Borvacsora ajánlat 2 fő részére előzetesen egyeztetett időpontban, várjuk a Kristinus Borbirtokon!

Borvacsora ajánlat 2 fő részére előzetesen egyeztetett időpontban, várjuk a Kristinus Borbirtokon!

Kiemelt ajánlat
2020.01.01. - 12.31.

3 fogásos borvacsorára hívjuk és várjuk borbirtokunkra. Gasztro műhelyünk több mint étterem! Találkozási pont, borbár, kulináris élmény. A helyi, termelői alapanyagok meghatározó elemei a konyhánk koncepciójának. Séfünk, Berki Zsolt vezetésével folyamatosan kísérletezünk hogy munkánkkal színesebbé tegyük a dél-balatoni gasztronómiát. A borvacsoránkra érkezők szállást is igényelhetnek Vinotel szállodánkban.

Étlapunk a természettel együtt változik - Fenntartható konyha

Ahogy a birtok többi területén, úgy itt is törekszünk ökológiai lábnyomunk csökkentésére. Igyekszünk a lehető legtöbb alapanyagot a környékről, elsősorban BIO termelőktől beszerezni vagy akár helyben elkészíteni, megtermelni.

Szerencsére ezt a filozófiát nem csak mi követjük a régióban, így elmondhatjuk például, hogy rögtön a birtokkal szemben legelnek az ország egyik legjobb tenyészetének Angus marhái vagy hogy kenyereinket saját kezűleg saját kovásszal sütjük, konyhakertünk pedig tavasztól őszig biztosítja számunkra a legfrissebb és legszínesebb hozzávalókat.

Szeretnénk minden látogatást különlegessé tenni, ezért nap mint nap azon dolgozunk, hogy megérje hozzánk elutazni, akkor is, ha csak egy ebédről vagy vacsoráról van szó. Tudjuk, hogy a Dél-balaton csodálatos hely és azt is, hogy milyen megnyugtató leülni nap végén a szőlőre néző teraszon, egy pohár borral hallgatni a természetet - ezt szeretnénk átadni annak, aki ellátogat hozzánk. Zártkörű, családi, baráti vagy munkahelyi rendezvény, gasztro műhelyünk rendelkezésedre áll.

Vendégeink a regionális és szezonális alapanyagokra építő bisztró konyhánk fogásai mellett borainkon keresztül megismerhetik a dél-balatoni terroirt is. Az utóbbi években a borkészítésben is a lehető legtermészetesebb módon jártunk el így boraink és ételeink tökéletes összhangot alkotnak. Az eredmény pedig nem más, mint tiszta, harmonikus, sallangoktól mentes ízek.

A Magyar Konyha Magazin, 2016., 2017. és 2019. évi Balaton gasztronómiai útikalauzában is a Balaton legjobb 10 étterme közé választotta a Gasztroműhelyt: a déli part második legjobb étterme a Magyar Konyha értékelése alapján. | Dining Guide 100 legjobb magyar étterme között!


2020.01.01. - 2020.12.31.
Találatok száma: 1

Vinotel Kristinus

Vinotel Kristinus

Vinotelünk még kényelmesebbé teszi a kalandozást a Kristinus világában. A tíz, franciaágyas design szobából álló Vinotel koncepciójának a középpontjában természetesen a Balatont és a borokat találjuk. A Vinotel a borászat épületének emeletén található, így az érkező vendégek azonnal a borászati és ... Bővebben

Kiemelt partner



Találatok száma: 2

Balatoni Gasztro Műhely Kristinus Borbirtok

Balatoni Gasztro Műhely Kristinus Borbirtok

Visszanyúlunk somogyi gyökereinkhez. Gasztro műhelyünk több mint étterem: találkozási pont, borbár, kulináris élmény és fenntartható választás. A helyi, termelői alapanyagok meghatározó elemei a konyhánk koncepciójának. Séfünk, vezetésével folyamatosan kísérletezünk hogy munkánkkal színesebbé tegyük a ... Bővebben

Kiemelt partner

Kristinus Borbirtok

Kristinus Borbirtok

A Balaton déli partjának lankáin fekvő borászatunk 7 éve készít díjnyertes borokat. A Kristinus Borbirtok a fine dining rajongóinak igényeit is kielégítő konyhával, egyedülálló módon moziteremmel, rendezvényhelyszínnel és 10 szobás Vinotellel is várja vendégeit. De nem csak azokra számítunk ... Bővebben

Kiemelt partner



A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Kéthelyi programturizmus

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG