Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
Kerekerdő Élménypark
Kavics Spa Klub & Hotel Wellness pihenés
KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Kerekerdő Élménypark

A Kerekerdő Élménypark, Kelet-Magyarország legszebb élmény és meseparkja, mely egész napos kikapcsolódást kínál kicsiknek és nagyoknak a mesék világában. A Kerekerdő Élménypark egy stílusosan kialakított létesítmény, mely a gyerekeket a mesék világába kalauzolva fejleszti fizikai képességüket, gondolkodásukat, ösztönzi kreativitásukat. Mindemellett a családok számára a közös játék színtere is, ahol az együtt töltött idő összekovácsoló erejű.

További információk


Élményelemek

Beszélő fa
Bizonyára mindenki úgy tudja, hogy egy fa nem tud beszélni……nos, felhívjuk a tisztelt kételkedő gyermekek és felnőttek figyelmét arra, hogy a Kerekerdő Élményparkban nincsenek lehetetlenek és itt mindennek csak a képzelet tud határt szabni. Hogy mire is gondolunk?
0-99 év

Flinstones vízibicikli
A Kerekerdő Élménypark egyik legnépszerűbb vízi élményeleme a Flinstones vízibicikli. A fedélzeten 4 személy részére alakítottunk ki kényelmes ülőhelyet, melyek a páratlan környezettel együtt biztosítják a valódi élménydús kikapcsolódást, a vízibickilizés örömeit.
0 - 99 éves kor

Hálós kalandpálya
Természetes alapanyagokból épült 2 szintes erdei kalandpálya, mely nem csak vakmerő gyermekek részére lett kialakítva. A szintek taposóhálókkal lettek elválasztva, ezáltal olyan hatást keltve, mintha a levegőben járnának a kicsik és a nagyok. A nagy tornyok nem csak pihenőhelyként szolgálnak, hanem különböző összekötő elemeket is tartalmaznak, mint például létrák, csúszdák, amelyek tovább fokozzák az élményszerűséget.
2 - 3 éves kortól

Drótkötélpálya
A Kerekerdő Élményparkban 4 féle pálya közül választhatnak a kedves látogatók. Mindenki magassága, kedve és fizikuma szerint próbálhatja ki a gyermek (1-es és 2-es) vagy felnőtt (3-as és 4-es) pályákat.

Trambulin és ugrálóvár
A 6 állásos trambulin egységes, ízléses stílusú élményelem, amely a kisebbek és nagyobbak számára is egyaránt remek kikapcsolódási lehetőséget nyújt(hat).
1 éves kortól

Póni lovagoltató
A Kerekerdő Élménypark szeretettel várja azon gyermekeket, akik szeretnék kipróbálni a lovaglás örömeit. Gyerek póni lovaglással kedveskedünk a kicsik részére, akik a szolgáltatás hosszúságát alapul véve választhatják ki azt az útvonalat, amelyet szívesen bejárnának a pónival, szüleikkel, az Élménypark segítőivel együtt. Mindeközben megismerkedhetnek az állatokkal, megtanulhatják az állatok szeretetét és nem utolsó sorban tiszteletét is.
1 éves kortól

Kreatív foglalkozás
Építés alatt

Tutajos pálya
Az Élménypark egyik igazi kicsiknek és nagyoknak épült vízi játszótere. Fa tutajok segítségével tudnak egy biztonságos környezetben a tó élővilágával megismerkedni a vállalkozó kedvű vendégek. A tutajos pálya, mint egy bioszféra működik, vagyis testközelből nézhetőek meg a tóban élő állatok és a különféle vízi növények, természetesen a „tutajozás” élvezete mellett.
2-3 éves kortól

Mesejelenetek
Az Élménypark vendégei többek között megtekinthetik a Grimm testvérek híres meséjeként számon tartott, valamint 2006-ban „Németország legszebb meséje” díjjal kitüntetett Holle anyó jelenetét.
0 - 99 éves korig

Rendezvény vár - Átalakítás alatt -
- ÁTALAKÍTÁS ALATT -
2 éves kortól

Játszótér rengeteg
A játszótér egységes, ízléses stílusú, vár jellegű, bástyákkal, láncról lógatott függőhíddal színesített élményelem, amely akár a legkisebbek számára is remek kikapcsolódási lehetőséget nyújt(hat). A játszótér számos kiegészítő elemmel együtt (forgó, rugós játékok, kapaszkodók, csúszda) tovább fokozza a nagyobb gyermekek kikapcsolódás utáni vágyódását is.
1 éves kortól

Bungee trambulin
Klasszikus 4 állásos Bungee trambulin. Ez a nagyszerű játék hatásos adrenalin pumpa teljesen biztonságos környezetben. A gyerekek imádják az aktív kikapcsolódást. Képzelje el, milyen nagyszerű érzés a gravitációt legyőzve több méteres magasságba fellendülni, forogni, szaltózni, kipróbálni akrobatikus elemeket.
4 éves kortól

Nyitva tartás:

Csoportokat meghatározott létszám, előzetes bejelentkezés és visszaigazolás után, hétfőtől péntekig továbbra is fogadunk!

Jegyek és árak

Csoportokat meghatározott létszám, előzetes bejeltnkezés és visszaigazolás után , hétfőtől péntekig továbbra is fogadunk!

Aktuális belépőjegy árak a Kerekerdő Élményparkba 10:00 - 16:00:
Felnőtt: 2.500 Ft
Gyerek: 2.500 Ft

A jegyár tartalmaz 2 db 500 Ft értékű ajándék kupont, amely beváltható a fizetős élményelemekre.
Az Élménypark területén további kuponok (500 Ft = 1 kupon) vásárlására is van lehetőség.

A belépés 2 éves kor alatt DÍJMENTES!

Minimum 20 fő egyidejű belépése esetén 5 % kedvezményt biztosítunk! Nagyobb létszám (min. 100 fő) esetén kérje egyedi árajánlatunkat!

Csoportok látogatása esetén az érkezés előtt minimum 2 héttel ajánlott a foglalási szándékot eljuttatni a tervezett létszám megjelölésével együtt a marketing@kerekerdoelmenypark.hu e-mail címünkre.

Díjmentes élményelemek
mesejelenetek
tutajos pálya
beszélő fa
hálós kalandpálya
játszótér rengeteg

Fizetős élményelemek

vízibicikli (15 perc: 500 Ft / fő (1 kupon), 30 perc: 1.000 Ft / fő ( 2 kupon))
drótkötélpálya (1-es, 2-es: 1.500 Ft (3 kupon), 3-as, 4-es: 2.500 Ft (5 kupon))
átcsúszás a tó felett (500 Ft (1 kupon))
pónilovaglás (rövid menet): 500 Ft (1 kupon) (hosszú menet:1.000 Ft (2 kupon))
labirintus: 500 Ft (1 kupon)
trambulin (~ 10 perc): 500 Ft (1 kupon)
ugrálóvár (~ 10 perc): 500 Ft (1 kupon)
bungee trambulin (1 menet): 1000 Ft (2 kupon)

Egyéb fizetős kiegészítő szolgáltatásaink eseti jelleggel:  lufihajtogatás, ugrálóvárak, szórakoztató eszközök, arcfestés stb.

Választható fizetési módok

készpénz
bankkártya
SZÉP kártya
Sodexo - bónusz, ajándék, melegétel utalvány


Megjegyzés a nyitva tartáshoz:

Csoportokat meghatározott létszám, előzetes bejelentkezés és visszaigazolás után, hétfőtől péntekig fogadunk!

Kapcsolatfelvétel, elérhetőségek ◄ Vissza

Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer