Irány Siófok!
Irány Siófok!
Balatoni wellness pihenés egész évben családias siófoki szállodánkban.
Balatoni wellness pihenés egész évben családias siófoki szállodánkban.

2017 nyarán, Balaton déli partjának egyik varázslatos szépségű üdülőhelyén, Siófokon, exkluzív körülmények között tartjuk meg ezt a fiatalok és gyerekek számára szervezett nemzetközi énekversenyt, sőt még arra is alkalom nyílik, hogy a kijelölt időben vagy azon túl a résztvevők és családjuk éves nyaralásukat is eltöltsék itt.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK
Cím: 8600 Siófok , Hotel Ezüstpart Siófok, Liszt Ferenc sétány 4.

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

Aranyhíd Nemzetközi Énekverseny és Fesztivál

2017 augusztus 25-26-27

Az énekversenyen négy korcsoportban lehet részt venni:

- 6 - 10 évesek  (kicsik)
- 10-14 évesek  (nagyok)
- 14-18 évesek  (juniorok)
- 18+ évesek  (felnőttek)

A korosztályoknál a betöltött életéveket vesszük figyelembe. Kizárólag amatőr szólisták versenyezhetnek!  Bármilyen nyelven lehet énekelni, de kérjük, hogy ezt előre jelezzék. A verseny élőben zajlik, a playback kizárt. Minden résztvevő olyan dalt énekel, amihez kedve van, és amiben jól érzi magát.

A népdal, a nóta, a mulatós-lakodalmas, a kifejezetten komolyzenei mű (a népszerű és közismert operaáriát kivéve) és a jazz nem tartozik a versenyen előadható műfajok közé, ilyenekkel nem lehet nevezni. Egy versenydal időtartama nem haladhatja meg a 4 percet! (Ha a produkció ennél hosszabb ideig tart, a hangtechnika lekeveri a zenét!) A nemzetközi zsűri elsősorban azt bírálja el, hogy az előadó mennyire felelt meg a választott műfaj követelményeinek. A zsűri a produkciók bemutatása után pontoz 1-10 pontig terjedően.   Korcsoportonként 6-6 helyezésnek megfelelő díjat osztunk ki, ezeken kívül hetedik díjként a legjobbak egy-egy kategória-fődíjat kapnak, amiket azoknak az énekeseknek adjuk, akik énektudásban, előadásmódban, koreográfiában, profizmusban a legjobbak voltak! A fesztivál nagydíját (Grand Prix) egyetlen versenyző nyerheti el, olyan énekes, aki a verseny minden szempontból legtökéletesebb produkcióját mutatta be! A versenyen az életkori sajátosságokra is figyelemmel leszünk, (pl. mutálás) külön műfajonkénti díjazás nincs! Számos különdíjat is kiosztunk. (Pl. zsűrielnök díja, előadói különdíj, legjobb határon túli magyar díja stb.) Holtverseny esetén a zsűri dönt a sorrendről!

Pénteken és szombaton zajlik az elődöntő, a zsűri ez alatt az idő alatt határoz a helyezések végleges sorrendjéről és a különdíjak odaítéléséről. Minden résztvevőnek oklevélben köszönjük meg a szereplését.

A harmadik napon, vasárnap zajlik a Gála, ahol egyenként szólítjuk a díjazottakat, akik előadják a versenydalukat, miután kihirdettük és átadtuk díjaikat illetve a kategória-fődíjakat, valamint a Nagydíjat. Valamennyi helyezést titokban tartjuk egészen a Gáláig. A különdíjasok közül nem kell mindenkinek énekelnie, a Gálán összesen  kb. 30-36 versenyző vehet részt.)

Pénteken és szombaton délelőtt 10 órától és délután 14 órától kell bemutatni a versenydalokat.

A Gála vasárnap 17.00 órakor kezdődik.

A nemzetközi zsűri:

elnöke: Jovan Adamov, zeneszerző, (Szerbia)
Tagjai:

- Sandi Vovk, manager, zenész, (Szlovénia)
- Pörneki Anikó, előadóművész, (Magyarország)
- Hoffmann Richárd operaénekes, (Magyarország)
- Rocco Palazzo előadóművész, manager, (Olaszország)
- Onute Zukenie zenész, (Litvánia)

Színművészeti szakértő: Marietta Anday színművésznő, manager (Olaszország)
Műsorvezető: Nemcsók Nóra színművésznő, (Magyarország)

Forrás: Az esemény honlapja


Megjegyzés az időpontokhoz:

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják!

Találatok száma: 3

Hotel Nostra*** Siófok

Hotel Nostra*** Siófok

Szállodánk, a Nostra Hotel Siófok tradicionális üdülőövezetében fekszik, a Balatontól 100, a központtól 1200 m távolságban. 41 db kétágyas pótágyazható szobával, és 5 db kétszobás apartmannal ...


Hotel Residence Balaton**** Superior Conference & Wellness Hotel

Hotel Residence Balaton**** Superior Conference & Wellness Hotel

Élje át Ön is a Balaton csodáit Siófokon! Ha elegáns, de meghitt, családias környezetben szeretne pihenni, akkor a legjobb helyen jár. A város egyik legszebb szállodája, az exkluzív kis ékszerdobozzá ...


Renegade Hotel

Renegade Hotel

Több mint 10 éve várjuk kedves vendégeinket a Balaton fővárosában, ahol az év legmelegebb időszakában a Petőfi sétány Siófok szíve. Számtalan szórakozóhely, alig 50 méterre a Balaton, pár perc sétára ...
KeSzeCsüSzoVa
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4
Aranyhíd Fesztivál 2017. Nemzetközi Ifjúsági Énekverseny és Fesztivál