Házi húskészítmények vására egész évben, árulunk kolbászt, szalámit, szalonnát, csülköt, kenőmájast
A húskészítmények saját gazdaságban született, felnevelt magyar tarka szarvasmarha, duroc és mangalica sertés, merino és suffolk juh állomány szaporulatából készülnek.
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.
Vánkos Bisztró és Panzió Badacsonyörs
Romantikus szobák, kényelmes szállás, speciality kávé, füstölgő kandalló, modern bisztrókonyha a tanúhegyek natúr boraival.
Víg Bacchus Fogadó
Különleges környezet a szőlőskertek ölelésében. Vidéki csend és nyugalom (…na jó, a madarak azért csicseregnek. Csodálatos panoráma a Balatonra minden szobából és teraszról. A főépületben és a Nyári lakban négy apartman várja lakóit.
Éliás Birtok Badacsonytomaj
A célunk egyedi, de mégis jellegzetes badacsonyi stílusú bor készítése. Borkóstolás a birtokon. Kiváló vulkanikus borok, balatoni panoráma, a régióból származó friss alapanyagokból készült ételek és csodás természet. Birtokunkon ez vár vendégeinkre.
Léránt Pince Badacsony
A Léránt család szőlőműveléssel és borkészítéssel kapcsolatos emlékei 1890-es évektől datálhatóak, ekkor építette meg Léránt György a borospincéjét, és telepítette a szőlőbirtokát. Ekkor még a települést Nemestördemicznek hívták, és a falu lakossága alig haladta meg a körülbelül 200 lelket. Akkor még ...
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!