Herman Ottó Múzeum és kiállítóhelyei - Miskolc
Herman Ottó Múzeum és kiállítóhelyei - Miskolc
Jó levegő, lenyűgöző táj és barátságos kiszolgálás egész évben!
Jó levegő, lenyűgöző táj és barátságos kiszolgálás egész évben!
Túl a fizika határain. A 19 legjobb mester és shami (diák) mutatja be hihetetlen képességeit.
Túl a fizika határain. A 19 legjobb mester és shami (diák) mutatja be hihetetlen képességeit.

A Lillafüredi Sport- és Kalandpark is csatlakozott a Múzeumok Éjszakája országos programsorozathoz, így 2017. június 24-én meghosszabbított nyitva tartással és különböző programokkal várják mindazokat, akik inkább kerülnék a belvárosi nyüzsgést, és a természetbe ágyazott aktivitásra vágynak.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

Programok

2017. június 24., 17:00 - 23:00

Szereted a focit és a szabadulós játékokat?

Repülj vissza az 50-es évekbe, éld át és változtasd meg az Aranycsapat keserédes történelmét 30 perc alatt!

A speciális logikai és ügyességi játékelemeket tartalmazó többtermes pályarendszer minden képzeletet felülmúl! Ha kreatív vagy, jó a megfigyelőképességed, akkor képes leszel legyőzni az akadályokat, és egyenes az út a szabaduláshoz. Fejtsd meg a kódot, oldd meg a kirakóst, találd meg a titkos feliratot és szerezd meg a kulcsot!

Játékidő: 30 perc

Múzeumok éjszakája Lillafüreden június 24-én! Tekintse meg Lillafüred fényeit júniusban!

Családi programok csak természetesen! Ezt kínálja Múzeumok éjszakájára a Herman Ottó Múzeum, az MMKM Kohászati Gyűjtemény, a Lillafüredi Állami Erdei Vasút és a Lillafüredi Sport- és Kalandpark közös programja.
Váltson 1900 forintért jegyet, és kalandozza végig 17:00 és 23:00 óra között mind a három helyszínt.

A kalandos lillafüredi estét igazi élménnyé varázsolja a LÁEV különjárata. (A megváltott közös jegy érvényes a Miskolc Dorottya utcai állomásról 19:30-kor induló járatra, valamint az este folyamán a Lillafüred – Újmassa vonalon)

Herman Ottó Emlékház - Szabad út a természetben! A helyes irányt Herman Ottó szellemisége mutatja: sződd meg pókhálódat, fess folyami kavicsot, alkoss homokképet egyedi technikákkal.

MMKM Massa Múzeuma, Miskolc-Újmassa - „Életre kel a vasverő” címmel tematikus vezetések, múzeumpedagógiai foglalkozások várják a látogatókat. A Skanzen „vendégei” lesznek az éjszaka madarai és a rajzó szentjánosbogarak is. Élvezze az általuk előadott fénymorzét az erdőszéllen, és csodálja velünk a – csak ezen az estén fényárban úszó – Fazola-kohót!

Lillafüredi Sport- és Kalandpark - Szereted a focit és a szabadulós játékokat? Repülj vissza az 50-es évekbe, éld át és változtasd meg az Aranycsapat keserédes történelmét 30 perc alatt a DVTK PARK szabaduló szobájában! A logikai és ügyességi játék akadályainak legyőzéséhez nem kell más, mint kreativitás és jó megfigyelőképesség. Fejts kódot, kirakózz, találj titkos feliratot, szerezz kulcsot!

Azaz, mókázz velünk a Múzeumok éjszakáján is. Jöjjön el és élvezze a szép nyári estét egy jó program keretében!

Találatok száma: 2

Ózon Panzió Lillafüred

Ózon Panzió Lillafüred

Panziónk a Bükk hegység keleti részén, a festői szépségű Lillafüreden, a Szent István cseppkőbarlanggal szemben található. Elhelyezkedése miatt pihenésre, kikapcsolódásra, szórakozásra, sportolásra, ...


Hunguest Hotel Palota**** Superior

Hunguest Hotel Palota**** Superior

Festői völgyben található hazánk egyik legszebb klimatikus üdülőhelye, Lillafüred. Kastélyszállodánk, a Hunguest Hotel Palota****, a Hunguest Hotels lillafüredi ékköve mára már számos új ...
KeSzeCsüSzoVa
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4
Múzeumok Éjszakája Lillafüredi Sport és Kalandpark 2017. június 24.