Július 19. és 21. között újra csúcsra járatjuk a bulit a 26. Harkányi Fürdőfesztiválon!
Július 19. és 21. között újra csúcsra járatjuk a bulit a 26. Harkányi Fürdőfesztiválon!
Szeretettel hívjuk és várjuk a Várkert Bazár programjaira Budapesten!
Szeretettel hívjuk és várjuk a Várkert Bazár programjaira Budapesten!
Tisza-tavi nyári kalandozások - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát!
Tisza-tavi nyári kalandozások - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát!
Melyek idén a legnépszerűbb fesztiválok?
Melyek idén a legnépszerűbb fesztiválok?

Tátrai Futár Expressz, kirándulás élményvonattal a mesés Zakopanéba


Tátrai Futár Express, 4 napos kirándulás Zakopanéba Élményvonattal és sok-sok élménnyel. A „Vasutazz Velünk!” jövő évi első úti célja, a mi generációnk számára mindig elképzelt „mesevilág”, a hósipkás csúcsok, fenyves erdők és a mézeskalácsházak közötti idill, a megunhatatlanul gyönyörű Tátra, benne is a mesés Zakopáne.

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

Odautunkat a Garam, Túróc, Vág és Árva folyók völgyében a Selmeci-hegység, Tribecs, Nagy-Fátra, Árvai Magura és Liptói-havasok között vonatozva, Zsolnán megpihenve tervezzük a Lengyel-Tátráig. Zakopáne-i bázisunkról indulva az első napi főprogramunk a dunajeci tutajozás. A Pieninek hegység szurdokában 15 km hosszon 36 métert zuhogunk le a Dunajec vad, kanyargós, néhol 10 méterre szűkülő vizén, a gorál tutajokkal.
A Pieninek több száz méteres falként magasodó hegyei között kanyargó szurdok. A fölénk tornyosuló sziklafalak, a páratlan szépségű természet, ahol nyugodt, hol izgága víz felejthetetlen élményt kínál.

Második nap a Dunajec völgyéből közösen portyázunk át a Régió modern különvonatával a Visztula melletti ősi lengyel fővárosba, Krakkóba, hogy gyönyörködjünk csodálatos gótikus nevezetességeiben. Krakkóban az azt igénylőknek kiscsoportos idegenvezetést biztosítunk, a Wawel, a Főtér, Jagelló Egyetem megtekintéséhez, de önálló városnéző felderítésre is lesz lehetőség. Krakkóból hazamenetben látogatást teszünk a PKP vasúti jármű múzeumába Chabówkaba.

Hazautunkat a futárokra emlékezve megtévesztő irányváltásokkal tervezzük, hiszen Árvanádasd helyett, ez alkalommal a Bélai-Tátrán át buszozva, Késmárkon szállunk vonatra. Először keletre indulunk a Hernád völgyében, aztán Margitfalvánál hirtelen irányt váltva nyugatra tartunk a Gölnic völgyében, majd teljesen váratlanul Garamfőnél többszáz métert körkörösen leereszkedünk, és a csodálatos Garam folyó forrásától a torkolatáig végigkísérve térünk haza.

A térképet nézve az Alacsony-Tátrát fogjuk észak-keletről dél-nyugatra körbekerülni, hogy visszatérjünk az odaúton már megismert Tribecs és Selmeci-hegység közé.

Hazánk történelmi folytonosságát biztosító Felvidékünk fenyvesekkel borított hegyei között, sebes folyói mellett kanyarogva vonatozni, a gyönyörű hegyeket látni, reményeink szerint kihagyhatatlan kikapcsolódás lesz.

Programunk napról napra:

2018. ÁPRILIS 28. | SZOMBAT
Indulás a Nyugati pályaudvar 9-es vágányáról 6:28-kor a Nohab vontatta nosztalgia-élményvonati szerelvénnyel.
A vonatos élet a tradíciók szerint zajlik; köszöntő, bekínálás, információs kis füzetek, térképek tanulmányozása, majd kezdődnek az előadások –vetítések meghívott szaktekintélyek által a Retró bisztrókocsiban. Korán ebédelünk, 11:30-kor, hogy
Zsolnán lesétálhassuk szakácsaink finom ebédjét. A vonat visszaindulásának időpontját, ellentétben a korábbiakkal, melyet szájba rágósan megannyiszor ismételtünk, most nem mondjuk meg! Az indulás ideje a város főterének közepén ki van feltűnően írva, egy fontos dátummal, akkor indulunk. Van idő a sétára. Akik Zsolna helyett a Ruttkai (Vrutky) fűtőházat szeretnék megtekinteni, az ottani szlovák járműgyűjteményt, – nekik lehetőségük van erre a programra Vrutky főállomáson leszállni. Részükre az előzetes jelentkezés alapján, transzfert biztosítunk. Árvanádasdra érkezés terveink szerint 18:30-kor (most sem marad el a szlovák bekínálás, üdvözlés). Innen buszozunk Zakopanéba, a hoteleinkbe, az Antalówkába és a Dafnéba. A szobák elfoglalása, vacsora a hotelben utána egy kiadós esti sétát javaslunk a városban. Ebben hostesseink segítenek.

2018. ÁPRILIS 29. | VASÁRNAP
A program tartalmazza a Gubalówka-csúcs megtekintését. Akik az Alapprogramot kérték (nem jelentkeznek más fakultatív programra) őket 10:00 órakor mikrobusz viszi el a felvonóig, felkapaszkodunk és gyönyörködünk a hegyekben. Leereszkedéshez javasoljuk a sétát, ez persze egyéni döntés, a felvonó jegyek visszaútra is érvényesek. Utána a piac, a városközpont kínál szórakozást. Minden csoport tiszteletét teheti az „Érdemesek temetőjében” a tátrai futárok síremlékénél, utána séta egyénileg a hotelekbe.

 • FAKULTATÍV PROGRAMOK:

Tutajozás a Dunajecen: Nem kell félni a gyors sodrású kis folyókon, hiszen a nagy és biztonságos tutajokon siklunk majd több mint 2 órán keresztül gyönyörködve a tájban. Buszok indulnak a tutajokhoz 9.00 órakor a Hotel Dafneból, 9:15 órakor pedig a Hotel Antalowkaból.

Gáspár-csúcs meghódítása: Kisbuszokkal megyünk fel a felvonókig és fent letekintünk a Kasparowy Wierch csúcsról. Gyönyörű a kilátás az egész Tátrára. Itt megkeressük a tavaly ott hagyott magyar zászlót és elénekeljük a magyar és lengyel himnuszt – előtte begyakoroljuk! A gyalogos sétát a csúcsról csak a nagyon sportos utasainknak ajánljuk! Javasolunk egyénileg egy kis ebédet, majd átbuszozunk a Gubalówka siklóhoz és onnan csodáljuk meg a korábban meglátogatott csúcsot és társait; a Svinica, Rysy, Giewont, Krzesanica, Góra stb. A piacon és a központban történő elvegyülés után séta a hotelekbe. Vacsora a hotelekben.

2018. ÁPRILIS 30. | HÉTFŐ
• Korai reggeli 6:30-tól séta a zakopanei vasútállomásra.
• Bérelt lengyel vonatunk indul 7:45-kor.
Mindenki hozza magával a Futár tarisznyában elhelyezett szigorúan titkos, zárt borítékot!!!
• Vonaton Krakkóról előadások a mikrofonon keresztül.
• Krakkóba érkezés 10:15-kor.
• Hoszteszeink felvezetnek a pár perces sétával elérhető főtérre a csodálatos Rynekre.
• A Futárok teljesítve küldetésüket kinyitják a szigorúan titkos küldeményüket, jutalmat kapnak, látványos esemény lesz!
• Térkép alapján egyéni séta Krakkó óvárosában alkalmi csoportos összeverődés alapján.

 • Fakultatív program:

a Királyi Vár (Wawel) és a Jagelló Egyetem megtekintése magyar nyelvű idegenvezetéssel, előzetes jelentkezés alapján.
• 16:30-kor Vonatunk indul a Krakkó főpályaudvarról
• Rövid pihenés, feltöltődés az esti élményre
• Chabówka-PKP vasúti múzeumának megtekintése
• Gálavacsora: a lengyel konyha legjobbjai, autentikus helyszínengőzmozdonyok társaságában. Vodkázás, sörözés.
• Visszavonatozás Zakopanéba, pihenés RÁNK FÉR!

2018. MÁJUS 1. | KEDD
• 7:00-kor reggeli
• 8:00-kor buszozás Késmárkra, ahonnan a vonat 10:00-kor indul
• Visszautazás a Garam mentén.
• Előadások a visszaút látnivalóiról
• 12:00-kor ebéd
• fotómegállás, Totó, zene, tánc
• Megérdemelt búcsúajándék a jól teljesítő futárok számára.
• Érkezés a Nyugatiba 21:30

Találatok száma: 5

Jagelló Business Hotel***

Jagelló Business Hotel***

A kitűnő elhelyezkedésű Jagelló Business Hotel a budai üzleti negyedben található, az M1-es és M7-es autópályák és a Budapest Congress és World Trade Center közelében. Budapest budai oldalán, a 12. kerületben zöld környezetben várja vendégeit budapesti üzleti hotelünk 24 modern szobával. A szobák ... Bővebben

Kiemelt partner Kiemelt partner

Anna Hotel*** Budapest

Anna Hotel*** Budapest

Az Anna Hotel Budapest a XI. kerületében, idilli környezetben helyezkedik el. A hotelt körülölelő gyönyörű kertnek köszönhetően vendégeink a béke szigetén érezhetik magukat, a főváros hangos forgatagától néhány perc távolságban. A hotel a főváros egyik legújabb szállodája és nyitása óta célja, hogy ... Bővebben

Kiemelt partner Kiemelt partner

Continental Hotel Budapest**** Superior

Continental Hotel Budapest**** Superior

CONTINENTAL HOTEL BUDAPEST****SUPERIOR - A négycsillagos design hotel Budapest történelmi belvárosában a szecesszió és a modern belsőépítészet elemeiből kialakított egyedi saját stílust sugároz. A szálloda 272 szobája - ebből 13 lakosztály - szélessávú internet elérhetőséggel, személyre szabott és ... Bővebben

Kiemelt partner Kiemelt partner

Danubius Hotel Gellért

Danubius Hotel Gellért

Budapest egyik legszebb szecessziós épülete a Duna-parton, a Gellért-hegy lábánál. A híres Gellért Fürdőhöz közvetlenül csatlakozó patinás szálloda hangulatos belső terekkel nyújt kényelmet és kikapcsolódást. Ki sem kell tennie a lábát a szállodából, hogy megtapasztalja a világhírű Gellért fürdő ... Bővebben

Kiemelt partner Kiemelt partner

Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge

Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge

Luxus hotel Budapest szívében, a Duna partján. A hotelben 350 légkondicionált szoba, melyből 54 lakosztály, áll a vendégek rendelkezésére, csodálatos kilátással a Lánchídra és a várra. Bővebben

Kiemelt partner Kiemelt partnerA SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!


Közeli ajánlatok

Vígszínház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
Vígszínház előadások 2019. Műsor és online jegyvásárlás
 • Budapest
 • XIII. kerület
2019. augusztus 24 - 27.
Hegedűs Gyula utcai zsinagóga programok 2019. Online jegyvásárlás
Hegedűs Gyula utcai zsinagóga programok 2019. Online jegyvásárlás
 • Budapest
 • XIII. kerület
2019. szeptember 1 - 5.

Figyelmébe ajánljuk!

Danubius Express - Vasutazz Velünk
Danubius Express - Vasutazz Velünk
 • Budapest
 • XVII. kerület

Érdemes felkeresni!

Munkaerő közvetítés Budapest
Munkaerő közvetítés Budapest
 • Budapest
 • XIII. kerület
1000 Út Utazási Iroda
1000 Út Utazási Iroda
 • Budapest
 • V. kerület

Ez is érdekelheti!

Danubius Express - Vasutazz Velünk
Danubius Express - Vasutazz Velünk
 • Budapest
 • XVII. kerület

Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
1067 Budapest VI. kerület, Teréz krt. 55. (Nyugati pályaudvar)
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Legjobb élmények

Kirándulás a Budai Várnegyedbe a Budavári Siklóval
Magyar Nemzeti Múzeum - interaktív múzeum látogatás
Nézze meg Budapestet az Óriáskerékről! Felejthetetlen látvány, kihagyhatatlan élmény!
A Csodák Palotája élmény minden korosztálynak!
Libegjen velünk! Repülő székekkel Budapest felett.
Cápás állatkertünkben egy látványalagútban csodálhatják meg a tigris-, és barna cápákat.
Csobbanjon velünk a Dunába! Kétéltű buszos városnézés Budapesten.
14.000 feletti
követő
Csatlakozz Facebook közösségünkhöz, hogy
az elsők között értesülj a legjobb programokról!
több mint 17.000
program
Iratkozz fel hírlevelünkre
a kimondottan neked javasolt élménykínálatokért!
1.000 feletti
online jegy
Ne töltsd az időt sorban állással!
Vásárold meg nálunk előre a jegyedet!

Megyék

Tájegységek


© 2007-2019 PROGRAMTURIZMUS - Magyar TourMix Kft.
Gemius
Interticket