Élmény mindenkinek! Kaposvári Roxínház előadások.
Élmény mindenkinek! Kaposvári Roxínház előadások.

A barcsi Dráva Közérdekű Muzeális Kiállítóhely is csatlakozik a Múzeumok Éjszakája rendezvénysorozathoz. Kiállításmegnyitó, tárlatvezetések az állandó és időszakos kiállításokban és tábortűz is várja az érdeklődőket 2017. június 24-én.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

Múzeumok Éjszakája programok Barcson

Állandó kiállítás

Barcs múltja és jelene

Az emeleti teremben berendezett, Barcs múltja és jelene című állandó kiállítás a település életét és kultúráját mutatja be a kezdeti időktől egészen a közelmúltig. A külföldi vendégekre való tekintettel a kiállításhoz német és horvát nyelvű feliratok valamint angol nyelvű vezető is készült.

Időszakos kiállítások

A három csillag

Barcs városa rengeteget köszönhet a település életében résztvevő három nemzetiségnek. Ezen nemzetiségek mindennapjaiból villant fel pár részletet az intézmény új időszaki kiállítása, mely a földszinti kiállítótérben kapott otthont. A kiállításon elsősorban a különböző nemzetiségekhez kapcsolódó használati tárgyak, sajátos mesterségek, népviseletek kerültek bemutatásra.

Pécs lelkében álmodtam - Rékai Lilla kiállítása

Rékai Lilla grafikus és rajztanár kiállítása a Dráva Közérdekű Muzeális Kiállítóhely kamaratermében. A művész június 24-én személyesen vezeti körbe a tisztelt publikumot, és meséli el az alkotások születésének történetét.

Forrás: Múzeumok éjszakája rendezvénysorozat honlapja


Megjegyzés az időpontokhoz:

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják!

KeSzeCsüSzoVa
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
Múzeumok éjszakája Barcs 2017. június 24.