Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
Varga Pincészet
Hotel Szieszta Sopron - Várjuk a Lövérekben
KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Varga Pincészet

Magyarország legnagyobb családi pincészete a régió és a történelmi borvidék borkínálatával várja vendégeit. Látogasson meg minket, ismerje meg ezt a tájat, a kultúrát ahonnan boraink származnak, és elsősorban a minőség legfőbb zálogát.

További információk


Még több a településen (Badacsony):

Évente, több mint 9 millió palack bort és pezsgőt értékesítünk, ebből közel 7 millió a belföldi palackos bor értékesítés, amivel 2005-ben piacvezetővé váltunk a magyar piacon. Autentikus, szakmailag hosszú távon elkötelezett borászatot építünk, amelyet a család három generációjának együttes munkája hitelesít.

A 90-es évek végén nagyarányú szőlőtelepítésbe kezdtünk, melynek eredményeképpen ma 200 hek- tárnyi szőlőterülettel rendelkezünk. Az ültetvények legnagyobb része a Balaton körül helyezkedik el, de az egri borvidéken is rendelkezünk 60 hektár szőlővel. A saját termesztésű szőlőalapanyag feldolgozása mellet, több mint 300 szőlőtermelőtől vásárlunk fel szőlőt.

Munkánkat nagy tapasztalattal rendelkező felsőfokú végzettségű szőlészek, borászok és közgazdászok segítik a termék előállításának és értékesítésének minden fázisát figyelemmel kísérve. Tevékenységünkben szeretnénk összhangba hozni a családi és a nagyüzemi borászat minden előnyét. A nagyüzemi méretű termelés lehetőséget ad arra, hogy a legkorszerűbb be- rendezésekkel és a legújabb technológiai színvonalon állítsuk elő termékeinket rendkívül költségtakarékos módon.

Borászati tevékenységünkben együtt élnek a legújabb csúcstechnikák és a régi hagyományőrző tradíciók. A leghigiénikusabban kezelhető nemesacél tárolók, az irányítható hűtéstechnika, az automatizált szőlőfeldolgozó és borpalackozó rendszerek mint új technikák nélkülözhetetlenek a szőlő feldolgozásában, a bor tárolásában és a töltésében, csomagolásban. A kíméletes préselés, a mustnak az erjesztés előtti tisztítása, az erjedés alatt keletkező hő automatikus elvonása, a higiénikus tárolás és korszerű szűrés a korszerű borászat, a magas minőség elérésének elengedhetetlen feltételei. A borok érlelésében azonban tovább él a tradíció, a legnagyobb minőséget képviselő borok a ma is fahordóban és ezt követően palackban érlelődnek.

Pincelátogatás, borkóstolás, séta a pincészetben.

2016.01.01 - 2016.12.31

Még több a településen (Badacsony):

◄ Vissza

Programajánlat

SPURI Maratonfüred 2017
SPURI Maratonfüred 2017
  • Badacsonytomaj
2017. március 25.

Ábrahámhegyi Bornapok 2017
Ábrahámhegyi Bornapok 2017
  • Ábrahámhegy
2017. augusztus
2 - 6.

Murcifesztivál Szüreti Felvonulás 2017
Murcifesztivál Szüreti Felvonulás 2017
  • Ábrahámhegy
2017. október 7.

Ábrahámhegy Falunap és Gyermeknap 2017
Ábrahámhegy Falunap és Gyermeknap 2017
  • Ábrahámhegy
2017. június 4.

Badacsonyi Borhetek 2017. Borgasztronómiai fesztivál kulturális programokkal a Balatonnál
Badacsonyi Borhetek 2017
  • Badacsony
2017. július
14 - 31.

Badacsonyi programok 2016
Badacsonyi programok 2016
  • Badacsony
2016. december 17.

Szolgáltató

Hírlevél

E-mail cím:
Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer