Irány Siófok!
Irány Siófok!
Családias hangulatú hotel Siófok bulinegyedében.
Családias hangulatú hotel Siófok bulinegyedében.

2017 nyarán, Balaton déli partjának egyik varázslatos szépségű üdülőhelyén, Siófokon, exkluzív körülmények között tartjuk meg ezt a fiatalok és gyerekek számára szervezett nemzetközi énekversenyt, sőt még arra is alkalom nyílik, hogy a kijelölt időben vagy azon túl a résztvevők és családjuk éves nyaralásukat is eltöltsék itt.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK
Cím: 8600 Siófok , Hotel Ezüstpart Siófok, Liszt Ferenc sétány 4.

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

Aranyhíd Nemzetközi Énekverseny és Fesztivál

2017 augusztus 25-26-27

Az énekversenyen négy korcsoportban lehet részt venni:

- 6 - 10 évesek  (kicsik)
- 10-14 évesek  (nagyok)
- 14-18 évesek  (juniorok)
- 18+ évesek  (felnőttek)

A korosztályoknál a betöltött életéveket vesszük figyelembe. Kizárólag amatőr szólisták versenyezhetnek!  Bármilyen nyelven lehet énekelni, de kérjük, hogy ezt előre jelezzék. A verseny élőben zajlik, a playback kizárt. Minden résztvevő olyan dalt énekel, amihez kedve van, és amiben jól érzi magát.

A népdal, a nóta, a mulatós-lakodalmas, a kifejezetten komolyzenei mű (a népszerű és közismert operaáriát kivéve) és a jazz nem tartozik a versenyen előadható műfajok közé, ilyenekkel nem lehet nevezni. Egy versenydal időtartama nem haladhatja meg a 4 percet! (Ha a produkció ennél hosszabb ideig tart, a hangtechnika lekeveri a zenét!) A nemzetközi zsűri elsősorban azt bírálja el, hogy az előadó mennyire felelt meg a választott műfaj követelményeinek. A zsűri a produkciók bemutatása után pontoz 1-10 pontig terjedően.   Korcsoportonként 6-6 helyezésnek megfelelő díjat osztunk ki, ezeken kívül hetedik díjként a legjobbak egy-egy kategória-fődíjat kapnak, amiket azoknak az énekeseknek adjuk, akik énektudásban, előadásmódban, koreográfiában, profizmusban a legjobbak voltak! A fesztivál nagydíját (Grand Prix) egyetlen versenyző nyerheti el, olyan énekes, aki a verseny minden szempontból legtökéletesebb produkcióját mutatta be! A versenyen az életkori sajátosságokra is figyelemmel leszünk, (pl. mutálás) külön műfajonkénti díjazás nincs! Számos különdíjat is kiosztunk. (Pl. zsűrielnök díja, előadói különdíj, legjobb határon túli magyar díja stb.) Holtverseny esetén a zsűri dönt a sorrendről!

Pénteken és szombaton zajlik az elődöntő, a zsűri ez alatt az idő alatt határoz a helyezések végleges sorrendjéről és a különdíjak odaítéléséről. Minden résztvevőnek oklevélben köszönjük meg a szereplését.

A harmadik napon, vasárnap zajlik a Gála, ahol egyenként szólítjuk a díjazottakat, akik előadják a versenydalukat, miután kihirdettük és átadtuk díjaikat illetve a kategória-fődíjakat, valamint a Nagydíjat. Valamennyi helyezést titokban tartjuk egészen a Gáláig. A különdíjasok közül nem kell mindenkinek énekelnie, a Gálán összesen  kb. 30-36 versenyző vehet részt.)

Pénteken és szombaton délelőtt 10 órától és délután 14 órától kell bemutatni a versenydalokat.

A Gála vasárnap 17.00 órakor kezdődik.

A nemzetközi zsűri:

elnöke: Jovan Adamov, zeneszerző, (Szerbia)
Tagjai:

- Sandi Vovk, manager, zenész, (Szlovénia)
- Pörneki Anikó, előadóművész, (Magyarország)
- Hoffmann Richárd operaénekes, (Magyarország)
- Rocco Palazzo előadóművész, manager, (Olaszország)
- Onute Zukenie zenész, (Litvánia)

Színművészeti szakértő: Marietta Anday színművésznő, manager (Olaszország)
Műsorvezető: Nemcsók Nóra színművésznő, (Magyarország)

Forrás: Az esemény honlapja

Találatok száma: 3

Hotel Nostra*** Siófok

Hotel Nostra*** Siófok

Szállodánk, a Nostra Hotel Siófok tradicionális üdülőövezetében fekszik, a Balatontól 100, a központtól 1200 m távolságban. 41 db kétágyas pótágyazható szobával, és 5 db kétszobás apartmannal ...


Renegade Hotel

Renegade Hotel

Több mint 10 éve várjuk kedves vendégeinket a Balaton fővárosában, ahol az év legmelegebb időszakában a Petőfi sétány Siófok szíve. Számtalan szórakozóhely, alig 50 méterre a Balaton, pár perc sétára ...


Krúdy Panzió

Krúdy Panzió

Panziónk idilli környezetben, a Mártírok útján, a hajóállomás felé vezető úton, a centrumtól és a vízparttól is csupán 200 méterre, a Jókai Park mellett fekszik gyönyörű parkkal, évszázados ...
Találatok száma: 1

Tesók Café & Bár és Bisztró

Tesók Café & Bár és Bisztró

Újra nyitva a népszerű szórakozóhely a Renegade Hotel kertjében. Légy TE is részese a TESÓK SIÓFOK nyújtotta egyedi hangulatnak, ahol a stílus és a zene a Modern Tánczene világába kalauzol Téged ...
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

KeSzeCsüSzoVa
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Aranyhíd Fesztivál 2017. Nemzetközi Ifjúsági Énekverseny és Fesztivál