Erdőspuszta Club Hotel - Élmények egy fenyőerdő közepén!
Erdőspuszta Club Hotel - Élmények egy fenyőerdő közepén!

Halloween futás Debrecen 2017

2017. október 21. 18:00 4010 Debrecen, Egyetem tér

A Debreceni Kilométerek Sportegyesület hatodik alkalommal szervez Halloween Futást 2017. október 21-én, szombaton 18 órakor. Táv: 9 km. A rajt és a cél az Egyetem téren lesz. Közel 350 futó részvételére lehet számítani.


A sportrendezvény különlegessége, hogy a versenyzők többsége jelmezbe (boszorkánynak, szellemnek, vámpírnak..stb) öltözve fut. A Halloween elképzelhetetlen a töklámpások fénye nélkül. A rendezvényre mindenki faraghat töklámpást, amely az Egyetem téren kiállításra kerül és a legkreatívabbak díjazásban részesülnek. Minden sportoló a célban befutóérmet kap, ha teljesíti a távot. A verseny végén TOMBOLA sorsolás lesz, a rajtszám alapján a támogatók ajándékait sorsoljuk ki. A szervezők a futókat teával és lilahagymás zsíros kenyérrel várják.

A futás útvonala: Egyetem tér (rajt) - Dóczy József utcán jobbra - Móricz Zsigmond körúton jobbra - Pallagi úton jobbra -  Nagyerdei körúton balra - Hadházi úton jobbra - Nagyerdei körúton jobbra - Oláh Gábor utcán jobbra - Vigadó téren jobbra - Ady Endre úton jobbra - Nagyerdei körúton balra Pallagi úton jobbra - Móricz Zsigmond körúton balra - Dóczy József utcán balra - Egyetem tér (cél).

Forgalomkorlátozásra lehet számítani ezeken az utcákon 2017. október 21-én, szombaton 18.00-19.30- ig.

Az útvonal nem kerül lezárásra, de az a rendőrség által biztosítva lesz, kérünk minden résztvevőt, hogy fokozott óvatossággal közlekedjen a futás útvonalán.

Mindenki rögzítsen az öltözékén valamilyen világító eszközt, például fejlámpát, vagy biciklis villogó lámpát!

Forrás: A Szervezők honlapja


2017.10.21. 18:00

Megjegyzés az időpontokhoz:

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják!