Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
Szentlőrinci Rendezvénycentrum
Hotel Szieszta Sopron - Várjuk a Lövérekben
KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Szentlőrinci Rendezvénycentrum

7940 Szentlőrinc, Vásártér

A Baranya Megyei Vállalkozói Központ kiállítási és rendezvény centruma színvonalas infrastruktúrájának és felszereltségének köszönhetően már eddig is különleges színfoltja volt a baranyai rendezvényhelyszíneknek. Legismertebb programunk a Szentlőrinci Gazdanapok, valamint a Szentlőrinci Vágta, ám ezek mellett évről évre számos hagyományos esemény is helyet kap nálunk, mint a Kertészeti Börze, a Szentlőrinci Lobbi Parti, a Borbarátok Éjszakája, s nem utolsó sorban a havonta megrendezésre kerülő termelői börze. A vásárcentrum szerves részét képező, 2015-ben átadott Kistermelők Házában havonta konferenciákat és fórumokat rendezünk, s a szakmai események mellett több céges és családi eseménynek is helyet biztosítunk. Catering és rendezvényszervezés területén sokéves tapasztalattal rendelkező személyzetünknek köszönhetően rendezvény centrumunk tökéletes választás lehet cégük rendezvényeinek lebonyolításához.

További információk

Info:
E-mail cím: [terme...megnézem]
Kontakt személy: Wirth Bálint
Cím: 7940 Szentlőrinc , Vásártér


2016-tól új szolgáltatással bővítettük palettánkat: mostantól Önnek is lehetősége van zárt körű céges rendezvényekre, csapatépítő tréningekre, vállalati partykra és egyéb összejövetelekre kibérelni valamelyik pavilonunkat, a Kistermelők Házát, vagy a Kemencés Udvart!

Az utóbbi években a hagyományos, a természetes reneszánszát éljük. Így van ez a gasztronómia terén is. Vajon mi lehet ennek az oka? Talán meguntuk a zacskós leveseket, a porokból, a mélyhűtők mélyében dermedő többéves tésztákból és húsokból készült „étel remekeket”? Ugyancsak ráuntunk a mikrókban, pár perc alatt előállított, pergamen szárazra pörgetett „pecsenyékre” és az Óperencián túlról importált „gyomoridegen” eleségekre? Netán a pénztárcánk elégelte meg az e fajta „konyhakultúrát”? Gondolom a nosztalgiához mindegyik hozzájárult. Kétségtelen azonban, hogy ennek a módinak számtalan előnye is van. Gyors, időt nyerünk vele, kényelmes, no meg egy két szóból össze lehet „csapni” valamit a család asztalára, hátránya viszont hogy elmaradnak az igazi ízek, az alkotás öröme, a háziasszony dicsérete és nem utolsó sorban a gyerekek sem fognak ezekre - mint anyám utolérhetetlen főztje - túl jó szájízzel emlékezni.

2016-tól új szolgáltatással bővítettük palettánkat: mostantól Önnek is lehetősége van zárt körű céges rendezvényekre, csapatépítő tréningekre, vállalati partykra és egyéb összejövetelekre kibérelni valamelyik pavilonunkat, a Kistermelők Házát, vagy a Kemencés Udvart!

Az utóbbi években a hagyományos, a természetes reneszánszát éljük. Így van ez a gasztronómia terén is. Vajon mi lehet ennek az oka? Talán meguntuk a zacskós leveseket, a porokból, a mélyhűtők mélyében dermedő többéves tésztákból és húsokból készült „étel remekeket”? Ugyancsak ráuntunk a mikrókban, pár perc alatt előállított, pergamen szárazra pörgetett „pecsenyékre” és az Óperencián túlról importált „gyomoridegen” eleségekre? Netán a pénztárcánk elégelte meg az e fajta „konyhakultúrát”? Gondolom a nosztalgiához mindegyik hozzájárult. Kétségtelen azonban, hogy ennek a módinak számtalan előnye is van. Gyors, időt nyerünk vele, kényelmes, no meg egy két szóból össze lehet „csapni” valamit a család asztalára, hátránya viszont hogy elmaradnak az igazi ízek, az alkotás öröme, a háziasszony dicsérete és nem utolsó sorban a gyerekek sem fognak ezekre - mint anyám utolérhetetlen főztje - túl jó szájízzel emlékezni.

A nagy átalakulás során ezen a fronton is nagyot változott a világ. Megjelentek a falusi vendéglátóhelyek az igazi házi koszttal, a valódi kelt tészta költeményekkel, a tehéntől, kecskétől származó tejjel, sajttal, a földben termett zöldségekkel, gyümölcsökkel, a házi tyúkkal, szalonnával, kolbásszal, mézzel, lekvárral… Előkerültek a nagymama rég elfelejtett receptjei, a gyönyörű szőttesek, amelyekbe a fonott kosarak mélyén lapuló házikenyereket burkolták. Aztán jött a „kemenceláz”, amibe mi is belekeveredtünk. Megépítettük a Kemencés Udvarunkat, mégpedig abból a megfontolásból, hogy kiállításunk látogatóinak, cégeknek közvetíteni tudjuk a vidék ízeit, hagyományait. Vásárunkon eddig is mindig népszerű és sikeres volt az ételkóstoltatás, a különféle népek gasztronómiai szokásainak bemutatása. Rendszeresen megfordulnak nálunk a királyi szakácsok, volt már szamárpörkölt, de kirukkoltak konyhaművészetükkel a régióban élő szerbek, horvátok, svábok is. A méltán népszerű Kemencés Udvarunk sok-sok eredeti recepttel, kényelmes külső és belső vendégfogadó terekkel áll vendégeink rendelkezésére.

Amit nyújtunk

  •     300 m² alapterületű pavilon vizes blokkal, felszerelt konyhával
  •     fedett kemencés udvar
  •     a kulináris remekművek elkészítéséhez elengedhetetlen felszerelések
  •     a kemence szakszerű kezelésében jártas személyzet
  •     igény szerint szakács biztosítása, komplett menük összeállítása és elkészítése
  •     esti térvilágítás
  •     nyugodt, meghitt, természetközeli környezet
  •     a szentlőrinci rendezvényekről már jól ismert épületkomplexumok

Méltán népszerű Kemencés Udvarunk, professzionális konyhánk sok-sok eredeti recepttel és ételkülönlegességgel, kényelmes külső és belső vendégfogadó terekkel áll az Ön rendelkezésére!

Kemencés udvar és rendezvénycsarnok

- fűthető pavilon, mely kiválóan alkalmas szakmai előadások, konferencia, egyéb rendezvények megtartására 80 főig
- projektoros kivetítési lehetőség, igény szerint LCD TV is rendelkezésre áll
- a belső térben büfépult, hűtőkkel és mosogatóval
- a pavilon előterében fedett terasz, közvetlenül az épület mellett parkolási lehetőség
- fedett kemencés udvar, két kemencével, a hozzá kapcsolódó 300 m2 alapterületű pavilonnal,
felszerelt konyhával és modern vizes blokkal
- a kulináris remekművek elkészítéséhez elengedhetetlen felszerelések
- a kemence szakszerű kezelésében jártas személyzet, igény szerint szakács biztosítása
- komplett menük összeállítása és elkészítése
- esti térvilágítás, nyugodt, meghitt, természetközeli környezet

Érdeklik a részletek, egyedi elképzelése van? Kemencés menü is érdekelné? Kérje ajánlatunkat!

Bérleti díja naponta 1200 Ft/fő, 25 fő alatti létszám esetén 30000 Ft

A komplexum bérleti díja naponta 800 Ft/fő, 25 fő alatti létszám esetén 20000 Ft

Szabadterület

- rendezvény centrumunkban több ezer négyzetméter rendezett füves szabadterület áll rendelkezésre, melyen labdajátékok, ügyességi versenyek, csapatjátékok egyaránt tarthatók.
- a területen kialakított lovas pályák egyeztetés szerint használhatók.
- a terület egészén teljes wifi lefedettséget biztosítunk.

Bérleti díja a területigény függvényében, megegyezés szerint!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. Személyesen az irodánkban, telefonon és e-mailben is szívesen állunk rendelkezésére!

2016.01.01 - 2016.12.31

Kapcsolatfelvétel, elérhetőségek ◄ Vissza

Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer