Harckocsi és tank vezetés egyéni és csoportos vendégek részére többféle tank és harci járművel

Harckocsi és tank vezetés egyéni és csoportos vendégek részére többféle tank és harci járművel

Kiemelt ajánlat
2021.01.01. - 12.31.

Milyen érzés egy tankot vezetni? LEÍRHATATLAN! Hogyan tudnánk átadni bárkinek azt az érzést, amit tankvezetés előtt, közben és utána érezhetsz? Szerintünk még nem találták fel az erre alkalmas technológiát. Ezt az élményt semmilyen szöveg, semmilyen fotó és semmilyen videó nem tudja átadni. Ezt egyszerűen ki kell próbálni és át kell élni!

Harckocsi- és tankvezetés

A tank egy teljesen egyedülálló vezetési élményt biztosít, hiszen itt nem a kormánykerékkel történik a tank irányítása, hanem a fékrendszer vezérlésével tud manőverezni a pályán a tankvezető. Olyan helyekre is képes eljutni vele a vezető, ami sokszor még az emberi agy számára is felfoghatatlan.

A felejthetetlen élmény mind a vezető, mint az utasok számára garantált. Nálunk lehetőséged van többféle tank és harci jármű kipróbálására is. Amikor ezek a hatalmas és brutál erős lánctalpasok elindulnak, olyan érzésed támad, hogy semmi sem állíthat meg.

Választható TANK vezetés Tapolcán

Miután megérkeztetek a helyszínre, találkoztok az oktatóval, aki egyben a túravezetőtök is lesz, hiszen nem csupán vezetni fog az ajándékozott, hanem egy 17 darabból álló járműparkot is meg lehet nézni, aminek részei harckocsik, tankok, páncélozott szállítójárművek és még néhány kuriózum. Igazi bemelegítő egy tankvezetés előtt!

Ezt követően lehet választani, hogy az alábbi tankok közül melyiket szeretné vezetni 15 perc erejéig: T-59 vagy VT-55.

Miután kiválasztotta elindul a vezetés, amely során akár a családtagjait vagy barátait is szállíthatja (max. 5-6 fő erejéig) garantáltan egyedi élményt fog nyújtani, hiszen tankot vezetni elképzelhetetlen és felülmúlhatatlan élmény.

Miután megtörtént a 15 perc tankvezetés, az ajándékozott átül egy MT-LBu típusú páncélozott, lánctalpas harci járműbe, hogy ismételten átéljen egy különleges élményt, hiszen ennek vezetése más, mit a korábbi tankoké.

MEGJEGYZÉS: A VT-55-ön és az MT-LBu-n akár 8-10 fő is utazhat.

Ára: 89 900 Ft

30 perces / 2 körös tank vezetés

Hogyan néz ki a 30 perces / 2 körös tankvezetés programunk?

Megérkeztek a helyszínre, ahol kaptok egy 10-15 perces oktatást a tankvezetéssel kapcsolatban. (Ebben a programban, csak 1 fő vezetheti a harckocsit.) A pilóta beül a vezetőülésbe, hogy egyedülálló vezetési élményben lesz része, hiszen nem kormánykerékkel történik az irányítás, hanem a fékrendszer vezérlésével kell irányítani ezt a hatalmas gépszörnyet.

A többiek pedig elhelyezkednek a TANK lövészállásában vagy a tank tetején. Egyszerre maximum 10-12 fő tartózkodhat a tankon a vezetőn kívül.
És ekkor elkezdődik a kb. 15-20 perces vezetés. Azért nem tudjuk pontosan meghatározni az időtartamot, mert a gyakorlatban ez a program két kört jelent a pályán. Egy kör kb. 1,5km. És az időtartam attól függ, hogy milyen gyorsan érez rá a vezető a tankvezetésre és milyen gyorsan tudja a tankot körbevinni a pályán. Általában időben tovább szokott tartani a program, mint amit kiírunk, tehát célszerű úgy készülni.

Ára: 54.900 Ft

45 perces / 4 körös tank vezetés

Hogyan néz ki a 45 perces/4körös tankvezetés programunk?

Megérkeztek a helyszínre, találkoztok az oktatóval, aki megkér Titeket, hogy döntsétek el hányan szeretnétek vezetni (2 körönként tudtok cserélni). Ezt követően kaptok egy 10-15 perces oktatást a tankvezetéssel kapcsolatban, hogy a lehető leggyorsabban sajátítsátok el a tankvezetés fortélyait. Az első vezető beül a vezetőülésbe, ahol valóban egyedülálló vezetési élményben lesz része, mivel ezt az óriási járművet nem kormánykerékkel kell irányítani, hanem a fékrendszer vezérlésével lehetséges irányban tartani vagy éppen irányt változtatni.

Akik nem vezetnek, azok beülnek a TANK lövészállásába vagy felülnek a tank tetejére. Egyszerre maximum 10-12 fő tartózkodhat a tankon a vezetőn kívül.

Ezt követően kezdődik el a kb. 30-40 perces vezetés. Azért nem tudunk pontos időtartamot meghatározni, mert az időtartam attól függ, hogy milyen hamar tudja elsajátítani a tankvezetési alapokat a pilóta és milyen ütemben tud körbehaladni a pályán a tankkal.  Az esetek nagy többségében időben tovább szokott tartani a program, mint amit meghatározunk a leírásban, emiatt célszerű így készülni.

Ami biztos, hogy a program 4 kör megtételére jogosít fel. Egy kör kb. 1,5km hosszú, szóval elég szép távot lehet megtenni a 4 kör alatt.

Olyan helyekre is képes eljutni ezzel a tankkal a vezető, ami sokszor még az emberi agy számára is felfoghatatlan.

Ára: 89.900 Ft

60 perces VIP tank vezetés

Mit takar a 60 perces tankvezetés élményprogramunk és hogyan zajlik?

A VIP program több mindenben különbözik az alap programtól:

Miután megérkeztetek a helyszínre, vendégváró italokkal és pogácsákkal várunk a helyszínen.

    A vendégvárás után a GAZ66-os katonai járművünkkel egy élménytúra keretén belül elszállítunk Benneteket a tankpályára, ahol már vár Rátok a gépszörny.
    Itt eldöntitek kik fognak vezetni és kik fognak utasként utazni. (maximum 3-an tudjátok megosztani ezt az élménycsomagot)
    Ezt követően kaptok egy 10-15 perces oktatást arról, hogy mire kell figyelni a tankvezetéssel kapcsolatban és hogyan lehet a legegyszerűbben, leggyorsabban elsajátítani a tankvezetés fortélyait.
    Az első szerencsés beül a vezetőülésbe, ahol elképesztő élményben lesz része, hiszen egy tankot nem hagyományos módon kell irányítani, hanem a fékrendszer vezérlésével lehet vele manőverezni.
    Akik épp nem vezetik a tankot, azok beülnek a lövészállásba vagy elfoglalják helyüket a tank tetején. Egyszerre max. 10-12 fő tartózkodhat a tankon a vezetőn kívül.
    Ezt követően kezdődik el a kb. 40-45 perces vezetés. Azért nem lehet megadni a pontos időtartamot, mert több mindentől is függ. Pl. hogy a vezető milyen hamar tudja elsajátítani a tankvezetési alapokat és aztán milyen sebességgel tud végigmenni a pályán a tankkal.  Szinte mindig tovább tart az élmény, mint amit meghatározunk a leírásban.
    Ami biztos, hogy ebben az élménycsomagban 6 kört lehet megtenni a tankkal. Egy kör kb. 1,5km hosszú, így bőven lesz lehetőség kiélvezni ezt a programot. Ez a program akár 10-12 főnél nagyobb csoportoknak is alkalmas, hiszen van lehetőség arra, hogy pl. a program felénél cseréljen a csapat.
    Ha végeztetek, akkor a GAZ66-ossal visszaszállítunk Titeket a bázisra.

Ára: 149.900 Ft

Választható tankvezetés Domonyvölgyben

Ebben a csomagunkban, két harckocsit is vezethetsz, ami még inkább fokozza az élményt!

Az alábbi harckocsik közül tudsz választani: MTLB, SAUER, VT55

Néhány hasznos információ a döntéshez:

MTLB: a “legkedveltebb” harckocsi a kínálatunkban, hiszen maximálisan visszaadja azt az élményt, hogy milyen érzés egy tankot vezetni. Az irányítás a fékrendszer segítségével történik, szóval klasszikus harckocsi vezetés élményt nyújt. Az egyiknek mindenképp ezt ajánljuk.

SAUER: a “legdögösebb” harckocsink. Rendkívül gyorsan megtanulható az irányítása, mivel egy kormányhoz hasonló szerkezettel történik az irányítása és automata váltós. Fantasztikus élmény, mivel nagyon gyorsan megtanulható, ezért már kezdőként is nagy sebességet lehet elérni a vezetése során.

VT55: a “monstrum”. Nem véletlenül ez a beceneve hiszen közel 40 tonna. Az irányítását sokkal nehezebb megtanulni, mint a többiekét, ezért általában csak azoknak ajánljuk, akik már korábban vezettek tankot, mert ha elsőként próbálják ki, akkor nem lesz annyira élvezetes, mint a másik kettő vezetése.

Hogyan néz ki a Választható tankvezetés programunk?

Telefonos bejelentkezés alkalmával megbeszélitek, hogy melyik két harckocsit szeretnéd vezetni.

Megérkeztek a helyszínre, ahol kaptok egy 10-15 perces oktatást a tankvezetéssel kapcsolatban. Beülsz a vezetőülésbe, a többiek pedig elhelyezkednek a TANK lövészállásában vagy a tank tetején. Egyszerre maximum 10-12 fő tartózkodhat a tankon a vezetőn kívül.

És ekkor elkezdődik a kb. 2x 15-20 perces vezetés, ami 2×2 kört jelent a gyakorlatban. Azért nem tudjuk pontosan meghatározni az időtartamot, mert a gyakorlatban ez a program két kört jelent a pályán. Egy kör kb. 1,5km. És az időtartam attól függ, hogy milyen gyorsan érez rá a vezető a tankvezetésre és milyen gyorsan tudja a tankot körbevinni a pályán. Általában időben tovább szokott tartani a program, mint amit kiírunk, tehát célszerű úgy készülni.

Ára: 99.900 Ft

Igazi katonai élmény! TANKVEZETÉS + LÖVÉSZET!

Ezt a csomagot azoknak állítottuk össze, aki szeretnének egy igazi katonai élményben részt venni!

Sem a tankvezetést, sem az élménylövészetet nem igazán tudjuk átadni szöveggel, képekkel vagy videókkal. Ezt legalább egyszer az életben ki kell próbálni!

De mit is takar pontosan ez az 1-1,5 órás program?

Miután megérkeztetek a helyszínre, találkoztok az oktatóval, aki egyben a túravezetőtök is lesz, hiszen nem csupán vezetni fog az ajándékozott, hanem egy 17 darabból álló járműparkot is meg lehet nézni, aminek részei harckocsik, tankok, páncélozott szállítójárművek és még néhány kuriózum. Megalapozza a hangulatot a tankvezetés előtt!

Az ajándékozott választhat, hogy az alábbi tankok közül melyiket szeretné vezetni 10-15 perc erejéig: T-59 harckocsi vagy VT-55. (a tankokon max 5-6 fő utazhat)

Miután kiválasztotta elindul a vezetés, amely garantáltan egyedi élményt fog nyújtani, hiszen tankot vezetni elképzelhetetlen élmény.

MEGJEGYZÉS: A VT-55-ön és az MT-LBu-n akár 8-10 fő is utazhat.

A vezetés után pedig indul a lövészet, ami 50 db lövést tartalmaz az alábbi fegyverek között szétosztva: PPS41, MP38, VZ61, STEN MK2

A fegyverek eredeti éles, katonai fegyverekből lettek olyan módon átalakítva, hogy azokba csak a hozzá rendszeresített úgynevezett katonai vaklőszert lehessen betölteni. Ezáltal fény, hang de akár “a hátrarúgás” tekintetében, szinte az éles lőfegyverek élményét nyújtja. Minden fegyver alkalmas sorozatlövésre is.

FONTOS INFORMÁCIÓ: ez a program március végétől – október végéig kizárólag hétvégi napokon (szombaton és vasárnap) elérhető!

Ára: 89.900 Ft

Autón áthajtás kiegészítő jegy

Ezt a programot csak az alábbi tankvezetés csomagok mellé lehet megvásárolni: 30 perces, 45 perces, 60 perces, VIP tankvezetés és a Választható tankvezetés Domonyvölgyben. Ez a program csak kiegészítő szolgáltatás a tankvezetés csomagok mellé, így külön nem vásárolható meg!

Egy ilyen élményt eddig maximum a filmekben lehetett látni és valamilyen szinten átélni, de most nálunk lehetőséged van arra, hogy a saját bőrödön tapasztald meg azt, hogy milyen érzés egy autón áthajtani.

Ára: 120.000 Ft


2021.01.01. - 2021.12.31.
Találatok száma: 11

Fenyőharaszt Kastélyszálló****

Fenyőharaszt Kastélyszálló****

A Fenyőharaszt Kastélyszálló egy 13 hektáros őspark hatalmas fáinak ölelésében található a Budapesthez közeli Versegen. a klasszicista stílusban Podmaniczky Kastély. A klassicista stílusban épült kastély a felújtásítás követően a műemlék jellegét megőríve háromcsillagos hotelként várja a látogatóit. ... Bővebben

Kiemelt partner

Akadémiai Üdülő MTA Kastélyhotel Erdőtarcsa

Akadémiai Üdülő MTA Kastélyhotel Erdőtarcsa

Budapesttől 50 km-re, a Cserhát-alján, 3 hektáros, szépen gondozott zárt parkban helyezkedik el, a barokk stílusban épült, egykori Szentmiklóssy-Kubinyi kastély. A 3 hektáros kastélyparkban hangulatos, rózsalugassal, szökőkúttal, kerti tóval övezett sétautak, várják vendégeinket. Az igényes környezetet, ... Bővebben


Libra Hotel és Étterem Veresegyház

Libra Hotel és Étterem Veresegyház

A Libra Hotel*** Veresegyház szívében, tavakhoz közeli elhelyezkedésével, családias hangulatú wellness részlegével és főtérre néző Libra Éttermével egész évben kellemes kikapcsolódást biztosít! Budapest belvárosától mindössze 20 percre található az M3-as autópályáról megközelítve. Bővebben


Mater Salvatoris Lelkigyakorlatosház és Konferencia Központ Gödöllő

Mater Salvatoris Lelkigyakorlatosház és Konferencia Központ Gödöllő

A máriabesnyői kegytemplom mellett 1933-ban épült fel a salvator nővérek zárdája. Ma a házban a Mater Salvatoris Lelkigyakorlatos Ház és Konferencia Központ működik, melynek szociális tevékenységei: családsegítés, nevelés és oktatás, képességfejlesztés, ismeretterjesztés, fiatalok és gyerekek ... Bővebben


Panzió Sisi Gödöllő

Panzió Sisi Gödöllő

Ha üzleti úton jár, konferenciára érkezik, vagy egyszerűen pihenni vágyik - a SISI által is igen kedvelt Gödöllőn - akkor mindezt modern, kényelmes és barátságos körülmények között teheti meg a Panzió SISI- ben. Panziónk Gödöllő főutcáján, a városközpontban, a méltán híres Grassalkovich Kastély ... Bővebben


Tavi Étterem és Panzió

Tavi Étterem és Panzió

Álmodtunk egy helyet, kaptunk hozzá tavat. Nádassal, híddal, kacsákkal. Megfűszereztük puha ágyakkal, teraszos lakrészekkel, sütemény illatú konyhával, ahol a szorgos kezek mesés fogásokat készítenek az éhes bendőnek. Bővebben


Erzsébet Királyné Szálloda***

Erzsébet Királyné Szálloda***

Az Erzsébet Királyné Szálloda a múlt század elején, szecessziós stílusban épült régi községháza épületében, teljes felújítás után, 2008 tavaszán nyitotta meg kapuit. Házunk Gödöllő főterén, a Királyi Kastély szomszédságában, Budapest belvárosától mindössze 25 percre található. Szállodánk minőségi ... Bővebben


Galgafarm Ökofalu Galgahévíz

Galgafarm Ökofalu Galgahévíz

Galgahévíz egy kicsit eltér a többi magyarországi Ökofalutól, mert itt nem egy kihalt falut élesztünk újjá, hanem egy teljesen új települést hoztunk létre. Bővebben


Hotel Csintó Rendezvényház Bag

Hotel Csintó Rendezvényház Bag

Igazi retro hangulattal várjuk kedves vendégeinket egy időutazásra, ahol életre keltjük a `Boldog békeidők`-et a kor enteriőrjével, hangulatával, sztárjaival. Jussunk eszébe, ha helyszínt keres céges rendezvényéhez, esküvőjéhez, ha kikapcsolódásra vágyik egy kellemes hangulatú partyn, vagy csak szeretne ... Bővebben


Nefelejcs Vendégház Gödöllő

Nefelejcs Vendégház Gödöllő

A Gödöllőre látogató könnyen megtalálja a centrumhoz és az egyetemi városrészhez közel, de mégis csendes családi házas környezetben található Nefelejcs Panziót. Esztétikusan berendezett szobákkal várjuk vendégeinket. A szobákhoz fürdő és konyharész tartozik. Panziónk és parkosított, kerti bútorral ... Bővebben


1 2   


Találatok száma: 1

Malackert Étterem

Malackert Étterem

Étlapunkon a hagyományos magyar konyha remekei mellett megtalálhatók specialitásaink, így a faszénen ropogósra piruló malac, nyárson sült oldalas, kacsa, és a kemencés csülök is. Mindezekhez helyben sütött friss kenyeret szolgálunk fel. Ételeinket Kiváló hazai alapanyagokból készítjük, és hagyományos ... Bővebben
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:
Pontos cím, geokód, térkép
2182 Domony , Domonyvölgyben (vagy Tapolcán)
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Domonyi programturizmus

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG