Csapatépítés Nyíregyházán rengeteg élmény programmal, gyönyörű környezetben

Csapatépítés Nyíregyházán rengeteg élmény programmal, gyönyörű környezetben

Kiemelt ajánlat
2020.01.01. - 12.31.

Gyönyörű környezetben, rengeteg élmény programmal, továbbá kulináris gasztro kalandokkal várjuk Nyíregyházán! Lézerharc, paintball, buborékfoci, extrém íjász játék, extrém célba lövészet, biliárd-foci, golf, beltéri-kültéri csapatépítő játékok várják az érdeklődőket.

Nyíregyházi csapatépítés programok

Stratégia lézerharc:

Akár egyszerre 48 játékos tud játszani egy időben, ami lehetővé teszi a komolyabb taktikai / stratégiai csapatépítő játék lehetőségét. Osztagok létrehozása, szerepek kiosztása (mesterlövész, orvos, támogató), különleges küldetések teljesítése!

Paintball:

Egyszerre 38-40 fő egyidejű játékát tudjuk biztosítani, minőségi felszerelésekkel, élménydús játékvezetéssel, izgalmas küldetésekkel. 

Felszerelések (40 db):

 • Marker (paintball fegyver): Tippmann 98 (PRO, Custom, Rental)
 • Maszk: JT Spectra, Empire Helix (kizárólag termo lencsés maszkok)!
 • Ruházat: Választható méretben (s-xxxl), terepmintás overallok, illetve külön részes terep ruhák
 • Védőmellény Polifoammal, két színben
 • Kesztyű, sapka
 • Igény esetén van lehetőség egyedi markerek használata (replikák, m16, Ak, m4, mp5)

Kiegészítők:

 • Zászlók
 • Taktikai pajzsok
 • Időzítők
 • Pirotechnika
 • PMR rádió
Buborékfoci:

Az egyik legkeményebb, de egyben a legszórakoztatóbb csapatépítő program. 8 buboréklabdával játsszuk egy kijelölt pályán, mobilkapukkal, focilabdákkal. Különleges játéktípusok, élménydús játékvezetés, igazságos bíráskodás jellemzi szabályok nélküli az ámokfutó mérkőzést.

A játékban 2*4 fős csapat mérkőzik meg egymással, a szabályok megegyeznek a normál fociéval, annyi különbséggel, hogy itt egymásnak ütközhetnek, fellökhetik egymást a játékosok! A játékosok egy nagy felfújható, műanyag buborékban játszanak és csak a lábuk van kint belőle térdtől lefelé. A játék kimagaslóan szórakoztató a résztvevők és a nézők számára egyaránt, mindemellett teljesen biztonságos, mivel a hatalmas buborék minden ütközéskor és eséskor megvédi a játékost. A játékhoz szintén szükséges egy bíró, aki segíti a gyors és gördülékeny játékot, figyeli a fizikai állapotokat, illetve játék közvetítőként fokozza a hangulatot. Az FPS Extreme Games az eredeti és legjobb minőségű buborékfoci felszerelést használja, ami a legerősebb TPU anyagból készült illetve megkülönböztető jelzéssel is el van látva.

A játékot kültéren és beltéren egyaránt lehet játszani, versenyszámnak is tökéletes.

A játékhoz szükséges ideális pálya méret 30m*15m, viszont tudunk alkalmazkodni a helyszín adottságaihoz és lehetőségeihez.

Extrém íjász játék:

Magyarország legújabb csapatépítő programját 2015 végén, elsőként indítottuk el az országban, ezért a veszélyesnek tűnő, extrém csapatépítő játékot alaposan tanulmányozhattuk és teljesen biztonságossá fejlesztettük. Ez az a játék, amit minden játékos nagyon hamar el tud sajátítani és rövid időn belül tud látványos sikereket elérni. 

A játék 2 csapat íjász csatájáról szól, amit felfújhatós fedezékek, újra aktiváló célpontok és a kiváló játékszabályok tesznek igazán izgalmassá. Továbbá a minőségi, speciálisan erre a tevékenységre gyártott, íjak, speciális vesszők, illetve az arcvédő maszkok pedig a teljesen biztonságos játékot biztosítják. A játékhoz nélkülözhetetlen egy bíró, aki figyelemmel követi és koordinálja az eseményeket, ebben segít az FPS Extreme Games csapatának közel 5 éves játékvezetői tapasztalata, ami biztosítja, hogy mind a játékosok mind a nézők egy felejthetetlen és szórakoztató eseményen vegyenek részt.

A játékot kültéren és beltéren egyaránt lehet játszani, versenyszámnak is tökéletes.

Mobil szabadulós játék:

Akik még nem hallottak ezekről a csapatépítő játékokról, nekik röviden felvázolom, hogy mégis miről szólnak. Egy ilyen élő szabadulós-logika csapatépítés FPSi kalandjáték arról szól, hogy a csapat bekerül egy játéktérbe, ahol különböző tárgyakkal, szerkezetekkel, szituációkkal és problémákkal találkozik. A végső küldetés teljesítése érdekében a csapattagoknak a lehető leghatékonyabban kell összedolgozniuk. Érdemes közösen felmérni a terepet, aztán pedig közös megoldásokat keresni. Rá kell jönni, hogyan lehet egy szerkezetet működésre bírni, egy titkos ajtót kinyitni vagy pedig egy számzáras lakat kódját megfejteni. A játékban több feladatot kell megoldani, amely feladatok futhatnak akár párhuzamosan is, így nem muszáj leragadni egy-egy problémánál az egész csapatnak, hanem érdemes további megoldandó feladatokat keresni és a megoldásukon dolgozni. A megoldások sok esetben szem előtt vannak, valamilyen hétköznapi dolog formájában, szóval nem érdemes túlbonyolítani sem a játékot. Célszerű minél többet kommunikálni, mert a hatékony kommunikáció a siker kulcsa ebben a játékban. A legfontosabb dolog a játékban a csapatmunka.

A játékokat megtudjuk tartani saját telephelyükön, vagy a csapatépítő helyszínükön egy hotel konferencia termében vagy egy vendégház nappalijában, de akár egy kültéri rendezvényen is az egyik legfelkapottabb programként fogja megállni a helyét.

3 játék történettel rendelkezünk, amikre egyedileg lettek külön-külön elkészítve hozzájuk tartozó eszközök. Játék tematikák: retro, sport, kocsma.

A játékok teljesen mobilak, tehát kitudjuk telepíteni szinte bárhova. Egy tematika játékideje 45-60 perc, viszont ezt az Ön igényeinek megfelelően módosítható, hangolható.

A játékokat tematikánként min. 4- max. 10 fő tudja játszani.

A cél, hogy adott időn belül megfejtsék a rejtvényt és ki tudják nyitni a kincsesládát! Természetesen akiknek sikerül kinyitniuk nem maradnak üres kézzel!

"FIGYELEM Készen álltok? Indul az óra! 60 percetek van hogy megoldjátok a rejtélyt."

Szitációs airsoft célba lövészet:

Élethű airsoft fegyverek, különböző elhelyezésű bukócélpontok, stopper! Indulhat a pontgyűjtő célba lövés. Bio airsoft golyókat használunk, ami környezetre ártalmatlan. 

Extrém íjász célba lövés:

Egyedi felfújhatós célfalunk segítségével lehetőség nyílt a biztonságos és kihívással teli célba lövésre, amik tökéletes rendezvény programot biztosítanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Nehezíti a célba lövést, hogy a célfalon 4 lebegő műanyag labdát kell eltalálni, amik folyamatosan változtatják pozíciójukat.

Mérete és kialakítása garantálja a biztonságos használatot, ezért nagyobb létszámú rendezvényekre is bátran ajánljuk.

Célba lövés lehetőségek:

Extrém Íjász felszereléssel: speciális vesszőkkel (kétrétegű szivacs duncs hegyekkel), teljesen kizárt a baleset kockázata.
Paintball célba lövés
Airsoft célba lövés
Megrendelés esetén biztosítjuk a teljes felszerelést,  1 animátort aki biztosítja a biztonságos használatot, illetve a pálya kialakítást.

Felfújhatós célfalunk Mérete: 300*150*240

FPS Biliárdfoci

A biliárd egy játékcsoport összefoglaló neve, melyben két ember vagy két csapat játszik egymás ellen. Golyókat kell egy keretezett asztalon, farudak (úgynevezett dákók) segítségével lökni. A játékos csak a fehér golyót lökheti meg a dákóval.

A biliárdnak hosszú és gazdag történelme van, 15. századi keletkezésétől kezdve I. Mária skót királynő temetése idején testének saját biliárdasztala borításába való helyezéséig, ill. Shakespeare műveiben történő számtalan említésig.

A pool biliárd elnevezés egy gyűjtőnév, mely többféle biliárd játékot foglal magába. Ezen játékok közül a 8-as pool az egyik legnépszerűbb, a szórakozóhelyeken, szalonokban, presszókban általában ezzel a variációval találkozhatunk.

A mi játékunk is a 8-as pool szabályain alapul, annyi különbséggel, hogy nem asztalon játszunk, nincsen dákó és a fehér golyót csak lábbal szabad érinteni!

A játékosok mezítláb  vagy zokniban az "asztalon", vagyis a posztón helyezkednek el és igyekeznek a fehér golyót lábbal olyan irányba gurítani, hogy az a "célgolyót" a lyukba juttassa, akár csak a rendes biliárd játékban. Ha ez nem sikerül, vagy szabálytalanság történik (pl. a fehér golyó nem érint másik golyót) akkor a 8-as pool szabályai szerint történik a folytatás.

Természetesen a szabályok nincsenek kőbe vésbe, ez inkább "afféle útmutató, mintsem valódi törvény." 

Kitűnő kikapcsolódási és szórakozási lehetőség kicsiknek és nagyoknak egyaránt, főleg kitelepülésekre, iskolai/céges rendezvényekre, családi napokra ajánljuk!

A játékot ketten illetve négyen (párosban) is lehet játszani, igény esetén természetesen 9-es pool is játszható!

BILIÁRDFOCI

 • 1 db biliárdfoci pálya
 • 15 db színes (csíkos és teli) focilabda
 • 1 db fehér focilabda

Helyszín:

Nyíregyháza-Sóstóhegy - Nyírségi Golf Club területe

A több hektáros területen található hatalmas füves terület, tisztán tartott erdős terület illetve egy gyönyörű tó, tökéletes csapatépítő helyszín!

 


2020.01.01. - 2020.12.31.

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG