Óriási élmények egy mini világban!
Óriási élmények egy mini világban!

Ihaj-Csuhé Fesztivál Ebesen 2017. szeptember 23. a Széchényi Ferenc Tájmúzeum udvarán. Sok szeretettel hívnak és várnak mindenkit az 5. Ebesi Csuhé Fesztiválra. Délben jó ebédhez szól a nóta, majd vásári komédia, táncház, szekerezés. Délután a Retró énekkar és a jó Laci Betyár alapozza meg a Kukoricabál hangulatát. A kisebbeket meseszínház, népi játszótér, állatsimogató, kézműves műhely várja. Míg a férfiak a Fröccsteraszon oltják szomjukat, addig az asszonyok csigatésztát készíthetnek, hímezhetnek a Nosztalgia Klubbal, vagy a puliszkafőzés rejtelmeit leshetik el a Hagyományőrző Egyesület tagjaitól. Étkezési lehetőség: pörkölt, töltött káposzta, minifánk. Elvárnak Téged is egy kis baráti összejövetelre, beszélgetésre, mulatozásra! A rendezvényt eső esetén is megtartják.

Cím: 4211 Ebes , Ady Endre u. 6-8., Széchenyi Ferenc Tájmúzeum udvara

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

Kapcsolódó időpontok

2017.12.08. Ebesi programok 2017
Találatok száma: 6

Mami Vendégház

Mami Vendégház

Csendes falusi környezetben várja vendégeit 2 és 3 ágyas szobáival a Mami vendégház! 3 napraforgóra minősített szállás, mely két nagyváros között helyezkedik el. Felszerelt konyha, étkező, fürdőszoba ...