Herman Ottó Múzeum és kiállítóhelyei - Miskolc
Herman Ottó Múzeum és kiállítóhelyei - Miskolc
Jó levegő, lenyűgöző táj és barátságos kiszolgálás egész évben!
Jó levegő, lenyűgöző táj és barátságos kiszolgálás egész évben!
Túl a fizika határain. A 19 legjobb mester és shami (diák) mutatja be hihetetlen képességeit.
Túl a fizika határain. A 19 legjobb mester és shami (diák) mutatja be hihetetlen képességeit.

Élvezze az egész család a majálist a természetben április 28 és május 1 között valamint Anyák napja alkalmából is az édesanyákat is meglepjük ezen a hétvégén! A Lillafüredi Sport - és Kalandparkban kéthektáros területen várjuk minden kedves vendégünket! A parkban kortól és nemtől függetlenül, mindenki megtalálja a kedvére való izgalmas és megfelelő programokat. Az eddig ismert attrakciók mellett, a hétvégén már ki tudják próbálni új attrakciónkat, a Crazy Drift járművet! A drift egy demonstráció, amelynek lényege, hogy az autó lehetőleg egy centimétert se haladjon a szokásos módon egyenesen, hátulját a túlkormányozottságból fakadó kitörésekor a kanyarban csúszásban kell tartani anélkül, hogy az megtapadjon. A Crazy Drift Gokart 100%-ban elektromos meghajtású mindenhol biztonsággal használható jármű, ami akár 20 km/h sebességre is képes, felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt ajánlható.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

Majális a Lillafüredi Sport- és Kalandparkban

A driftezés a hétvégéken a következő időpontokban indul: 11:00, 14:00 és 17:00.

A park látogatása a hosszú hétvége időtartama alatt május 1-jén ingyenes!

Segway kipróbálás: Először ezen a hétvégén kipróbálási lehetőséget nyújtunk a Kalandpark határain belül is. 20 perces kipróbálás csak 2.000.-Ft áron! Jöjjenek el és próbálják ki 16:00 és 18:00 óra között a majális napokon!

A további attrakciók használati árairól tájékozódjanak a honlapunkon vagy a pénztárban!

Jöjjenek el és élvezzék a Miskolcon egyedülálló attrakcióinkat!

Anyák napja a Lillafüredi Sport- és Kalandparkban

Jöjjenek el gyermekével és ünnepeljék az anyák napját a Kalandparkban! A tiszta levegőn a gyermekeknek lehetőségük van meglepni édesanyjukat, ajándékot készíteni részükre Anyák Napja alkalmából.

Amíg pedig a gyermekek elkészítik a meglepetéseket a szülőknek lehetőségük van megismerkedni a Falatozó megújult kínálatával.

Ezen a hétvégén is minden attrakciónk rendelkezésre áll, próbálják ki azokat és gazdagodjanak igazi, felejthetetlen élményekkel!

 

Találatok száma: 2

Ózon Panzió Lillafüred

Ózon Panzió Lillafüred

Panziónk a Bükk hegység keleti részén, a festői szépségű Lillafüreden, a Szent István cseppkőbarlanggal szemben található. Elhelyezkedése miatt pihenésre, kikapcsolódásra, szórakozásra, sportolásra, ...


Hunguest Hotel Palota**** Superior

Hunguest Hotel Palota**** Superior

Festői völgyben található hazánk egyik legszebb klimatikus üdülőhelye, Lillafüred. Kastélyszállodánk, a Hunguest Hotel Palota****, a Hunguest Hotels lillafüredi ékköve mára már számos új ...
KeSzeCsüSzoVa
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4
Majális és Anyák napja a Lillafüredi Sport és Kalandparkban