Borbirtok a Balatonnál prémiumborokkal és programokkal!
Borbirtok a Balatonnál prémiumborokkal és programokkal!

Hangolódj velünk a Karácsonyra! Egy csodálatos gasztronómiai utazásra, ötfogásos karácsonyi jazz és borvacsorára várunk a Kristinus Gasztro Műhelyébe. Zenés színházi estünkön a legendás színésznő, Marlene Dietrich nyomában járunk, a díva dalaival és gondolataival.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

Karácsonyi hangolódás: jazz és borvacsora

2017. december 9. 19:00

Adventi zenés est - Boomerang Baby
Sztárfellépő: Fullajtár Andrea

A zenés színházi esten Fullajtár Andrea az 1920-as, 30-as évek berlini éjszakáiba kalauzolja közönséget a Kristinus színpadán, a  XX. század egyik legnagyobb hatású bálványának, Marlene Dietrich-nek emléket állítva. A díva világnézetét, dinamizmusát, a férfiakról és nőkről alkotott véleményét, s természetesen világhírű dalait a Jászai Mari-díjas színművész tolmácsolja sok humorral, egy háromfős jazz-zenekar kíséretével.

Az esten részletek hangzanak el a Dietrich ABC című műből, s természetesen megszólalnak a legnagyobb slágerek is (Boomerang Baby, Fallin’ In Love Again, Lili Marleen, Sag mir, wo die Blumen sind).

Az előadást követően egy csodálatos gasztronómiai utazásra, ötfogásos karácsonyi jazz és borvacsorára várja a vendégeket a Kristinus Gasztro Műhelye.

Belépőjegyek:

Koncert: 2490 Ft.
Vacsora és koncert: 9990 Ft.

Találatok száma: 1

Balaton Gasztro Műhely Kristinus Borbirtok

Balaton Gasztro Műhely Kristinus Borbirtok

Borbirtokunk hamarosan fine dining étteremmel várja vendégeinket, de addig is érdemes ellátogatni bisztrónkba, a Kristinus Gasztro Műhelybe. Az étlap kínálata ízelítőt nyújt abból, amit majd az ...
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Karácsonyi hangolódás: jazz és borvacsora a Kristinus Borbirtokon

Szolgáltató