Komáromi Kisállatbörze 2021 Kisbér

Komáromi Kisállatbörze 2021 Kisbér

Kiemelt ajánlat
2021. október 3.

A börzén értékesíthet és vásárolhat díszbaromfit, óriás- és törpenyulat, galambot, díszmadarakat, rágcsálókat, hüllőket, díszhalat, kerti- tavi halat és növényeket, továbbá a hozzájuk kapcsolódó KIEGÉSZÍTŐKET, FELSZERELÉSEKET, TAKARMÁNYOKAT. A börze TERMELŐI PIACKÉNT is funkcionál, értékesítésre kerülnek kis- és őstermelői kézműves termékek: kézműves sajtok, méhészeti termékek, lekvárok, szörpök, aszalt gyümölcsök, mézeskalács, egyéb kézműves élelmiszerek, füstölt hagyományos húsáru.

Komáromi Börze 2021 KISBÉREN!

A járványügyi korlátozások miatt a börzének ezúttal is a Komáromtól 30 km-re található kisbéri piactér ad otthont. Ez a működési engedéllyel rendelkező piac- és vásártér SZABADON látogatható, védettségi igazolvány és PCR teszt ÉS MASZK nélkül is!

A  börzén értékesíthet és vásárolhat díszbaromfit, óriás- és törpenyulat, galambot, díszmadarakat,rágcsálókat, hüllőket, díszhalat, kerti- tavi halat és növényeket, továbbá a hozzájuk kapcsolódó KIEGÉSZÍTŐKET, FELSZERELÉSEKET, TAKARMÁNYOKAT.

A börze TERMELŐI PIACKÉNT is funkcionál, értékesítésre kerülnek kis- és őstermelői kézműves termékek: kézműves sajtok, méhészeti termékek, lekvárok, szörpök, aszalt gyümölcsök, mézeskalács, egyéb kézműves élelmiszerek, füstölt hagyományos húsáru.

Várjuk börzénkre a galamb-, baromfi- és nyúltenyésztőket, őstermelőket és kézműves élelmiszer gyártókat. Felhívjuk a figyelmet az élelmiszerlánc-felügyeleti információs rendszer működéséről szóló 578/2020. kormányrendeletben foglaltak betartására! A FELIR szám meglétét a szervezők nem ellenőrizhetik, ez a hatóság feladata és jogköre.

Várunk mindenkit szeretettel, a megszokott színvonallal,csapattal és feltételekkel ezúttal Kisbérre, a Piactérre.

KAPUNYITÁS:

Árusok 04.00-tól

Látogatók számára a belépés. 5.30-tól

Kapuzárás: 12.00

Az elárusítás a szokásos módon, - mint Komáromban - sorokat alkotva sátrainkkal, ketreceinkkel, autóinkkal történik.

JEGYÁRAK:

Az élőállat értékesítőknek az elárusítóhely INGYENES, mérete nincs korlátozva (személybelépő és parkolójegy megváltása, belépéskor mindenkinek kötelező)!

Belépők:

Személy (értékesítő- árus, látogató) belépő: 900 Ft

14 év alatt: ingyenes

  • 3 m elárusító hely: 5.000 Ft
  • 6 m elárusító hely: 10.000 Ft
  • 9 m elárusító hely: 15.000 Ft
  • Kamion: 35.000 Ft

Parkoló:
Személyautó: 500 Ft / szgk
Kisteherautó ( zárt furgon, pick up, 8 személyes kisbusz) 1.000 Ft /tgk
Takarmány- Felszerelés-, Iparcikk árusok
(AZ ELÁRUSÍTÓ HELY MEGVÁLTÁSA TARTALMAZZA A SZÁLLÍTÓ JÁRMŰ PARKOLÁSI DÍJÁT. A JÁRMŰ ELHELYEZÉSÉRE A STAND MÖGÖTT VAN LEHETŐSÉG)

KOMÁROMI BÖRZE további tervezett időpontok:
• október 3.
• október 31.


2021.10.03.
2021.10.31.
Találatok száma: 3

Major Fogadó Réde

Major Fogadó Réde

Lesalja major és az itt működő Major Fogadó a magas vagy az Öreg Bakony észak-nyugati lábánál, erdővel övezve, rendkívül szép természeti környezetben helyezkedik el. A major Gróf Eszterházy Pál birtoka volt. Az erdővel övezett csendes, családias légkörű fogadó különösen ajánlott a vidéki, falusi élet és a ... Bővebben


Kokas Tanya Súr

Kokas Tanya Súr

A Kokas tanya kapui nyitva állnak mindenki előtt. A természetet kedvelő, kirándulni vágyók éppúgy feltöltődhetnek, mint aki a lazítást, a passzív pihenést választja. A vendégházban 3 db 2 ágyas szoba van, a szobák és a nappali pótágyazható, így max.10 fő fér el kényelmesen. Nyáron az udvaron ... Bővebben


Petőcz Pincészet és Vendégház

Új építésű vendégházunkban két külön bejáratú, korszerűen felszerelt 2 szobás apartman várja a kedves vendégeinket (apartmanonként max 4 főt). Az apartmanok mellett egy közösségi helyiség és egy kemencével ellátott fedett terasz várja a társalogni, borozni vagy grillezni vágyókat. Bővebben
Találatok száma: 1

Nagy Fa-Tál Konyhája Kisbér-Hánta

Nagy Fa-Tál Konyhája Kisbér-Hánta

Nagy Fa Tál - szabadtéri vendéglátás, népi gasztronómia, rendezvényszervezés. A Nagy Fa –Tál Konyhája célja, hogy a legvonzóbb gasztronómiai értékeket, az ízletes Magyar konyha sokrétű, gazdag vidéki hagyományait elevenítse fel. Megismertesse és elérhetővé tegye a vendégek számára azon régi, elfeledett ... Bővebben
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
Kisbér , Piactér
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG