Felnőttbarát szálloda Hévízen: Bonvital Wellness & Gastro Hotel
Felnőttbarát szálloda Hévízen: Bonvital Wellness & Gastro Hotel

A nő gyönyörű változásai címmel Feller Adrienne előadása lesz 2018. április 28. 17 órakor a hévízi Brix Bistroban. „A nő életében törvényszerűen bekövetkező 7 változásról beszélek, a születésétől egészen az utolsó pillanatáig. Ezeknek a változásoknak a negatív megélése hátráltató, sokszor egy egész életen át tartó blokkot alakít ki, ám ha pozitívan tudjuk átadni magunkat annak előrevivő hatása lesz.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

Ezt az utat az illóolajok tükrében vizsgálom felhasználva a saját és más nők életéből merített tapasztalatokat. Egy olyan lélekemelő együttlétre invitálom az érdeklődőket, ami sok mindenre rávilágít a saját életünkből, és olyan erőforrásokat mobilizálunk, amelyeknek nem voltunk tudatos birtokában. Tarts velem a nők gyönyörű változásain, hogy rendet és békét teremtsünk az életünkben és az utánunk a jövőket segítsük!”

Program ára: 5.900 Ft / fő

Asztalfoglalás szükséges!

Találatok száma: 1

BonVital Wellness & Gastro Hotel - felnőttbarát szálloda Hévíz

BonVital Wellness & Gastro Hotel - felnőttbarát szálloda Hévíz

A BonVital Wellness & Gastro Hotel - felnőttbarát szálloda (2018. szeptember 1-től) Hévíz belvárosában várja a pihenni vágyó vendégeket. A négycsillagos szálloda szeptembertől csak 14 éven felüli ...
Találatok száma: 1

Brix Bistro

Brix Bistro

Éttermünk mellett Brix Bistronk is hozzájárul a hazai és nemzetközi ízutazás átéléséhez. Modern gasztronómiájával és trendi kialakításával vendégeink számos ínyencség közül választhatnak, és ...
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Feller Adrienne előadása a hévízi Brix Bistroban, az előadás témája: A nő gyönyörű változásai

Hévíz szállás

Megyék

Tájegységek


© 2007-2018 PROGRAMTURIZMUS - Magyar TourMix Kft.
Gemius
Interticket