TOUREX SPA Wellness és Gyógyturisztikai Kiállítás és Vásár 2017 Kecskemét
TOUREX SPA Wellness és Gyógyturisztikai Kiállítás és Vásár 2017 Kecskemét

A Messzi István Sportcsarnokban rendezik meg az idén 2017. március 18-19. között a 2. Kecskeméti Csokifesztivált. A legkülönlegesebb csokicsodák kiállítása és vására mellett szuper jó gyermekprogramokkal készülnek a szervezők. Igazi Íz és Játékélmény mindenkinek! Az ország egész területéről érkeznek a csokoládémanufaktúrák. Különleges csokikat lehet vásárolni, kóstolni. A színes csokoládészökőkutak igazi látványosságnak bizonyulnak. Lesz kalandpark is!

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

A gyermekeknek érdekes programokkal kedveskedünk, játszhatnak a kézműves foglalkozásokon, színpadi előadást nézhetnek, táncolhatnak, részt vehetnek a hangszer simogatáson, kipróbálhatják a különböző zenei hangszereket.
A rendezvényen zenél az EDS Group.

Annyira jó lesz! Ilyen még nem volt! Kalandpark! Pár fontos infó! Az alsó pályát 3 éves kortól lehet használni. A felső pályához már kell az is, hogy min. 140 cm legyen a vállalkozó kedvű fiatal. A pálya súlykorlátja 60 kg.

Nagyon várom a bátor gyerekeket a 2. Kecskeméti Csokifesztiválra! A gyermekeknek a belépőjegy mellé (500 Ft) adok egy kupont, amivel egyszer ingyenesen használhatják a kalandparkot. Ha valakinek nagyon tetszik és még szeretne menni, akkor 500 Ft-ért fogják árulni a jegyet. Lesz még ingyenes kézműves foglalkozás valamint a tavalyi csokifesztiválon nagyon közkedvelt Hangszersimogató!

Igazi kikapcsolódás az egész családnak!

Nyitva tartás:
Minkét nap: 10.00-18.00

Belépődíj:
Felnőtt jegy: (Itt a felnőttek is gyerekek lesznek!) 500,- Ft
Gyerekjegy: 500,- Ft
(3 éves kor alatt ingyenes)


Megjegyzés az időpontokhoz:

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják!

Találatok száma: 1

Gokart Hotel**** Kecskemét

Gokart Hotel**** Kecskemét

A négycsillagos Gokart Hotel, Kecskemét business és sport szállodája, Kecskemét mindig pezsgő belvárosától alig 2 km-re, Budapesttől mindössze 60 percre található. Több stílusú szoba áll ...
Találatok száma: 1

Gokart Étterem Kecskemét

Gokart Étterem Kecskemét

Élvezze modern konyhánk ízeit, vagy lazítson, ragadja meg a hangulatot éttermünkben, miközben végigkíséri a gokart futamokat panoráma ablakainkon, illetve hangulatos nyári teraszunkon. Minden nap ...
loading...