Énektanulás Pécsen, hangképzés, tehetséggondozás, felkészítő kurzusok Livi Zeneműhelyében

Énektanulás Pécsen, hangképzés, tehetséggondozás, felkészítő kurzusok Livi Zeneműhelyében

Kiemelt ajánlat
2022.01.01. - 12.31.

Énektanulás, hangképzés, felkészítő kurzusok kicsiknek és nagyoknak. Novák-Szabó Lívia zenepedagógus vagyok, és szeretettel várlak Livi Zeneműhelyemben, ahol a zeneszeretet és tudásunk megosztása az elsődleges.

Énektanulás Pécsen

Hangképzés

A te hangodra is kíváncsi a világ!

A hangképzés órák során az (újra) énekelni vágyók légző gyakorlatokon, mozgásos feladatokon és skálákon keresztül ismerkednek meg az egészséges éneklés alapjaival.

A foglalkozások lehetőséget adnak arra is, hogy az énekes által választott dalokat tisztán és stílushűen megvalósítsuk, vagyis az énekelni vágyó konkrét segítséget kap a választott dal kihívásait és jellegzetességét illetően.

Az otthoni gyakorláshoz digitális tartalmakat és kottát biztosítunk, illetve igény szerint lehetőség van baba- és gyermekbarát órákra is, hogy mindenki jól érezhesse magát.

Életkor: 16 éves kortól

A foglalkozás jellege: egyéni, személyesen vagy online

Foglalkozás időtartama: 45 perc

Díj: 3.900 Ft

4 alkalmas bérlet: 14.000 Ft

Tehetséggondozás

Az egyéni foglalkozások célja, hogy a tanulni vágyó éppen azt kapja, amire szüksége van. Vagyis teljes mértékben figyelembe vesszük, hogy a zenetanulásban hol tart, miben kér segítséget, a készségei milyen módon fejleszthetőek hatékonyan. Így meglévő ismereteire és céljaira alapozva, személyre szabottan kaphatja meg a számára legmegfelelőbb és leghasznosabb segítséget. Legyen szó:

  •     korrepetálásról (iskolai, zene- vagy szakiskolai, felsőfokú)
  •     felvételifelkészítőről (zenetanári, óvodapedagógusi, tanítói, színművészeti)
  •     szolfézsról
  •     zeneelméletről
  •     vagy a zenepedagógia rejtekmeiről

megtaláljuk a zenét tanuló számára legideálisabb megoldást.

Életkor: 7 éves kortól

A foglalkozás jellege: egyéni, személyesen vagy online

Foglalkozás időtartama: 45 perc

Díja: 3.900 Ft

4 alkalmas bérlet: 14.000 Ft

Felkészítő kurzusok

Ez a foglalkozás a zenei, pedagógiai, színészi, művészeti pályára készülőknek a felvételi, az alkalmassági valamint az egyetemi/főiskolai vizsgákhoz szükséges felkészüléshez nyújt segítséget. Digitális tanulási formákra és személyes oktatásra egyaránt van lehetőség.

A foglalkozások során az óvodapedagógusnak vagy tanítónak készülők kapnak szakmai segítséget a felkészülésükhöz az előttük álló követelményeknek megfelelően, illetve egyedi kéréseikhez igazódva.

Életkor: 18 éves kortól

A foglalkozás jellege: egyéni, személyesen vagy online

Extrák: kotta, online vagy személyes konzultációs lehetőség kedvezményesen

Foglalkozás időtartama: 45 perc

Díj: 3.900 Ft

4 alkalmas bérlet: 14.000 Ft

Bemutatkozás

Zenepedagógusként nap mint nap tapasztalom, hogy a művészetek, azon belül is a zene által lehet a legközvetlenebbül hatni gyermekeink érzéseire. Emiatt szívből hiszem, hogy kisgyermekkorban óriási teret kell adnunk a zenének – különösképpen az éneklésnek és az azzal való játéknak – hogy biztosítani tudjuk gyermekeink számára a megfelelő érzelmi nevelést. Hiszen az, hogy később milyen felnőttek lesznek, sokszor ezen múlik.

Ez főleg a mai, technika által vezérelt világban kap fontos szerepet, ahol a zene biztos alapot nyújt ahhoz, hogy testben és lélekben is egészséges embereket nevelhessünk. Miért? Mert a zene igazi örömforrás. A zene önkifejezés – kicsiknek és nagyoknak is biztonságos eszköz – szeretetnyelv, amiben könnyen megértjük egymást.

A zene sok mindenre tanít bennünket, éppen ezért tartom személyes küldetésemnek, hogy segítsek már az egészen kicsiknek is kapcsolatba kerülni vele. Hiszem, hogy a művészetek, az éneklés és a zene szeretete fényt ad gyermekeinknek, és célom, hogy a fiatalok ezt az értékes lámpást a mindennapjaikban is megtanulják használni.

De a zene nem csak a kicsiknek szól. Sokoldalúan és örömmel segítek mindenkit, aki zenével fejezi ki magát, akinek az életében a zene jelentheti a megoldást. Legyen szó hétköznapokról vagy különleges alkalmakról, karrierről, hobbiról, várandóságról vagy gyermeknevelésről, a zene lehet az ideális társ utunkon.

“Hiszem, hogy a művészetek, az éneklés és a zene szeretete fényt ad gyermekeinknek a digitális kor, a felgyorsult világ sűrűjében. Célom, hogy a fiatalok ezt az értékes lámpást a mindennapjaikban is megtanulják használni.”

Tanulmányaim

Még azon szerencsések közé tartozom, akik igazi “kodályi” nevelésben részesülhettek:

Családunkban mindennapos volt az éneklés, a zenélés és már óvodásként színvonalas zenei élményeket kaptam. Korai zenei élményeimhez két zenetagozatos iskola kapcsolódott, a kaposvári Kodály Általános Iskola, később pedig a pécsi Kodály Zoltán Gimnázium. Mindkét intézményben a szakma nagyjaitól tanulhattam: dr. Kerekesné Pytel Anna, Pécsiné Hauk Erika és Kertész Attila Liszt- díjas karnagyok voltak tanáraim, kórusvezetőim. Az Európa hírű pécsi Bartók Béla Leánykarban, Kertész Attila keze alatt töltött évek határozzák meg alapjaiban a kóruszenéről való gondolkodásomat. A két iskola között a Nagyboldgasszony Római Katolikus Iskolában tanultam felsős tagozaton, ahol Szili Zoltán kórusaiban énekelve a szakrális zenével is megismerkedtem. Karnagyaimnak és zeneiskolai, hangszeres tanáraimnak köszönhetem, hogy magam is ezt a pályát választottam.

A PTE Művészeti Karának ének-zene szakán 2009 – 2012 között Tillai Aurél Kossuth-díjas, dr. Kamp Salamon és dr. Lakner Tamás Liszt-díjas tanároknál karvezetést, zeneelméletet valamint zenepedagógiát tanultam. 2021-ben művésztanár diplomámat kitűnő minősítéssel, szintén a pécsi egyetemen szereztem meg. Ez idő alatt csatlakoztam a Művészek a Művészetért Szakkollégiumhoz is, melynek azóta is aktív tagja vagyok. Több cikk, kutatás, műhelykonferencia és országos tudományos verseny részese voltam, melyek a generáció váltás, az amatőr kórusmozgalom, a digitális zeneoktatás, a tanári szerep témájához kapcsolódnak.

Vocapella

2016-ban megalapítottam a Vocapella női énekegyüttest, akikkel azóta számos hazai és több nemzetközi hangversenyt adtunk, ezek nagy részét az NKA támogatásával. 2017-ben a KÓTA Aranydiplomáját, majd 2019-ben a KÓTA Fesztiválkórus minősítését kaptunk meg.

Az együttessel a hagyományos hangversenyeken túl több ízben foglalkoztunk Bartók művészetével: felléptünk Kircsi László zeneesztétával közös produkcióban az Ördögkatlan Fesztiválon, közreműködtünk a Sárik Péter Trió jazzkoncertjén a Kodály Központban. A világzene felé nyitva a Golestan együttessel és a Pécsi Vonósokkal szólaltatták meg a perzsa és magyar népdal ihletésű dalokat. 2018-ban a Golestan együtteshez énekesként, vokalistaként magam is csatlakoztam.

Szolfézs és ének-zene tanári munkáim mellett Pécs városának kulturális életébe is bekapcsolódtam a Zsolnay Negyed, és a Kodály Központ munkatársaként.

Zenepedagógusként hiszem, hogy a zenének, kiváltképp az éneklésnek és az azzal való játéknak kisgyermekkorban nagy teret kell adnunk, hiszen a művészetek által lehet legközvetlenebbül a gyermek érzéseire hatni, az érzelmi nevelését biztosítani. Elmagányosodó társadalmunkban a közösségi tevékenységekre, így a kórusra is nagy szükség van.

Feladatomnak tekintem, hogy megértsem a felnövekvő új generációkat, és a gyorsan változó digitális korban is megtaláljam hozzájuk az utat, kulcsot adva számunkra a zenéhez, művészetekhez. Úgy gondolom, pedagógusként legfőbb célunk az, hogy testben-lélekben egészséges embereket nevelhessünk.

Két gyermekem nevelése közben is ezeket az értékeket tartom szem előtt, a velük töltött idő pedig közelebb visz a mai kor gyermekének megértéséhez.


2022.01.01. - 2022.12.31.
További ajánlataink

2022.07.06. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2022.07.13. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2022.07.20. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2022.07.27. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2022.08.03. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2022.08.10. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2022.08.17. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2022.08.24. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2022.08.31. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2022.09.07. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2022.09.12. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2022.09.14. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2022.09.19. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2022.09.21. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2022.09.26. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2022.09.28. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2022.10.03. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2022.10.05. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2022.10.10. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2022.10.12. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2022.10.17. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2022.10.19. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2022.10.24. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2022.10.26. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2022.10.31. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2022.11.02. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2022.11.07. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2022.11.09. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2022.11.14. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2022.11.16. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2022.11.21. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2022.11.23. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2022.11.28. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2022.11.30. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2022.12.05. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2022.12.07. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2022.12.12. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2022.12.14. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2022.12.19. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2022.12.21. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2022.12.28. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2023.01.02. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2023.01.04. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2023.01.09. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2023.01.11. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2023.01.16. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2023.01.18. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2023.01.23. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2023.01.25. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2023.01.30. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2023.02.01. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2023.02.06. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2023.02.08. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2023.02.13. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2023.02.15. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2023.02.20. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2023.02.22. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2023.02.27. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2023.03.01. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2023.03.06. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2023.03.08. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2023.03.13. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2023.03.15. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2023.03.20. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
2023.03.22. Babusgató foglalkozás várandós kismamáknak és újdonsült édesanyáknak Lívi Zeneműhelyében
Találatok száma: 49

Abraham Vintage Szobák & Apartman

Abraham Vintage Szobák & Apartman

Szállás Pécs belvárosának szívében, saját zárt parkolóval,légkondicionált, fürdőszobával rendelkező szobákkal. A mindössze 5 szoba vintage stílusban lett kialakítva, a berendezés nagy részét régi kézzel készült bútorok alkotják, melyek mind egyedileg lettek restaurálva, felújítva. Bővebben


Adele Hotel Pécs

Adele Hotel Pécs

Az Adele Boutique Hotel Pécs legújabb szállodája, amely 2015 júliusában nyitotta meg kapuit. A 4 csillagos hotelnek egy 19. századi műemlékvédelem alatt álló épület ad otthont Pécs történelmi belvárosában. A szobákban illetve az apartmanokban a korabeli és modern kor egyedi házassága köszön vissza ... Bővebben


Arató Vendégház

Arató Vendégház

A vendégház 4 személyes apartmanjában és vendégszobáiban kényelmes szállást találnak a vendégek. Bővebben


Bagolyvár Vendéglő és Fogadó Pécs

Bagolyvár Vendéglő és Fogadó Pécs

Pécs fölött a Havihegynek közismerten jó a levegője, egészséges és szép környezetben lehet itt eltölteni a pihenésre szánt időt a Bagolyvárban. A Bagolyvár különlegessége a tizenkilenc magyar népművészet elemeivel díszített szobájában rejlik, valamint abban a hat présházat mintázó lakosztályban, ... Bővebben


Barbakán Hotel Pécs

Barbakán Hotel Pécs

Pécs történelmi belvárosától egy karnyújtásnyira, a Pécsi Székesegyház mögött található a Barbakán Hotel, mely 16 db ***-os két-, három-, ill. négyágyas szobával, konferenciateremmel, teremgarázzsal várja kedves vendégeit. Bővebben


Boutique Hotel Sopianae*** Superior Pécs

Boutique Hotel Sopianae*** Superior Pécs

A Boutique Hotel Sopianae Pécs városközpontjában helyezkedik el. Építészete és kialakítása ellentétre épül - a kívül műemlék jellegű épület belsőépítészete a modern vonulatot tükrözi. Vendégünk minden esetben személyre szabott, magas színvonalú szolgáltatást várhat közvetlen, mégis diszkrét ... Bővebben


Büdöskúti Kulcsosház

Büdöskúti Kulcsosház

A Büdöskúti kulcsosház Remete-rét és Orfű között félúton, a műúttól északnyugati irányban, mintegy 800 m-re található, a KÉK-túra és `ZÖLD KERESZT` jelzésű turistaúton haladva. A ház 12 fő elszállásolására alkalmas. Bővebben


Centrum Apartmanhotel Pécs

Centrum Apartmanhotel Pécs

Apartmanhotelünk a világörökség részét képező ókeresztény emlékektől, a Székesegyháztól és Pécs belvárosának híres múzeumutcájától néhány percre található a villanegyedben. Bővebben


Ciszterci Ház Pécs

Ciszterci Ház Pécs

A szálláshely a Miasszonyunk Női Kanonokrend volt rendházában található. Az 1870. körül épített, műemlékvédelem alatt álló, barokk stílusú épület teljes felújításon esett át, így a hangulatos külső mögött már teljesen modern szálláshelyet alakítottak ki Pécs belvárosában. Bővebben


Corso Hotel Pécs****

Corso Hotel Pécs****

A pécsi szállodák sorában, a kultúra fővárosának szívében nyitotta meg kapuit a Corso Hotel Pécs**** 2010 májusában, mint a város legújabb és legmodernebb, négycsillagos szállodája, amely tökéletes választásnak bizonyul üzleti megbeszélések, családi ünnepek, konferenciához kapcsolódó étkezések, céges ... Bővebben


1 2 3 4 5   


Találatok száma: 60

Aranygaluska Étterem Pécs

Aranygaluska Étterem Pécs

A magyar konyhaművészet legszebb hagyományait követve éttermünk megbízható minőséget, korrekt árakat, és minden igényhez alkalmazkodó ételválasztékot kínál. A belváros szívében, hangulatos környezetben várjuk minden kedves vendégünket naponta változó menü ajánlatainkkal. Ebédidőben a lendületes ... Bővebben


Bagolyvár Vendéglő és Fogadó Pécs

Bagolyvár Vendéglő és Fogadó Pécs

Pécs fölött a Havihegynek közismerten jó a levegője, egészséges és szép környezetben lehet itt eltölteni a pihenésre szánt időt a Bagolyvárban. A Bagolyvár különlegessége a tizenkilenc magyar népművészet elemeivel díszített szobájában rejlik, valamint abban a hat présházat mintázó lakosztályban, ... Bővebben


Ciao Pizzéria és Ristorante Pécs

Ciao Pizzéria és Ristorante Pécs

Menjünk “az olaszba” – csak így, ilyen egyszerűen hívják a visszajáró vendégek a Ciao-t egymás között. Őszintén örülünk ennek, mert úgy tűnik, a 2014-es nyitás óta eltelt évek alatt sikerült a környék egyik legjobb olasz éttermévé válnunk. Bővebben


Csoko-Láda Csokibolt és Manufaktúra

Csoko-Láda Csokibolt és Manufaktúra

A Csoko-Láda Csokiboltban nemcsak a világ finom csokoládéi kaphatóak, hanem mivel Kézműves Manufaktúra is, saját kézzel készített kézműves csokoládékat is vásárolhatsz. Csokoládét lehet önteni gyerekcsoportoknak. Bővebben


Diana Étterem Pécs

Diana Étterem Pécs

A hagyományos magyar konyha gazdag választékával várjuk kedves vendégeinket. Rendezvények, lakodalmak, bálok ideális helyszíne Pécs kertvárosában a Diana Vendéglő. Bővebben


Elefántos Étterem és Pizzéria Pécs

Elefántos Étterem és Pizzéria Pécs

Az Elefántos Étterem és Pizzéria Pécs `legmediterránabb` terén, a Széchenyi tértől alig pár lépésnyire fekvő Jókai téren található. A langymeleg tavaszi éjek és a forró nyári esték egyik legkedveltebb, leghangulatosabb terasza, amit egyetlen Pécsre látogató sem hagyhat ki! Bővebben


Eozin Corso

Eozin Corso

Pécs történelmi belvárosában, a sétálóutca közepén, a Színház Téren található a kétszintes Eozin-Corso étterem, mely olvasztótégelye és fő találkozóhelye több generációnak, és közkedvelt a turisták, külföldi diákok között is jó hangulata és magas minőségű szolgáltatása végett. Az étterem alsó és felső ... Bővebben


Gilice Panzió és Étterem Pécs

Gilice Panzió és Étterem Pécs

Figyelünk az apróságokra, alkalmazkodunk vendégeink igényeihez. Az előre haladás az igények megteremtésével lehetséges. Pontosak és megbízhatóak vagyunk. Visszatérő vendégeinket családtagként fogadjuk, folyamatosan éreztetjük velük, hogy számunkra ők a legfontosabbak. Bővebben


Hotel Millennium**** Pécs

Hotel Millennium**** Pécs

A Hotel Millennium**** Pécs történelmi belvárosában, a Kálvária domb déli oldalán, 5 perc sétaútra található a Széchenyi tértől. A Hotel Millennium természetvédelmi területen fekszik, környékén több múzeum és műemlék található. A szálloda 2011-ben nyerte el a 4*-os minősítést, köszönhetően ... Bővebben


KTCHN Deli & Gasztrostúdió Pécs

KTCHN Deli & Gasztrostúdió Pécs

A pécsi AKTCHN Deli & Gasztrostúdióban a gasztronómia területén és ahhoz kapcsolódó workshopokat, tematikus klubokat, esteket, eseményeket szervezünk, tartunk, hogy az erre kíváncsi és nyitott közönség végre megtalálhassa helyét. Látogass el barátaiddal vagy munkatársaiddal sütős-főzős ... Bővebben


1 2 3 4 ... 6   


A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Pontos cím, geokód, térkép
7600 Pécs , Ferencesek utcája 22.
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG