Lézerharc Miskolcon, játéklehetőség több helyszínen családdal, barátokkal, munkatársakkal

Lézerharc Miskolcon, játéklehetőség több helyszínen családdal, barátokkal, munkatársakkal

Kiemelt ajánlat
2020.01.01. - 12.31.

A lézerharc a rengeteg mozgás mellett, egy rendkívül színes és összetett játék. Előnye, hogy nem jár fájdalommal és külön szerepeket tudunk adni a játékosoknak. Lehet `mesterlövész`, aki távolból gyengíti a másik csapatot, vagy `orvos`, aki a csapattagokat gyógyítja, de akár kipróbálhatod a `predátor` szerepet több élettel, lőszerrel, gránáttal és a barátok megpróbálhatják levadászni. A szabadidős programot ajánljuk baráti társaságoknak, családoknak, csapatépítő programnak, céges rendezvényekre illetve önkormányzati rendezvényekre és falunapi programnak.

Miskolci lézerharc játék több helyszínen

A lézerharc előnye, hogy nem jár fájdalommal és külön szerepeket tudunk adni a játékosoknak. Lehet "mesterlövész", aki távolból gyengíti a másik csapatot, vagy "orvos", aki a csapattagokat gyógyítja, de akár kipróbálhatod a "predátor" szerepet több élettel, lőszerrel, gránáttal és a barátok megpróbálhatják levadászni.

A lézerharcban egyértelművé válik az első kör után, hogy a magányos farkasok és a szuper hősök nem versenyképesek egy csapatjátékban. Az is észrevehető minden társaságnál, hogy a program elején kicsit tanácstalanok, bár az erősebb egyéniségek kezdeményezőbbek, viszont a játékosok nem mozognak, dolgoznak együtt. Itt jövünk mi a képbe, ugyanis az FPS Lasertag csapata nagyon nagy hangsúlyt fektet arra, hogy folyamatosan jelen legyen, illetve színesítse és építse mindkét csapat játékát, taktikáját!

A játék közepétől hatalmas játékstílus változáson mennek keresztül a résztvevők, és olyan összhang és igazi csapatjáték veszi kezdetét, hogy nekünk játékvezetőknek is hatalmas élmény figyelni a küzdelmet.

Lézerharc helyszínek:

FACTORY SPORT ARÉNA

1-es pálya (Pincerendszer):

Lézerharc pálya nehézségi szintje: nehéz fokozat

Pálya leírás: A régi Vasgyár pincerendszerében található, amit eredeti állapotába hagytunk, régi katonai bunker hangulatot biztosít, továbbá a pincerendszer elrendezése taktikai lézerharcra is alkalmas. A lézerharc pályát, gumi, fa, és hordó fedezékek tarkítják, továbbá az egész pálya be van hangszórózva, igény esetén saját zenét is lehet hallgatni a játék közben. 

2-es pálya (kültéri, gyors pálya): Lézerharc pálya nehézségi szintje: közepes fokozat

Pálya leírás: Közvetlenül az épület mellett található területen vannak fák, bokrok, raklapokból, hordókból, gumikból színesített fedezékek mellett található egy autó roncs, illetve egy kis bunker.

3-as pálya (kisebb pincerendszer): Lézerharc pálya nehézségi szintje: könnyű fokozat

Pálya leírás: A kisebb pincerendszer lépcső és küszöb mentes, paintball szennyeződésektől mentes, UV lámpákkal felszerelet, gipszkarton falak és gumifedezékekkel van felszerelve. Ajánlott 8-12 éveseknek.

Pálya extra:

- A klub helységbe étel-ital behozható, ez lehetőséget biztosít születésnap, csapatépítő és egyéb rendezvények megrendezésére, továbbá lehetőség van bátorságpróbára (a Sport Aréna szivacsgödrébe való ugrással). Megjegyzés: a pálya nem tiszta, ezért váltóruha használata javasolt. A klub helység, egy régi Ikarus busz eleje a bárpult, busz ülések fa asztalok extrém bárhoz hasonlítható.

- Bográcsozás, szalonna sótési lehetőség (külön díj ellenében)

- Büfé

- Mászócsarnok használata (igény esetén Kelet Magyarország legnagyobb beltéri mászófalának használata, külön díjazás ellenében)

  Cím:  Vasgyári út 43. (bejárat a Gózon Lajos 11. számnál található nagy parkoló)

BARLANG PÁLYA, az Avasi-hegy gyomrában

Lézerharc pálya nehézségi szintje: közepes fokozat

Lézerharc pálya tisztasága: enyhén koszos, váltóruha ajánlott.

Pálya leírás: A pálya hangulata egy barlangos harci játék hangulatát sugározza. Hatalmas tartályok, fahordók és gumi fedezékek színesítik a lézerharc pályát. A pálya útvonala egy nyolcas alakot ír le, ezen kívül van két hosszabb zsákág.

Pálya extrák:

Aranykorona Hotel és Étterem három szintes pincerendszerének legalsó 1000m2 bugyrában található, aminek hangulata egyedülálló. 10-11 fok van a pályán, ami megfelelő klíma az aktív mozgáshoz. A pálya az étterem és a bormúzeum alatt található, ezért igény esetén van lehetőség éttermi szolgáltatások igénybevételére is.

Miskolc, Kisavas Első sor 19-20.

Kültéri Parkos, Erdei pálya

Gárdonyi Művelődési Ház parkjában - a régi Bárczay kastély parkjában évszázados ősfák alatt.

Konferenciaterem, klubhelység, öltözők

Ajánljuk: Céges rendezvényekre, Céges csapatépítő tréningekre, Osztálykirándulóknak, Családosoknak, Felnőtteknek, Gyerekeknek és mindenkinek aki szeretne egy gyönyörű környezetben szórakoztató szabadidős sport tevékenységgel azaz Lézerharccal kikapcsolódni.


2020.01.01. - 2020.12.31.

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
3500 Miskolc , több helyszínen, lásd programnál
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG