Black Comedy online előadás 2021

Black Comedy online előadás 2021


Black Comedy bohózat - A Veres1Színház újévi jubileumi premierje Nagy Sanyi rendezésében 2021. január 15-31. között látható online. A jegyek már megvásárolhatóak a színház honlapján.

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

Peter Shaffer: Rövidzárlat (Black Comedy)

A Veres 1 Színház 25. bemutatója

Beszűkült a színházi életünk? Fenntartásokkal ugyan, de az ellenkezőjét gondoljuk. A Veres 1 Színház 6. évadjának második bemutatójára készül.
Hogyan? A 2020-as Covid évben? És igen. (Mellesleg ebben az évben a színház már megrendezett egy 13,000 nézőt megmozgató nyári fesztivált is, a Mézesvölgyi Nyárt.)
Mit csinálunk mi itt Veresegyházon, a Veres 1 Színházban? Nem állhatunk meg, megyünk előre és megszállottan keressük a lehetőségeket, hogyan tudunk fejlődni. Most egy színháznak a fejlődés egyenlő azzal, miként tud utat találni a közönséghez.
Az ország vezető színházaihoz hasonlóan mi is gondolkodás nélkül belevágunk az online színházi közvetítésbe.
Nem pótolja az élő színházat, de legalább van. Hiányzik, hogy az előadás végén nem halljuk a tapsot? Igen, veszettül. Behelyettesíthető a képernyő a nézőtérrel? Kizárt. Viszont fő részvényeseink, a nézők már várnak minket. Akik bérletet váltottak az idei szezonra, morzsolgatják a papírt, mikor lesz a következő előadás.
Nekünk ez óriási lehetőség, a veresegyházi és a környékbeli törzsközönségünk pedig örömmel fogadja be maga közé az Online Nézőt, éljen bárhol a világban.
Kitágult az életünk.

2021. január 15-től 31-ig érhető el online (on demand) formában Peter Shaffer: Rövidzárlat (Black Comedy) című bohózata, a Veres 1 Színház előadásában. Váratlan fordulatok, tragikomikus, groteszk helyzetek építik fel a darabot, mely egy rövidzárlat okozta áramszünet alatt játszódik egy szobrász műtermében. És mi, nézők mindent látunk, amit ők nem… A közvetítés kihívása, egyben a darab zseniális trükkje, hogy míg a szereplők az első néhány percben a vaksötétben tapogatóznak, addig a közönség mindvégig „fényesen” mulat.

Szereplők:
NAGY BALÁZS,
KEREKES JÓZSEF,
CSONKA ANDRÁS,
CSÁKI EDINA,
ZORGEL ENIKŐ,
MOLNÁR GYÖNGYI,
JANIK LÁSZLÓ,
KRAJNIK-BALOGH GÁBOR

Díszlet- és jelmeztervező: KOVÁCS YVETTE ALIDA
Rendező: NAGY SÁNDOR

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Figyelmébe ajánljuk!

Veres 1 Színház
Veres 1 Színház
  • Veresegyház

Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG