Csapatépítés Miskolcon, egyedülálló és különleges élmények közül választhat

Csapatépítés Miskolcon, egyedülálló és különleges élmények közül választhat

Kiemelt ajánlat
2020.01.01. - 12.31.

Miskolcon és vonzáskörzetében egyedülálló csapatépítő programokat tudunk biztosítani, mint például a mobil szabadulós játékot, lézerharcot, GPS kincskeresést, extrém íjászatot, buborékfocit, biliárdfocit és az extrém célbalövészetet.

Miskolci csapatépítés programok

GPS kincskeresés

Természetbarát csapatépítő játék kerettörténettel! A csapatok az előre legyeztetett területein elhelyezett geoládákat keresnek. A bennük található információk illetve logikai és ügyességi feladatokon keresztül érhetik végső céljukat.

Lézerharc

Több mint 8 éve foglalkozunk lézerharc játékok szervezésével és jelenleg is a főtevékenységünknek számít.

Felszereléseinket számát megnöveltük ezáltal egy időben akár 5 rendezvényen is jelen tudunk lenni.

 • 30 db saját + 25 db bérelt Lasertag felszerelést tudunk biztosítani, akár 10-12 órás folyamatos üzemidővel, töltés és megállás nélkül.
 • rendezvény látogatói létszámától függően 1-5 játékvezető
 • 32 db mobil fedezék
 • távcsövek (kültéri játékoknál mesterlövész szerephez)
 • könnyített pajzsok
 • zászlók

Játékvezetőink szeretik a munkájukat, szívből dolgoznak, a felszerelés minőségi, ezáltal a játékok biztonságosak, a játékrendszereink szervezettek. Az esetleges váratlan problémákat/meglepetéseket kreatívan oldjuk meg.

Fő célunk, hogy valódi kikapcsolódásban és élményben legyen része a játékosainknak. Jelmondatunk: „Minőség, biztonság, profizmus!”

FPS biliárdfoci

A biliárd egy játékcsoport összefoglaló neve, melyben két ember vagy két csapat játszik egymás ellen. Golyókat kell egy keretezett asztalon, farudak (úgynevezett dákók) segítségével lökni. A játékos csak a fehér golyót lökheti meg a dákóval.

A biliárdnak hosszú és gazdag történelme van, 15. századi keletkezésétől kezdve I. Mária skót királynő temetése idején testének saját biliárdasztala borításába való helyezéséig, ill. Shakespeare műveiben történő számtalan említésig.

A pool biliárd elnevezés egy gyűjtőnév, mely többféle biliárd játékot foglal magába. Ezen játékok közül a 8-as pool az egyik legnépszerűbb, a szórakozóhelyeken, szalonokban, presszókban általában ezzel a variációval találkozhatunk.

A mi játékunk is a 8-as pool szabályain alapul, annyi különbséggel, hogy nem asztalon játszunk, nincsen dákó és a fehér golyót csak lábbal szabad érinteni!

A játékosok mezítláb vagy zokniban az "asztalon", vagyis a posztón helyezkednek el és igyekeznek a fehér golyót lábbal olyan irányba gurítani, hogy az a "célgolyót" a lyukba juttassa, akár csak a rendes biliárd játékban. Ha ez nem sikerül, vagy szabálytalanság történik (pl. a fehér golyó nem érint másik golyót) akkor a 8-as pool szabályai szerint történik a folytatás.

Természetesen a szabályok nincsenek kőbe vésve, ez inkább "afféle útmutató, mintsem valódi törvény." 

Kitűnő kikapcsolódási és szórakozási lehetőség kicsiknek és nagyoknak egyaránt, főleg kitelepülésekre, iskolai, céges rendezvényekre, családi napokra ajánljuk!

A játékot ketten illetve négyen (párosban) is lehet játszani, igény esetén természetesen 9-es pool is játszható!

 • 1 db biliárdfoci pálya
 • 15 db színes (csíkos és teli) focilabda
 • 1 db fehér focilabda
Paintball

Nagyon jó hírrel szolgálhatunk, ugyanis sikerült egy nagyon jó partneri kapcsolatot kialakítanunk az ország egyik legszínvonalasabb paintball szolgáltatást nyújtó csapatával az MK Paintball csapattal, akikkel közösen elhoztuk Miskolcra a Factory Sport Arénába azt az igazán jó, adrenalinnal töltött játékélményt amire már nagyon sokan vártak!

1-es pálya (Pincerendszer):

Paintball pálya nehézségi szintje: erős fokozat

Pálya leírás: A régi Vasgyár pincerendszerében található, amit eredeti állapotába hagytunk, régi katonai bunker hangulatot biztosít, továbbá a pincerendszer elrendezése különböző paintball játéktípusok kipróbálására is alkalmas. A paintball pályát, gumi, fa, és hordó fedezékek tarkítják, továbbá az egész pálya be van hangszórózva, igény esetén saját zenét is lehet hallgatni a játék közben.

2-es pálya (kültéri, gyors pálya):

Paintball pálya nehézségi szintje: közepes fokozat

Pálya leírás: Közvetlenül az épület mellett található területen vannak fák, bokrok, raklapokból, hordókból, gumikból színesített fedezékek mellett található egy autó roncs, illetve egy kis bunker. Az egész terület paintball hálóval van körbe kerítve.

Rengeteg extra élményfokozóval várunk, mint pl.: füstgránát, festékgránát, időzítő, plexi pajzs!

Garantáljuk a szinte új, karctalan maszkokat, karbantartott markereket, tiszta ruhákat!

Paintball felszerelések (36db):

 • Marker (paintball fegyver): Tippmann 98 (PRO, Custom, Rental)
 • Maszk: JT Spectra, Empire Helix (kizárólag termo lencsés maszkok)!
 • Ruházat: Választható méretben (s-xxxl), terepmintás overallok, illetve külön részes terep ruhák
 • Védőmellény Polifoammal, két színben
 • Kesztyű, sapka

Igény esetén van lehetőség egyedi markerek használata (replikák, m16, Ak, m4, mp5)

Kiegészítők:

 • Zászlók
 • Taktikai pajzsok
 • Időzítők
 • Pirotechnika
 • PMR rádió
Buborékfoci

Magyarország egyik legújabb, egyre népszerűbb és egyben legérdekesebb szabadidős, szórakoztató extrém sport tevékenysége a Buborékfocival amit most már Miskolcon, Debrecenben, Nyíregyházán és Egerben is kipróbálhat.

A játékban 2*4 fős csapat mérkőzik meg egymással, a szabályok megegyeznek a normál fociéval, annyi különbséggel, hogy itt egymásnak ütközhetnek, fellökhetik egymást a játékosok! A játékosok egy nagy felfújható, műanyag buborékban játszanak és csak a lábuk van kint belőle térdtől lefelé. A játék kimagaslóan szórakoztató a résztvevők és a nézők számára egyaránt, mindemellett teljesen biztonságos, mivel a hatalmas buborék minden ütközéskor és eséskor megvédi a játékost. A játékhoz szintén szükséges egy bíró, aki segíti a gyors és gördülékeny játékot, figyeli a fizikai állapotokat, illetve játék közvetítőként fokozza a hangulatot. Az FPS Extreme Games az eredeti és legjobb minőségű buborékfoci felszerelést használja, ami a legerősebb TPU anyagból készült illetve megkülönböztető jelzéssel is el van látva.

A játékot kültéren és beltéren egyaránt lehet játszani, versenyszámnak is tökéletes, csapatépítő tréningeken, céges családi napokon, önkormányzati rendezvényeken, fesztiválokon  garantált az emberek figyelmének felkeltése, hangulatuk fokozása.

A játékhoz szükséges ideális pálya méret 30m*15m, viszont tudunk alkalmazkodni a helyszín adottságaihoz és lehetőségeihez.

Extrém íjász játék

Magyarország legújabb és egyben legizgalmasabb szabadidős, szórakoztató sport tevékenysége az extrém íjász játék.

A játék 2 csapat íjász csatájáról szól, amit felfújhatós fedezékek, újra aktiváló célpontok és a kiváló játékszabályok tesznek igazán izgalmassá. Továbbá a minőségi, speciálisan erre a tevékenységre gyártott, íjak, speciális vesszők, illetve az arcvédő maszkok pedig a teljesen biztonságos játékot biztosítják. A játékhoz nélkülözhetetlen egy bíró, aki figyelemmel követi és koordinálja az eseményeket, ebben segít az FPS Extreme Games csapatának közel 5 éves játékvezetői tapasztalata, ami biztosítja, hogy mind a játékosok mind a nézők egy felejthetetlen és szórakoztató eseményen vegyenek részt.

A játékot kültéren és beltéren egyaránt lehet játszani, versenyszámnak is tökéletes, csapatépítő tréningeken, céges családi napokon, önkormányzati rendezvényeken, fesztiválokon garantált az emberek figyelmének felkeltése, hangulatuk fokozása.

A játékhoz szükséges ideális pálya méret 30m*15m, viszont tudunk alkalmazkodni a helyszín adottságaihoz és lehetőségeihez.

Játéktípusok:

 • Íjászok viadala
 • Íjászharc
 • Íjharc 
Extrém Célba lövés

Egyedi felfújhatós célfalunk segítségével lehetőség nyílt a biztonságos és kihívással teli célba lövésre, amik tökéletes rendezvény programot biztosítanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Nehezíti a célba lövést, hogy a célfalon 4 lebegő műanyag labdát kell eltalálni, amik folyamatosan változtatják pozícíójukat. Kiemelten ajánljuk falunapi programnak, amit szinte minden korosztály ki szeretne próbálni!

Rendezvény program!Mérete és kialakítása garantálja a Rendezvény program!biztonságos használatot, ezért nagyobb létszámú rendezvényekre is bátran ajánljuk.

Célba lövés lehetőségek:

 • Extrém Íjász felszereléssel: speciális vesszőkkel (kétrétegű szivacs duncs hegyekkel), teljesen kizárt a baleset kockázata.
 • Paintball célba lövés
 • Airsoft célba lövés

Megrendelés esetén biztosítjuk a teljes felszerelést,  1 animátort aki biztosítja a biztonságos használatot, illetve a pálya kialakítást.

Felfújhatós célfalunk Mérete: 300*150*240

Csapatépítés Miskolc belvárosában az Aranykorona Étterem és Hotelben! Kiemelt partnerünknél számos csapatépítő játék és különleges program megvalósítható.

Mobil szabadulós játék

Beltéri csapatépítő program kitelepüléssel.

Új generációs kijutós játék, amely újfajta feladatmegközelítési módokban fejleszti az önismeretet, társismeretet, egymás közötti bizalmat, a kommunikációt és együttműködést, a problémamegoldást, valamint az időgazdálkodást. A kijutáshoz elengedhetetlen a csapatmunka!

A játékokat megtudjuk tartani saját telephelyükön, vagy a csapatépítő helyszínükön egy hotel konferencia termében vagy egy vendégház nappalijában, de akár egy kültéri rendezvényen is az egyik legfelkapottabb programként fogja megállni a helyét.

Ezért a Mobil Szabadulós Játékot kiemelten ajánljuk csapatépítő tréningekre, Önkormányzati és Iskolai rendezvényekre, Céges családi napokra.

3 játék történettel rendelkezünk, amikre egyedileg lettek külön-külön elkészítve hozzájuk tartozó eszközök. Játék tematikák: Retro, Sport, Kocsma.

A játékok teljesen mobilak, tehát kitudjuk telepíteni szinte bárhova. Egy tematika játékideje 45-60 perc, viszont ezt az ön igényeinek megfelelően módosítható, hangolható.

A játékokat tematikánként min. 4- max. 10 fő tudja játszani.

A cél, hogy adott időn belül megfejtsék a rejtvényt és ki tudják nyitni a kincsesládát! Természetesen akiknek sikerül kinyitniuk nem maradnak üres kézzel!

"FIGYELEM Készen álltok? Indul az óra! 60 percetek van hogy megoldjátok a rejtélyt."


2020.01.01. - 2020.12.31.

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
3500 Miskolc , Több helyszínen
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG