Jégpálya Sátoraljaújhelyen, korcsolyázás a Zemplén Kalandparkban

Jégpálya Sátoraljaújhelyen, korcsolyázás a Zemplén Kalandparkban


Az 1000 négyzetméteres pálya a hideg idő beálltával műjégkorcsolya pályává alakítva üzemel. A pálya egész területén csak a Magas-hegyi Sportcentrummal szerződésben álló, elismert szakmai végzettséggel rendelkező edzők, sportoktatók végezhetnek üzletszerűen sportszakmai tevékenységet, edzést és oktatást. Kivételt képeznek a csoportos belépővel rendelkező iskolai csoportok testnevelői.

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

A pálya házirendje

A pályára jegyek a libegő pénztárában válthatók. Pénztár zárás: a pálya zárása előtt 60 perccel. Kérjük, hogy a jegyet és a blokkot őrizzék meg az érvényesség ideje alatt! A jegy a blokkal együtt érvényes, elveszett jegyek pótlása nem áll módunkban!

A pálya nyitásáig a (jég)felületre rámenni tilos, záróra után pedig mindenki köteles elhagyni a korcsolyapálya területét. A jégfelületet a zárási időpont előtt 10 perccel elhangzó utolsó zeneszám alatt folyamatosan kell el hagyni.

A délelőtti jegyet váltó vendégeink szíveskedjenek legkésőbb a 14.50-kor elhangzó utolsó zeneszám alatt elhagyni a pályát.

Téli időszakban a jégkarbantartás 15:00-16:00 óra között zajlik. Ez idő alatt vendégeknek a pályán tartózkodni balesetveszélyes és tilos! A jégfelújítás időtartama alatt csak a munkagépek tartózkodhatnak a jégen!

A pályán csak és kizárólag gör-, illetve jégkorcsolyával lehet tartózkodni.

A jégpályát és a szolgáltatásokat mindenki saját felelősségére és kockázatára veheti igénybe. Korcsolyázás közben kesztyű viselése erősen ajánlott, sapka, sisak és egyéb védőfelszerelés használata kötelező.

Üzemi területeken csak az oda beosztott személyek tartózkodhatnak, illetve léphetnek be.

A kölcsönzés díja magában foglalja az öltözőszekrény használatát is. A kölcsönzőjegyen a Sportcentrum munkatársa feltünteti a szekrény számát. A Sportcentrum csak a szekrényben elhelyezett tárgyakért vállal felelősséget. Ugyanakkor kérjük, hogy a szekrényben készpénzt, értéktárgyakat ne hagyjanak!

Távozáskor kérjük az öltöző szekrényt nyitva hagyni, a kulcsot pedig munkatársunknak leadni szíveskedjenek.

A Sportcentrum a pálya, illetve az épület területén őrizetlenül hagyott tárgyakért, értékekért nem vállal felelősséget!

A gör- és jégkorcsolya pályára belépő látogatók a jegy megvásárlásával elfogadják és betartják a pályára vonatkozó házirendet, biztonsági szabályokat, és tudomásul veszik, hogy azok megszegésekor a Sportcentrum munkatársai a terület elhagyására kötelezhetik őket, még akkor is, ha érvényes belépővel rendelkeznek.

 A pálya egész területén TILOS a dohányozás!

Alkohol vagy drog és egyéb bódító szer befolyásoltsága alatt álló személy a pálya területén nem tartózkodhat, azt nem használhatja, még akkor sem, ha oda belépőt váltott!

A jégre cigarettát, papírzacskót, műanyagpoharat, ételt, italt, bármilyen csomagot, hátizsákot, labdát, korongot, hokiütőt vagy egyéb balesetveszélyes tárgyat vinni, szigorúan tilos! Mobiltelefont, kamerát, fényképezőgépet pedig csak saját felelősségre lehet korcsolyázás közben használni.

A jégen tilos és balesetveszélyes: Gyorskorcsolyában és cipőben tartózkodni, a kijelölt menetiránnyal szemben korcsolyázni, a haladást akadályozni, tömörülni, fogócskázni, vonatozni.

Szabálytalanság - jelen házirend szabályainak, illetőleg az általános elfogadott viselkedési szabályok megszegése - esetén a Sportcentrum munkatársa a rend fenntartása érdekében intézkedésre jogosult a jégpálya egész területén, valamint szükség esetén jogosult rendőri beavatkozást kérni.

A pálya területén mindennemű szándékos rongálás, büntető feljelentéssel és anyagi felelősségre vonással jár.

A pálya területén bekövetkezett baleset esetén biztosítási szolgáltatásra csak az a vendég jogosult, aki érvényes belépőjeggyel vagy bérlettel rendelkezik, és sérüléséről baleseti jegyzőkönyvet készítettek.

A pálya egész területén csak a Magas-hegyi Sportcentrummal szerződésben álló, elismert szakmai végzettséggel rendelkező edzők, sportoktatók végezhetnek üzletszerűen sportszakmai tevékenységet, edzést és oktatást! Kivétel: a csoportos belépővel rendelkező iskolai csoportok testnevelői. Más jellegű, üzletszerűen végzett oktatás tilos! Ha a Sportcentrum munkatársa ilyet tapasztal, jogosult az oktatást végzőt felszólítani a tevékenység beszüntetésére és a terület elhagyására kötelezheti még akkor is, ha érvényes belépővel rendelkezik.

Az üzemeltető Magas-hegyi Sportcentrum fenntartja a jogot a komplexum egész vagy részterületein lezárására zártkörű rendezvények lebonyolítására. Az üzemeltető az általános vendégkör előzetes tájékoztatásáról ilyen esetekben lehetőség szerint gondoskodik.

A pálya területén és környezetében kizárólag az üzemeltető Magas-hegyi Sportcentrum engedélye alapján helyezhető ki reklám, szóróanyag és hirdetés.

Jelen Házirendet az üzemeltető saját belátása szerint módosíthatja, illetőleg törvényi szabályozások változása miatt kiegészítheti.

A Magas-hegyi Sportcentrum gör- és műjégkorcsolya pályájának Házirendje minden szolgáltatást igénybevevő vendég számára szabadon elérhető és áttekinthető a vendégtérben elhelyezett hirdetményen, illetve a weboldalunkon. A szolgáltatások igénybevétele jelen Házirend egyidejűleg történő elfogadását is jelenti

Találatok száma: 1

Turistaszállás Sátoraljaújhely

Turistaszállás Sátoraljaújhely

A szálláshely megnyitásával a vendégeink régi vágyát váltottuk valóra, hiszen a téli időszakban egyre nagyobb igény mutatkozik a síterephez közeli, elérhető áron foglalható szálláshely iránt. Ugyanakkor nyáron is sok kiránduló osztály, baráti társaság vagy család szeretne a bobpálya közelében ... Bővebben

Kiemelt partnerA SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Zemplén Kalandpark programok 2020
Zemplén Kalandpark programok 2020
  • Sátoraljaújhely
2020.01.01. - 12.31.

Figyelmébe ajánljuk!


Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Sátoraljaújhelyi programturizmus

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG