Fertő-tavi menetrendi és sétahajózás.
Fertő-tavi menetrendi és sétahajózás.

Az Európaszerte ismert Mörbischi Operettfesztivál előadásait legkényelmesebben hajóinkon érheti el. Stressz, várakozás és parkolási gond nélkül érkezhet meg az előadásra egy romantikus hajóutazás keretében. A Mörbischi Operettfesztiválon 1957 óta hallgathatunk operetteket. A Fertő tóra épített vízi színpad a világ egyik legnagyobb szabadtéri operett színpada. 2017-ben a Madarász lesz műsoron, Karl Zeller operettje. Fertőrákosról indulva 35 perces sétahajózást követően kötünk ki, közvetlenül a nézőtéri bejárat mellett. Mindössze pár lépést kell tennie és elfoglalhatja helyét a nézőtéren, majd az előadás után 15 perccel, már indulnak is vissza hajóink Fertőrákosra.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

Hajóút a mörbischi víziszinpad előadásaira

Hajóinkkal elszállítjuk a mörbischi víziszinpad előadásaira, majd a rendezvény után vissza. Hajónk közvetlenül a nézőtér bejáratánál áll meg, így kényelmesen, nyugodtan és időben érkezhet az előadásra.

A mörbischi víziszinpad előadásaira vízibuszunk a fertőrákosi kikötőből indul és az előadás után oda érkezik vissza. Közvetlenül a nézőt bejárat mellett kötünk ki.

Beszállás 18:45 perctől, Indulás 19:00 órakor. Visszaindulás kb. 15 perccel az előadás vége után. Jegyelővétel : Drescher Hajózási Társaság Fertörákos kikötö, Drescher Line Mörbisch Hotel Am Greiner Rust vagy közvetlenül a fedélzeten.

ÚJDONSÁG!

Vásárolja meg jegyét az operett előadásokra irodánkban! A feltételekről érdeklődjön irodánkban !

A madarász – Carl Zeller operettje

Előadások időpontja: 2017.07.07-08.19

A 2017. évi Mörbischi Operettfesztivál idei programja a Madarász, Carl Zeller operettje,  melynek dallamai az operettet kedvelők számára szerte a világon jól ismertek. A Christl von der Post-al és Ádámmal, a madarásszal két legismertebb operett szereplő tér vissza csaknem 20 év távollét után a tó színpadára. A darab rövid története, hogy Ádám, a tiroli madarász, végre újra látogatóba érkezik abba a kis Rajna menti falucskába, ahol menyasszonya, Christl lakik. Esküvőjüket pénzszűke miatt állandóan el kell halasztani, és az esküvőhöz hiányzó pénz megszerzése során előállt sorozatos tévedések zátonyra juttatják Ádám és Christl kapcsolatát. Korrupció, félreértések és szívbéli dolgok, a "madarász” mesteri módon vegyíti a klasszikus operettelemeket. Jó pár komoly megpróbáltatást kell leküzdeni ahhoz, hogy a szerelmesek újra egymásra találjanak.