Búvár próbamerülés, oktatás és nyílt nap a Csurgói Uszodában

Búvár próbamerülés, oktatás és nyílt nap a Csurgói Uszodában

Kiemelt ajánlat
2020.01.01. - 12.31.

A Csurgói Uszoda büszkén jelenti, hogy búvártanfolyamok helyszíneként is szolgálunk azok számára, akik kedvet és bátorságot éreznek a búvárkodás alapjainak elsajátításához. A Bundzsidive búváriskola rendszeres edzéseket tart uszodánkban, így a búvárkodás rejtelmeibe bepillantást nyerhetnek vendégeink. Aki szeretné, természetesen ki is próbálhatja ezt az egzotikus sportot.

Buvárkodás

Látogatás egy másik világban…

Megismerné a víz alatti világot? Kipróbálná a búvárkodást? Ennek a nem mindennapi extrémsportnak a rejtelmeit nálunk is elsajátíthatja!

Delfinekkel, halakkal merülni minden búvár álma, ám aki még soha nem próbálta, annak a próbamerülés is nagy élményt jelenthet. Megtapasztalni a súlytalanság állapotát, levegőt venni víz alatt, olyan élőlényekkel találkozni, melyekkel a szárazföldön soha, egytől-egyik különleges élmények. A Csurgói Városi Uszodában búvártanfolyamok helyszíneként is szolgálunk azok számára, akik kedvet és bátorságot éreznek a búvárkodás alapjainak elsajátításához, hogy később a próbamerülés (esetleg egy kedvelt búvárhelyszínen) semmihez sem hasonlítható élmény legyen!

Búváriskola rendszeres edzéseket tart uszodánkban, hogy azok is kipróbálhassák ezt az egzotikus sportot, akik eddig csak kacérkodtak vele, vagy nyílt vízen még nem lenne bátorságuk alámerülni. Az oktatásokat NAUI és ASHI rendszerben végzik a szakemberek.A búváriskola nem csak oktatással foglalkozik, partner utazási irodával karöltve búvártúrákat is szerveznek más országok kedvelt merülő helyeire. Túrák és tanfolyamok egész évben indulnak, így bármikor be lehet kapcsolódni a víz alatti világ búvárkodással történő megismerésébe.

Ha meg akarja ismerni a felszín alatti világ rejtelmeit, vagy egy jó csapathoz szeretne tartozni, akkor a  búváriskola tagjai Önt is várják!


2020.01.01. - 2020.12.31.

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Figyelmébe ajánljuk!


Pontos cím, geokód, térkép
8840 Csurgó , Sárgáti utca 18.
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG