Csapatépítés Egerben, élménydús, trendi és egyedi játékokkal várjuk
ID.3 1ST modell - A jövő megérkezett. Szálljon be!
ID.3 1ST modell - A jövő megérkezett. Szálljon be!
Ismerje meg Ön is az új Golfot! Már 5 990 000 Ft-tól megvásárolható!
Ismerje meg Ön is az új Golfot! Már 5 990 000 Ft-tól megvásárolható!
Tekintse meg kiemelt esemény listánkat!
Tekintse meg kiemelt esemény listánkat!

Csapatépítés Egerben, élménydús, trendi és egyedi játékokkal várjuk

2020.01.01. - 12.31.

Eger nem csak a történelmével és gasztro kultúrájával emelkedik ki az ország városai közül, hanem a céges csapatépítések egyik kedvenc színhelyévé nőtte ki magát. Egerben számos csapatépítő program megtalálható, mint például az élménydús lézerharc, a trendi paintball, a vicces buborékfoci, az egyedi extrém íjász játék, az izgalmas szituációs airsoft lövészet, a különböző történelmi kalandjátékok, illetve a változatos show műsorok.

Egri csapatépítés programok

Egri és Eger környéki (belváros, külterület), kültéri- beltéri helyszíneinken várjuk a csapatépítésre és maradandó élményre vágyó játékosokat. Az alábbi programokat közvetlenül szolgáltatjuk, közvetítő cég nincs, így az ebből is adódó kedvező áraink mellett, több éves alapos szakmai tapasztalattal nyújtjuk színvonalas szolgáltatásainkat.

Stratégia lézerharc:

Akár egyszerre 48 játékos tud játszani egy időben, ami lehetővé teszi a komolyabb taktikai / stratégiai csapatépítő játék lehetőségét. Osztagok létrehozása, szerepek kiosztása (mesterlövész, orvos, támogató), különleges küldetések teljesítése!

Paintball:

Egyszerre 38-40 fő egyidejű játékát tudjuk biztosítani, minőségi felszerelésekkel, élménydús játékvezetéssel, izgalmas küldetésekkel. A pálya Egertől 20 km-re, 15 perces útra található, amit a paintballos körökben nagyon jól ismernek, mivel az ország egyik legkedveltebb pályája, ahol többször került sor akár 100 fős létszámú paintball játékra is.

Felszerelések (40 db):

 • Marker (paintball fegyver): Tippmann 98 (PRO, Custom, Rental)
 • Maszk: JT Spectra, Empire Helix (kizárólag termo lencsés maszkok)!
 • Ruházat: Választható méretben (s-xxxl), terepmintás overallok, illetve külön részes terep ruhák
 • Védőmellény Polifoammal, két színben
 • Kesztyű, sapka

Igény esetén van lehetőség egyedi markerek használata (replikák, m16, Ak, m4, mp5)

Kiegészítők:

 • Zászlók
 • Taktikai pajzsok
 • Időzítők
 • Pirotechnika
 • PMR rádió
Buborékfoci:

Az egyik legkeményebb, de egyben a legszórakoztatóbb egri csapatépítő program. 8 buboréklabdával játsszuk egy kijelölt pályán, mobilkapukkal, focilabdákkal. Különleges játéktípusok, élménydús játékvezetés, igazságos bíráskodás jellemzi szabályok nélküli az ámokfutó mérkőzést. 

A játékban 2*4 fős csapat mérkőzik meg egymással, a szabályok megegyeznek a normál fociéval, annyi különbséggel, hogy itt egymásnak ütközhetnek, fellökhetik egymást a játékosok! A játékosok egy nagy felfújható, műanyag buborékban játszanak és csak a lábuk van kint belőle térdtől lefelé. A játék kimagaslóan szórakoztató a résztvevők és a nézők számára egyaránt, mindemellett teljesen biztonságos, mivel a hatalmas buborék minden ütközéskor és eséskor megvédi a játékost. A játékhoz szintén szükséges egy bíró, aki segíti a gyors és gördülékeny játékot, figyeli a fizikai állapotokat, illetve játék közvetítőként fokozza a hangulatot. Az FPS Extreme Games az eredeti és legjobb minőségű buborékfoci felszerelést használja, ami a legerősebb TPU anyagból készült illetve megkülönböztető jelzéssel is el van látva.

A játékot kültéren és beltéren egyaránt lehet játszani, versenyszámnak is tökéletes.

A játékhoz szükséges ideális pálya méret 30m*15m, viszont tudunk alkalmazkodni a helyszín adottságaihoz és lehetőségeihez.

Extrém íjász játék:

Magyarország legújabb csapatépítő programját 2015 végén, elsőként indítottuk el az országban, ezért a veszélyesnek tűnő, extrém csapatépítő játékot alaposan tanulmányozhattuk és teljesen biztonságossá fejlesztettük. Ez az a játék, amit minden játékos nagyon hamar el tud sajátítani és rövid időn belül tud látványos sikereket elérni. A legújabb és legextrémebb csapatépítő program Egerben!

A játék 2 csapat íjász csatájáról szól, amit felfújhatós fedezékek, újra aktiváló célpontok és a kiváló játékszabályok tesznek igazán izgalmassá. Továbbá a minőségi, speciálisan erre a tevékenységre gyártott, íjak, speciális vesszők, illetve az arcvédő maszkok pedig a teljesen biztonságos játékot biztosítják. A játékhoz nélkülözhetetlen egy bíró, aki figyelemmel követi és koordinálja az eseményeket, ebben segít az FPS Extreme Games csapatának közel 5 éves játékvezetői tapasztalata, ami biztosítja, hogy mind a játékosok mind a nézők egy felejthetetlen és szórakoztató eseményen vegyenek részt.

A játékot kültéren és beltéren egyaránt lehet játszani, versenyszámnak is tökéletes.

Mobil szabadulós játék:

Akik még nem hallottak ezekről a csapatépítő játékokról, nekik röviden felvázolom, hogy mégis miről szólnak. Egy ilyen élő szabadulós-logika csapatépítés FPSi kalandjáték arról szól, hogy a csapat bekerül egy játéktérbe, ahol különböző tárgyakkal, szerkezetekkel, szituációkkal és problémákkal találkozik. A végső küldetés teljesítése érdekében a csapattagoknak a lehető leghatékonyabban kell összedolgozniuk. Érdemes közösen felmérni a terepet, aztán pedig közös megoldásokat keresni. Rá kell jönni, hogyan lehet egy szerkezetet működésre bírni, egy titkos ajtót kinyitni vagy pedig egy számzáras lakat kódját megfejteni. A játékban több feladatot kell megoldani, amely feladatok futhatnak akár párhuzamosan is, így nem muszáj leragadni egy-egy problémánál az egész csapatnak, hanem érdemes további megoldandó feladatokat keresni és a megoldásukon dolgozni. A megoldások sok esetben szem előtt vannak, valamilyen hétköznapi dolog formájában, szóval nem érdemes túlbonyolítani sem a játékot. Célszerű minél többet kommunikálni, mert a hatékony kommunikáció a siker kulcsa ebben a játékban. A legfontosabb dolog a játékban a csapatmunka.

A játékokat megtudjuk tartani saját telephelyükön, vagy a csapatépítő helyszínükön egy hotel konferencia termében vagy egy vendégház nappalijában, de akár egy kültéri rendezvényen is az egyik legfelkapottabb programként fogja megállni a helyét.

3 játék történettel rendelkezünk, amikre egyedileg lettek külön-külön elkészítve hozzájuk tartozó eszközök. Játék tematikák: retro, sport, kocsma.

A játékok teljesen mobilak, tehát kitudjuk telepíteni szinte bárhova. Egy tematika játékideje 45-60 perc, viszont ezt az Ön igényeinek megfelelően módosítható, hangolható.

A játékokat tematikánként min. 4- max. 10 fő tudja játszani.

A cél, hogy adott időn belül megfejtsék a rejtvényt és ki tudják nyitni a kincsesládát! Természetesen akiknek sikerül kinyitniuk nem maradnak üres kézzel!

"FIGYELEM Készen álltok? Indul az óra! 60 percetek van hogy megoldjátok a rejtélyt."

GPS kincskeresés:

2019-es év legkeresettebb csapatépítő kalandjátéka! 10-80 főig játszható, a program kitelepíthető.  A csapatoknak orv vadászokkal a nyakukon, aligátorokkal teli folyókon kell átkelniük, halálos csapda folyóson keresztül kiszabadulni a saját élőbilincsükből tűzön és vízen keresztül. Garantáljuk az izgalmat, jókedvet és csapatmunkát.

Szitációs airsoft célba lövészet:

Élethű airsoft fegyverek, különböző elhelyezésű bukócélpontok, stopper! Indulhat a pontgyűjtő célba lövés. Bio airsoft golyókat használunk, ami környezetre ártalmatlan. Csapatépítés airsoft célba lövéssel! 

Extrém íjász célba lövés:

Egyedi felfújhatós célfalunk segítségével lehetőség nyílt a biztonságos és kihívással teli célba lövésre, amik tökéletes rendezvény programot biztosítanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Nehezíti a célba lövést, hogy a célfalon 4 lebegő műanyag labdát kell eltalálni, amik folyamatosan változtatják pozíciójukat.

Mérete és kialakítása garantálja a biztonságos használatot, ezért nagyobb létszámú rendezvényekre is bátran ajánljuk.

Célba lövés lehetőségek:

 • Extrém Íjász felszereléssel: speciális vesszőkkel (kétrétegű szivacs duncs hegyekkel), teljesen kizárt a baleset kockázata.
 • Paintball célba lövés
 • Airsoft célba lövés

Megrendelés esetén biztosítjuk a teljes felszerelést,  1 animátort aki biztosítja a biztonságos használatot, illetve a pálya kialakítást.

Felfújhatós célfalunk Mérete: 300*150*240


2020.01.01. - 2020.12.31.
Találatok száma: 1

Imola Hotel Platán

Imola Hotel Platán

Magyarország első felnőttbarát szállodája, így kizárólag 16 éven felüli vendégeket fogad. Szállodánk hitvallása, hogy minden szülő, nagyszülő megérdemli a kényeztetést. A gyógyászati és wellness egységek kiváló lehetőséget teremtenek reumatológiai és mozgásszervi betegségek kezelésére. A helyi, minősített ... Bővebben

TOP 10-es programgazda
Kiemelt partnerTalálatok száma: 1

Palota Kávézó

Palota Kávézó

A Palota kávézó szeretettel várja kedves vendégeit, ahol megízlelhetik az utánozhatatlan olasz kávé aromáját és megkóstolhatják a Stühmer cukrászda által készített süteményeket is. Bővebben

Kiemelt partnerA SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok


Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
3300 Eger , Több helyszínen
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események