Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
midiTOURIST
Hotel Szieszta Sopron - Várjuk a Lövérekben
KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

midiTOURIST

Badacsony szállás? Badacsony üdülés? Badacsony nyaraló? Badacsony apartman? Badacsony panzió? Badacsony ingatlan? Nálunk megtalálja badacsonyi szállás kínálat legjavát. Keresse meg az üdülés, nyaralás egyik legfontosabb részét, ez pedig a szállás. Válasszon badacsonyi szállások közül. Bérelhető nyaraló, kedvező árú panzió. Megfizethető árú nyaralás a Balaton mellett? Mi tudjuk a megoldást! Szálljon meg Badacsonyban, költse a pénzét élményekre! Válassza badacsonyi nyaralást és további kedvezményeket biztosítunk Önnek! Badacsonyban nyaraló, üdülő, szállás mellett Badacsony ingatlan kínálatában is elsők vagyunk. Magán utazási irodánk 1982 óta működik Badacsonyban. midiTOURIST utazási irodánk megtalálható Badacsony központjában az Egry sétány 3. sz. alatt májustól szeptember végéig. Park u. 53. sz. alatti irodánk egész évben nyitva tart.

További információk


FOGLALÁS, VISSZAIGAZOLÁS

A foglalás történhet honlapunkon on-line módon, faxon, e-mailben vagy telefonon.Az utazási szerződés egyrészről a vendég megrendelésével és a foglalási biztosíték megfizetésével, másrészről a megrendelés elfogadásával és a jelentkezés nyilvántartásba vételével jön létre. Az üdülés időpontját, árát a Visszaigazolás tartalmazza, melyet a foglalási biztosíték beérkezése után írásban küldünk meg kedves vendégeinknek.

FIZETÉSI FELTÉTELEK

A foglalást csak a foglalási biztosíték beérkezése után tekintjük véglegesnek. Ennek mértéke 2 napi szállásdíj (de legalább 20.000,-Ft/hét) A foglalási biztosíték fizethető banki átutalással, postai úton vagy személyesen az irodában.

SZÉP KÁRTYÁT elfogadunk (OTP, MKB, K&H) de a szálláshely díjának kiegyenlítésére kizárólag a SZÁLLÁS alszámla használható! Idegenforgalmi adót csak készpénzzel lehet fizetni.

LEMONDÁS AZ UTAS RÉSZÉRŐL

A befizetett foglalási biztosíték megegyezik a lemondás díjával. 7 napon belüli visszalépés vagy le nem mondás esetén a lemondási díj a foglalási biztosíték kétszerese. Megkezdett nyaralás esetén a lefoglalt, de igénybe nem vett napok szállásdíja indokolt esetben téríthető vissza orvosi igazolás bemutatása mellett.( baleset, betegség)

ÉRKEZÉS, TÁVOZÁS

A szálláshelyet az érkezés napján főszezonban 14 - 20 óra között, elő-és utószezonban 14 - 17 óra között lehet elfoglalni. Távozás napján legkésőbb délelőtt 10 óráig el kell hagyni. A kulcsátadás mindig a midiTOURIST Utazási Irodában történik, a szálláshelyet elfoglalni csak az iroda által kiállított számlával vagy szállásfoglalási engedéllyel lehet. Amennyiben váratlan nehézségek miatt az adott időben nem érkeznek meg, szíveskedjenek irodánkat az érkezés várható időpontjáról értesíteni.

VISSZALÉPÉS AZ UTAZÁSI IRODA RÉSZÉRŐL

A midiTOURIST Utazási Iroda fenntartja a módosítás jogát. Amennyiben a lefoglalt szálláshely a bérlet időpontjában nincs kiadható állapotban, az iroda köteles helyette azonos értékű más bérleményt biztosítani.

REKLAMÁCIÓ, KÁRTÉRÍTÉS

Reklamációt az iroda kizárólag az ittartózkodás ideje alatt, írásos formában fogad el. Kártérítési eljárásra csak a közösen felvett kárjegyzőkönyv alapján kerülhet sor.

Érkezés napján a lefoglalt szállást a vendégnek joga van fizetés előtt megtekinteni az iroda dolgozójának kíséretében.

Fizetés és kulcsátadás után a vendégnek használatbavétel előtt van lehetősége a szálláshellyel kapcsolatos panaszát az irodánál bejelenteni. Jogos panasz esetén az iroda lehetőségeihez mérten egy másik szálláshelyet ajánlhat fel. 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Minimum bérlés idő főszezonban 7 éjszaka szombati/vasárnapi érkezéssel. Ettől eltérő foglalási igény esetén az irodával előzetesen mindig egyeztetni kell. 10 napos foglalás esetén az érkezést/távozást kérjük a már meglévő foglalásokhoz igazítani. Elő-és utószezonban az apartmanok nagy része rövidebb időre is foglalható. 4 éjszakánál rövidebb bérlés esetén a következő felárak kerülnek felszámításra:

1 éjszaka esetén  30 % felár
2 éjszaka esetén  20 % felár
3 éjszaka esetén  10 % felár

A bérleményben a Visszaigazolásban szereplő létszámnál többen nem tartózkodhatnak. A bérleti díj tartalmazza a szállásdíjat, áram, víz költségét, az ágynemű használatot és a takarítást. Az idegenforgalmi adó érkezéskor külön fizetendő.

Fűtési időszakban a főszezoni árak érvényesek.

Az árak naponta és bérleményenként értendők a feltüntetett létszámig.
Pótágy: 2.000,-Ft  /  3 éves korig ingyenes. /

Minden szálláshelyen rendelkezésre áll: ágynemű, normál méretű törölköző (1 db/fő/hét), SAT-TV vagy kábel tv, felszerelt konyha, kerti vagy mobil grillező, kerti bútor.

Háziállat csak a megjelölt bérleményekbe hozható, melynek költsége 1.000,-Ft/nap

FOGLALÁSI KEDVEZMÉNYEK

1 HETES FOGLALÁSNÁL
1 óra tenisz + fél nap kerékpár
2 HETES FOGLALÁSNÁL
3 óra tenisz + 1 nap kerépkár
2 HÉTNÉL HOSSZABB FOGLALÁSNÁL
5 óra tenisz + 1 nap kerékpár + borkóstoló

2016.01.01 - 2016.12.31

Kapcsolatfelvétel, elérhetőségek ◄ Vissza

Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer