető igénybe. Tartalmazza a 135 cm feletti pályák megmászását. Továbbá általános belépő a Kalandszigetre és magába foglalja a csónak használatot oda-vissza, valamint a balesetbiztosítást.

Felnőttjegy:

A felnőtt belépő a 135 cm feletti kalandorok számára alakítottuk ki. Tartalmazza az összes kötélpálya megmászását kivétel a gyerekpályákét. Továbbá általános belépő a Kalandszigetre és magába foglalja a csónak használatot oda-vissza, valamint a balesetbiztosítást is.

Családi jegy:

A gyerek és felnőtt jegyek kombinációja. Nem szab határt magasság korlátnak, tehát 135 cm alatt és 135 felett is igénybe lehet venni. Tartalmazza az összes kötélpálya megmászását. Továbbá általános belépő a Kalandszigetre és magába foglalja a csónak használatot oda-vissza, valamint a balesetbiztosítást is.

Mászófal jegy

A különleges formatervezésű mászófalat minden korosztály használhatja és teheti próbára ügyességét 1 alkalommal. Tartalmazza a balesetbiztosítást.

Milyen fizetési lehetőségek vannak?

Szabadidőkártya:

SZÉP Kártya (OTP, K&H, MKB)
Ajándék Erzsébet-Utalvány elfogadóhely

Hitelkártya:

American Express
Eurocard - Mastercard
Maestro
Visa”

Nyitva tartás

2016. április 15-től már fogadunk csoportokat a Kalandszigetre előzetes bejelentkezés alapján egészen október 31-ig!

2016. május 1. – 2016. június. 15. és 2016. szeptember 1. – 2016. szeptember 31.

Minden szombaton és vasárnap: 10:00 – 18:00 között

2016. június 15 – 2016. augusztus 31.

Minden nap: 10:00 – 18:00

Mennyire biztonságosak a pályák?

A kalandpályák maximális biztonságot nyújtják vendégeink számára. Minden reggel gondoskodunk a pályák ellenőrzésről, szükség esetén azonnali javításáról. Napi ellenőrzésekkel biztosítjuk a garantált biztonságot.

Milyen nehézségi szintek vannak?

A kezdő, közép haladó, haladó, valamint extrém pálya a testmagasságnak megfelelően.

Milyen magassághoz van kötve a pályahasználat?

A gyerek pályákat 100 cm-től használhatják a gyermekek kortól függetlenül, szülői felügyelettel és segítséggel.Felnőtt pályáinkat 135 cm-től lehet igénybe venni szintén kortól függetlenül.

Milyen ruhát érdemes viselni?

Zárt sportcipő, kényelmes laza sportos ruházat, igény szerin kesztyű használat. A pályák használata előtt ajánlott minden értéket, ékszert zárt helyen tárolni. Értékmegőrzésre a pénztárban biztosítunk lehetőséget.

Mennyi idő alatt teljesíthetőek a pályák?

A mászási idő a park telítettsége, a páĺyák nehézsége valamint a mászó személy tapasztalatán múlik. A mászási időkeret biztosítja szinte az összes páĺya teljesítését, ügyességtől függően.

Szükséges-e előre bejelentkezni?

Csoport esetében mindenképp (telefonon vagy a honlapon található üzenetküldő segítségével). Családi, vagy egyéni mászás esetén is érdemes tájékozódni telefonon a park telítettségéről, hogy élvezetes élményt szerezhessünk egymásnak.

Az időjárás mennyire befolyásolja a pályahasználatot?

Általános szabályokról a Pályahasználati szabályzatban és a Házirendben tájékozódhattok.
Hóban, fagyban és tartós vihar esetén a mászás szünetel. Minden más esetben szeretettel várjuk kedves Vendégeinket! Amennyiben bizonytalanok vagytok, hogy az időjárási körülmények miatt elinduljatok-e, javasoljuk, hogy a honlapon található telefonszámon érdeklődjetek a helyi időjárásról!

Mi a felelősségvállalási nyilatkozat és miért szükséges a kitöltése?

A felelősségvállalási nyilatkozat kitöltésével vendégeink elfogadják a Pályahasználati szabályzatot és a Házirendet. Esetleges baleset esetén a felelősségvállalási nyilatkozatot a baleseti jegyzőkönyvhöz szükséges csatolni.

A felelősségvállalási nyilatkozatot kötelező (minden alkalommal) kitölteni?

Igen, de a zökkenőmentesebb bejutás érdekében, ha tehetitek, otthon töltsétek ki! A dokumentumot a letölthető dokumentumok fülecske alatt találjátok.

Megközelítés

Személygépkocsival

Budapest felől az M3-as autópályán Füzesabonyig (112 km), majd onnan a 33-as számú főúton Debrecen irányában (36 km), vagy Debrecen irányából (75 km) a 33-as számú főúton juthatunk el Tiszafüredig. Szolnok irányából a 4-es számú főközlekedési úton, majd a 34-es számú főúton haladva érhető el a város.

Tiszafüred városán belül Füzesabony felől érkezve az első közlekedési lámpa előtti, Debrecen irányából a második közlekedési lámpa utáni kereszteződésben a MOL benzinkút iránya felé tartva a vasúti átjárót követően jobb irányba fordulva érhető el a Kalóztanya, a Kalózsziget Kalandpark fogadóépülete.

Autóbusszal

Megközelíthető naponta több járattal is Budapestről: a Stadion- és a Népliget buszpályaudvarról, továbbá Debrecenből, Egerből, Miskolcról, Salgótarjánból, valamint Szolnokról.

Vonattal

Budapest felől megközelíthető a Keleti- és a Nyugati-pályaudvarról a 80-as vonalon füzesabonyi átszállással, onnan pedig a 108-as vonalon haladva a debreceni szárnyvonalon. Szolnok felől: a Budapest, Szolnok, Cegléd, Karcag vasútvonalon.

2017.04.15 - 2017.10.31

Kapcsolatfelvétel, elérhetőségek ◄ Vissza

Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer