Fertő-tavi menetrendi és sétahajózás.
Fertő-tavi menetrendi és sétahajózás.

Az Európaszerte ismert Mörbischi Operettfesztivál előadásait legkényelmesebben hajóinkon érheti el. Stressz, várakozás és parkolási gond nélkül érkezhet meg az előadásra egy romantikus hajóutazás keretében. A Mörbischi Operettfesztiválon 1957 óta hallgathatunk operetteket. A Fertő tóra épített vízi színpad a világ egyik legnagyobb szabadtéri operett színpada.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Magyar csárdás és cseh polka a viziszínpadon

Egy nemeslelkű grófnő, egy fiktív vőlegény és egy elszegényedett gróf - Kálmán Imre operettjében  a Marica grófnőben mindenféle szerelmi keveredések és nagyszerű dallamok vannak. A Marica grófnő a világ egyik legsikeresebb operettje, amely 1924-ben Bécsben debütált. Ki nem csábul el olyan dallamok hallatán, mint a "Szép város Kolozsvár" vagy a "Hej, cigány"?

Szórakoztató történet néhány meglepetéssel

Marica grófnő, aki legalább olyan gazdag, mint amilyen gyönyörű, alig tud ellenállni a csodálóinak és a hozományvadászoknak. Ezért kitalál magának egy vőlegényt, de sajnos tényleg létezik egy báró ezzel a névvel, akit Marica nem tud elrettenteni attól, hogy feleségül akarja venni.

És éppen abban a pillanatban, amikor találkozik új gazdatisztjével Taszilóval a birtokán, aki sokkal jobban tetszik neki – társadalmi állástól függetlenül – mint az  összes eddigi hódolója.

Hajóút a mörbischi víziszinpad előadásaira

Hajóinkkal elszállítjuk a mörbischi víziszinpad előadásaira, majd a rendezvény után vissza. Hajónk közvetlenül a nézőtér bejáratánál áll meg, így kényelmesen, nyugodtan és időben érkezhet az előadásra.

A mörbischi víziszinpad előadásaira vízibuszunk a fertőrákosi kikötőből indul és az előadás után oda érkezik vissza. Közvetlenül a nézőt bejárat mellett kötünk ki.

Beszállás 18:45 perctől, Indulás 19:00 órakor. Visszaindulás kb. 15 perccel az előadás vége után. Jegyelővétel : Drescher Hajózási Társaság Fertörákos kikötö, Drescher Line Mörbisch Hotel Am Greiner Rust vagy közvetlenül a fedélzeten.

ÚJDONSÁG!

Vásárolja meg jegyét az operett előadásokra irodánkban! A feltételekről érdeklődjön irodánkban !


2018.07.12. - 2018.08.25.

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!