Múzeumok Éjszakája Székesfehérváron a Szent István Király Múzeum egységeiben 2019

Múzeumok Éjszakája Székesfehérváron a Szent István Király Múzeum egységeiben 2019


Interaktív családi és gyermekprogramokkal, koncertekkel, kerekasztal-beszélgetéssel, fényfestésekkel, kreatív bemutatókkal és szubjektív, szakmai tárlatvezetésekkel, illetve nyáresti koncertekkel is készülünk június 22-re, a Múzeumok Éjszakájára. Összesen kilenc székesfehérvári kiállítóhelyünkre és a Gorsium Régészeti Parkba várjuk kedves vendégeinket.

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

Programok

Budenz-ház – Ybl-gyűjtemény

(Székesfehérvár, Arany J. u. 12.)

17:00 - 18:00 Gärtner Petra művészettörténész szakmai tárlatvezetése

A neves építészcsaládból származó Ybl Ervin képző- és iparművészeti gyűjteményét Gärtner Petra művészettörténész mutatja be az érdeklődőknek.

18:00 - 20:00 Az angóramacska különös esete – avagy hová tűnt az örökség?

Mi köze van egy szürke angóramacskának a kínai porcelánokhoz? Mi az a rengeteg ujjlenyomat a kiállításban? És hová tűnt özv. Vitéz Mágenheim Ödönné? Mindenütt csak nyomok, különös jelek, és az a bizonyos rejtélyes fátyol. Ha mindent átvizsgálunk, vajon összeáll a kép, és fény derül a rejtélyre?

21:00 - 22:00 Csellóval az éjszakában – Előadók: Hérics Csenge és Mády-Szabó Eszter

A cselló duó 2018 nyarán alakult két fiatal barátnőből. Saját maguk, valamint a közönség szórakoztatására elsősorban nem a klasszikus stílust, hanem a közismert, könnyedebb műfajt célozták meg. A két gordonka látványa már önmagában izgalmas, de a klasszikus hangszereken előadott modern zene különösen nagy sikert vált ki koncertjeiken. Folyamatosan bővülő repertoárjukban számos saját átirat is szerepel.

Csók István Képtár

(Székesfehérvár, Bartók Béla tér 1.)

19:00 - 20:00 Izinger Katalin művészettörténész szakmai tárlatvezetése a Híresek és képek. Modern irányzatok a magyar fotográfiában című kiállításban

A kiállítás az első világháborút megelőző évektől a második világháború időszakáig mutat be alkotásokat az egyetemes fotográfiában megkerülhetetlen fotográfusok (André Kertész [Kertész Andor], Moholy-Nagy László, Brassaï [Halász Gyula] és Martin Munkacsi [Munkácsi Márton]) stílusteremtő munkásságából.

Emellett azonban érzékeltetni igyekszik azt is, hogy a nemzetközi kontextusban kevésbé ismert kortársaik, mint például Angelo, Escher Károly, Kinszki Imre, Pécsi József, Kárász Judit, vagy Kerny István munkáiban hogyan jelenik meg a kísérletező szellem, illetve az uralkodó és az adott korszakban elvárt, megszokott fotográfiai képstílusokkal szembeni másképp gondolkodás. Bár utóbbiak nem voltak hazánkon kívül stílus- és iskolateremtők, mint a külföldön ismeretségre szert tett honfitársaik, a tárlaton látható képek időtálló és a fotográfia médiumát tudatosan használó kreatív attitűdről tanúskodnak.

20:00 - 21:00 Willany Leó: Fehér ruhás nő portréja

"ITT MINDENKI FELLÉP, AKI LÁTSZIK A SÖTÉTBEN"
Willany Leó: Fehér ruhás nő portréja

Grecsó Zoltán improvizációs táncszínháza, a Willany Leó 2008 óta minden szerdán egy olyan alkotóműhelyt teremt a budapesti fiatalok számára, mely egyszerre színház és kreatív közösségi tér.

Az idén májusban Lábán Rudolf különdíjban részesült kezdeményezés, a tánc, a zene és az improvizáció eszköztárával dolgozza fel az alkotóira váró témák valamelyikét.

A Múzeumok Éjszakája alkalmából, a "Híresek és képek" című, a huszadik századi magyar fotográfia elszármazott és itthoni gyökerekkel is bíró zseniális fotóművészeinek kiállítása a következő inspirációjuk, ennek kapcsán látható előadásuk  amit, mint mindig, az előadók pillanatnyi érzései és gondolatai alakítanak majd.

Gyere el, és a kreatív energiák felszabadító erejével kapcsoljuk le együtt egy pillanatra a hétköznapok zsúfolt valóságát!

Alkotó-előadók:

 • Horváth Máté
 • Kiss Rebeka
 • Lukács Levente
 • Lőrincz Emma
 • Rácz Réka

Zene:

 • Jérôme Li-Thiao-Té

Fotó:
Pettendi Szabó Péter

Művészeti vezető:
Grecsó Zoltán

22:00 - 23:00 A Trió. Absztrakciók.

BALÁZS TAMÁS TRIÓ
Zongora: Balázs Tamás
Nagybőgő: Oláh Zoltán
Dobok: Gyárfás Attila

A Trió első formájában 2008-ban külföldi zenészekből alakult. Az együttes főként gyakorló zenekarként működött, majd nemzetközi és hazai versenyeken egyaránt elismeréseket szerzett, de soha nem mutatkozott be szélesebb közönség körében. A kiváló hazai zenészekkel újjászületett Trió repertoárja túlnyomó részben Balázs Tamás legfrissebb kompozícióit foglalja magába, de az elmúlt évtized munkájának legjobbjai is helyet kapnak a műsorban.

Városi Képtár – Deák Gyűjtemény

(Székesfehérvár, Oskola u. 10.)

18:00 - 22:00 Utazás a színek világába

Lehetőség van a szabad, önfeledt alkotásra, különböző színes technikák megismerésére: olajpasztell, porpasztell, viaszkréta, akvarell, tempera.
A technikákhoz megfelelő papírt, ecsetet, fixatívot biztosítunk.

19:00 - 20:00 MESTERSÉGES ÉRZELMEINK Kelle Antal ArtFormer interaktív - kinetikus szobrai

A videókkal és kisméretű szoborral tartandó előadás, a művészet/tudomány/játék határterületén mozog. Tovább lép a hagyományosan mozgó kinetikus munkákon, foglalkozik a Mesterséges Intelligenciával (AI) ugyanúgy, mint a Mesterséges Érzelemmel (AE) is. "Mint multidiszciplináris területeken alkotó művészt, nagyon izgat, hogy a látogatókat hogyan lehet cselekvő közreműködőkké, együtt-érzőkké, és e témáról gondolkodókká tenni."

20:00 - 21:00 Gereben Zita koncert

A fiatal generáció egyik kiemelkedő énekesnőjét, Gereben Zitát korábban az Emil.RuleZ vokalistájaként, majd a Gringo Sztár együttesből ismerhette meg a nagyközönség. Zita zenei pályája ennél azonban sokkal szerteágazóbb, hiszen saját zenekarával már megannyi sikeres fesztiválon és klubkoncerten bizonyította, hogy bársonyos hangjával bátran nyúl a legkülönfélébb zenei stílusokhoz.

Saját zenekarával három sikeres nagylemezen vannak túl: az első, ''színtiszta'' jazzlemezüket követően (Ready for the sun), megjelent második “Our Places” című album populárisabb hangvétele még tovább növelte a zenekar rajongótáborát. A harmadik "Az én fesztiválom" lemezen pedig magyar nyelvű dalokkal lepte meg a hallgatóságot. Az eklektikus műsorban a dalok az R'n'B, a blues, a pop, és természetesen a jazz stílusjegyeit is hordozzák. A műfajokat tekintve az énekesnő álláspontja világos: ''Azt hiszem, a jövőben is megmaradok ingázónak a jazz és a pop között, nem gondolom, hogy döntenem kellene. A zenére egységében tekintek: nem a stílus számít, hanem hogy egyszerűen jó-e.''

Saját zenekara a hazai jazz élet elismert és tehetséges muzsikusaiból áll (Bécsy Bence - gitár, Horváth “Tojás" Gábor - zongora, Bata István - basszusgitár, Gálfi Attila - dob). Mindezek mellet számos hazai formációval dolgozott együtt (Modern Art Orchestra, Transform Quintet, Random Trip, Nagy János Trio,stb.) és még kirándulásokat tett a mozifilmek világába is, olyan betétdalokkal és kisebb szerepekkel, mint a Boldog Születésnapot, Magyar Vándor, Majdnem Szűz.

Fekete Sas Patikamúzeum

(Székesfehérvár, Fő u. 5.)

17:00 - 18:00 és 19.00 – 20.00 Dr. Molnár Zsuzsa szakmai tárlatvezetése a Dédapáink Patikája című megújult állandó kiállításban

A DÉDAPÁINK PATIKÁJA című állandó kiállítás megnyitásával olyan gyűjteményi anyagokkal bővült a múzeumban bemutatott műtárgyak köre, amik teljesebb képet adnak a gyógyszerészet 19 – 20 századi történetéről. Megismerhetők azok az edénytípusok, amik a 20 század vége felé voltak használatosak, amikben olyan anyagokat tároltak, amik azóta már nincsenek is forgalomban. Kiállításunkban egyedülálló érdekességként helyet kapott egy a 19. század végéről származó „babapatika”, ami kicsinyített makettje az egykor Vajdahunyadon működött Fekete Sas Patikának.

21:00 - 22:00 GYÓGYSZEREK ÉS VARÁZSIGÉK – Gyógynövények használata az egyiptomi orvoslásban. Mayer Andrea interaktív előadása

Egyiptom témája örök sláger a történelem iránt érdeklődők számára. Most az ókori orvoslás kulisszatitkaiba pillantunk be, azt kutatva, vajon miféle növényi, állati és ásványi eredetű alapanyagokat használtak az egyiptomi orvosok és gyógyszerkészítők munkájuk során. A ma is fellelhető szerek közül jópárat be is mutatunk az előadás során.

22:00 - 00:00 SZÍNEK – ILLATOK – VERSEK – ZENÉK Interaktív fényfestés a Fekete Sas Patikamúzeum homlokzatára

Több érzékszervre ható fényfestésünk során versekkel és zenével jelenítünk meg különféle illatú réges-régi patikai alapanyagokat, mindezt színes élménnyé formálva az utcai közönség számára. A sötétedés után kezdődő Fő utcai programnak minden járókelő egészen éjfélig élvezője lehet.

Hetedhét Játékmúzeum

(Székesfehérvár, Oskola u. 2–4.)

17:00 - 20:00 Utazás térben és időben- családi foglalkozás a Moskovszky-gyűjteményben

Múzeumpedagógiai foglalkozás, interaktív elemekkel, családok, fiatalok számára. A foglalkozás az utazás témára épít, azon belül is a 18-20 századra fókuszálva. A feladat, hogy összegyűjtsenek a résztevők a kiválasztott 3 lehetséges úti cél közül (Franciaország- Párizs, Olaszország- Ravello, Magyarország- Balatonfüred) egyet és annak megfelelően „bepakoljanak a bőröndjükbe”.

Amint a szükséges tárgyakat megszerezték, az emeleti kis játszótéren elkerített résznél egy kalauzzal (beöltözött múzeumi dolgozó) lekezeltetik a kapott jegyüket. A Játéktérbe belépve korabeli ruhákból/kellékekből válogatva (kalap, napernyő, legyező stb…) a megfelelő úti cél háttere előtt szelfizhetnek, a képeket pedig feltölthetik a múzeum Instagram oldalára, esetleg saját facebook oldalukra, megjelölve a Hetedhét Játékmúzeumot.

20:00 - 21:00 Koronczay Lilla, a Nők Lapja újságírója szubjektív tárlatvezetése a Moskovszky-gyűjteményben

Koronczay Lilla a Nők Lapja újságírója, aki számtalan érdekes történettel találkozott már munkája során. Szubjektív tárlatvezetésén kiderül, hogy milyen kérdések merülnek fel benne a Moskovszky-gyűjtemény kapcsán, és az elragadó miniatűr polgári játékok élménye hogyan szűrődik át gondolatain, tapasztalatain, személyiségén.

21:30 - 22:30 Gärtner Petra szakmai tárlatvezetése a Vonalba zárt történetek című állandó kiállításban

A Vonalba zárt történetek című Réber László kiállításban -  mely az Év Kiállítása díjat is elnyerte - a kurátor, Gärtner Petra művészettörténész tart tárlatvezetést.

22:30 - 23:15 A MusiColore Énekegyüttes nyáresti koncertje a Hetedhét Játékmúzeum udvarán

A 2014-ben alakult, hattagú MusiColore Énekegyüttes koncertje hangulatos estét kínál hallgatóságának. Különböző zenetörténeti korszakok dalaiból válogatnak, a reneszánsz madrigáloktól a jazzig.
(A koncert rossz idő esetén elmarad!)

Középkori Romkert – Nemzeti Emlékhely

(Székesfehérvár, Koronázó tér 1.)

21:00 - 22:00 Fény derül a dicső múltra - Fényvetítéses tárlatvezetés

A sötétség leszállta után fény derül a titkokra: reflektorok segítségével most megismerhetjük az ország egyik legjelentősebb emlékhelyét, a dicső múlttal rendelkező templomot.

Országzászló téri kiállítóhely

(Székesfehérvár, Országzászló tér 3.)

17:00 - 18:00 Az IKARUS története. Kegye Győző előadása

A székesfehérvári Ikarus gyár történetébe nyerhetnek bepillantást Kegye Győző nyugalmazott mérnök jóvoltából.

18:00 - 19:00 Kerekasztal-beszélgetés az IKARUS egykori munkatársaival Szőnyegi Hajnalka vezetésével

Kerekasztal-beszélgetés az Ikarusbeli életről.

18:00 - 00:00 Mutasd a táskád, megmondom ki vagy!

Mutasd a táskád, megmondom ki vagy! Vagy fordítva. Megmutatom a táskám, találd ki, hogy ki vagyok! Játék vagy kiállítás? Ezt a látogató dönti el, aszerint, hogy milyen mélyre mer nézni a táskába.

18:00 - 18:45 Múzeum a bőröndben – családi játék Kamarás Emesével (5-9 éves gyerekeknek ajánlott)

Játékos kirándulás a néprajzi kiállításban, avagy hogyan fér el egy egész múzeum a bőröndben? Kamarás Emese tudja, hogyan kell úgy becsomagolni, hogy beleférjen az utazótáskába a pásztorbot, láda, korsó, kelengyésláda és még ki tudja, hogy mi minden.  Kalandvágyat, jókedvet és kíváncsiságot viszont mindenkinek hoznia kell magával!

18:00 - 00:00 Utazás múltba, jövőbe – fénysebességgel. Fényfestés az Országzászló téren és diafestő workshop

Egész estés családi foglalkozás a Fényszórók Visual Műhellyel, amelynek során a látogatók "más fényben" nézhetnek az épületben látható kiállításokra. Az itt bemutatott műtárgyak motívumai visszaköszönnek az épületre vetítve, és a látogatók saját alkotásaikhoz is meríthetnek inspirációt a tárlatokból. Az elkészült műveket a múzeum falaira vetítjük.

19:00 - 20:00 Dr. Varró Ágnes szakmai tárlatvezetése a Tárgyalkotó hagyomány – Fejezetek Fejér megye néprajzából című kiállításban

A tárgyak – hasonlóan az emberekhez – mozoghatnak – térben és időben is nagy utakat tehetnek meg. A tárlatvezetések során ilyen történetekre is fényt derít dr. Varró Ágnes, az állandó néprajzi kiállításunk kurátora.

Pelikán Galéria

(Székesfehérvár, Kossuth u. 15.)

22:00 - 00:00 Digitalizáció és interaktivitás - HANG + KÉP. Képtelen hangok - Hangtalan képek

22:00-tól 20 percenként váltakozó programok. Kezdés: zenei improvizáció a kiállításon látható képekre. Ezt követően az udvaron az épület homlokzatára vetítés, élő zenével, majd zenével összeállított vetítés. Ezt újra élő zene követi, és ismétlődik ez a rendszer új darabokkal, egészen 24:00 óráig.

Közreműködik:

 • Dóra Attila - szaxofon, klarinét
 • improvizált és komponált zenék
 • Gábor Éva Mária, Gábor Pál - video installációk
 • Paczona Márta – video installáció

Új Magyar Képtár

(Székesfehérvár, Megyeház u. 17.)

17:30 - 18:30 Izinger Katalin művészettörténész szakmai tárlatvezetése

A város egyik legjelentősebb műemléképületében a XX. századi magyar képzőművészet ma már klasszikusnak számító képviselői mellett napjaink fiatal művészei mutatkoznak be. A kiállítás hét terme és folyosói kronologikus sorrendben mutatják be a II. világháború utáni időszak legfontosabb és progresszívnek ítélt tendenciáit, alkotóit, képzőművészeti jelenségeit.

18:00 - 21:00 Fénybütykölde – világító ékszer készítő workshop

A Zsolnay Fényfesztiválon nagy sikerrel debütált Fénybütykölde megérkezett Székesfehérvárra. Készíts magadnak saját, világító ékszereket a Múzeumok Éjszakáján! Csapatunk tagjai segítenek, hogy néhány LED és egy elem segítségével te magad készíthesd el egyedi fényékszeredet.

20:30 - 22:30 Isten kedvenc állatkertje – Hangover Porch Zombies (HoPZ) koncert

A Hangover Porch Zombies zenekar, röviden HoPZ, lefordítva Másnapos Veranda Zombik. Tehát MáVZ! A zenekart Balázs és Laci alapította 2013-ban. Hosszú évekig próbáltak tagokat toborozni a formációhoz, de csak 2017 augusztusában állt össze végre a csapat. Első koncertjüket még abban az évben, 2017. decemberben adták. 2018 elején elkészült első demó lemezünk, négy számmal. Műsorukban klasszikus blues, bluegrass, country és swing stílusok szólalnak meg, de mindet kicsit a saját szájuk íze szerint alakítják át.

Tagok:
Benke András (Buddy) – Doghouse Bass (vagyis nagybőgő), basszusgitár; Békefi Róbert – gitár, dobro gitár, ukulele; Rechner Balázs (Uncle Ben) – gitár, banjo, szájharmonika, vokál; Szél László – ének, szájharmonika, washboard, kazoo, autoharp

Gorsium Régészeti Park

(Tác)

Idén táci kiállítóhelyünk is megnyitja kaput. A programok a Látogatóépületben kapnak helyet!

Mithrás-éj Gorsiumban. Utazás a római misztériumok világába

A Gorsium Régészeti Park Látogatóközpontjába hívunk minden érdeklődőt egy utazásra a rejtélyek világába!

 • 18.30 - 19.30 Mithras Univerzuma – Szabó Ádám előadása
 • 19.45 - 20.15 Mithras katonái, vagy a birodalom katonái? - Legio X.  Gemina legionarius bemutatója
 • 20.30 - 21.30 Mithras kozmikus titkai – László Levente előadása
 • 21.45 - 22.25 "Mesék" Mithrasról. Weixelbaum János előadása a Mithras  ihlette színdarabok előadása során tapasztalt különös jelenségekről.
 • 22.35 - 23.20 Horror Sacer - Weixelbaum Laura, Major Balázs és Kobza  Vajk archaikus ihletésű koncertje
 • 23.30 - 23.35 Mithras záró performance
További ajánlataink

2020.01.21. - 2020.01.31. Szent István Király Múzeum programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok
Januárban is várjuk a játékos kedvű családokat!
2020.01.20. - 2020.01.31. Hetedhét Játékmúzeum programok, események 2019 Székesfehérvár
Januárban is várjuk a játékos kedvű családokat!
2020.01.26. Szent István Király Múzeum programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok
Lélekmelegítők - Lencsés Rita előadása
2020.01.26. Gyógynövény gyűjtés és programok 2020. Túrák és előadások a Fekete Sas Patikamúzeum szervezésében
2020.01.28. Négykezes kedd Székesfehérváron 2020. Foglalkozások a Hetedhét Játékmúzeumban
2020.01.28. Szent István Király Múzeum programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok
Négykezes kedd - Kézműves foglalkozások
2020.01.17. - 2020.02.14. Székesfehérvári kiállítások 2020
PLAN c. tárlat időszakos kiállítása
2020.01.17. - 2020.02.14. Székesfehérvári kiállítás 2020. PLAN c. tárlat a Pelikán Galériában
2020.01.29. Múzeum program Székesfehérvár 2020. Ujházi Péter terei – Kötetbemutató beszélgetés
2020.01.29. Szent István Király Múzeum programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok
Ujházi Péter terei – Kötetbemutató beszélgetés
2020.01.31. Székesfehérvári koncertek 2020. Koncertporgramok a Szent István Király Múzeum szervezésében
2020.01.31. Szent István Király Múzeum programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok
Lemezbemutató koncert
2019.10.11. - 2020.02.02. Székesfehérvári kiállítások 2020
Ziffer Sándor kiállítás
2019.10.11. - 2020.02.02. Székesfehérvári kiállítás 2020. Van, aki marad… c. Ziffer Sándor kiállítás a Deák Gyűjteményben
2019.11.29. - 2020.02.02. Székesfehérvári művészeti kiállítás 2020. Az Ember - rajzok az Ótestamentumból
2019.11.29. - 2020.02.02. Székesfehérvári kiállítások 2020
Az Ember - rajzok az Ótestamentumból
2020.01.13. - 2020.03.29. Múzeumpedagógiai foglalkozások Székesfehérvár 2020. Foglalkozások Ujházi Péter kiállításához
2020.01.13. - 2020.03.29. Szent István Király Múzeum programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok
Múzeumpedagógiai foglalkozások
2020.02.04. Négykezes kedd Székesfehérváron 2020. Foglalkozások a Hetedhét Játékmúzeumban
2020.02.04. Szent István Király Múzeum programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok
Négykezes kedd - Kézműves foglalkozások
2020.02.05. Szent István Király Múzeum programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok
Ingyenes tárlatvezetés: Ujházi Péter - A különutazás terei c. kiállításán
2020.02.05. Ingyenes tárlatvezetés Székesfehérváron 2020. Tárlatvezetés: Ujházi Péter - A különutazás terei
2020.02.11. Négykezes kedd Székesfehérváron 2020. Foglalkozások a Hetedhét Játékmúzeumban
2020.02.11. Szent István Király Múzeum programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok
Négykezes kedd - Kézműves foglalkozások
2020.01.01. - 2020.12.31. Hetedhét Játékmúzeum állandó és tematikus tárlatvezetések 2020
2020.01.01. - 2020.12.31. Székesfehérvári kiállítások 2020
A koronázó bazilika története - kiállítás
2020.01.01. - 2020.12.31. Múzeumpedagógia óvodásoknak és iskolásoknak Székesfehérváron a Hetedhét Játékmúzeumban
2020.01.01. - 2020.12.31. Székesfehérvári múzeumpedagógia a Rendházban. Játékos, interaktív foglalkozások gyermekcsoportoknak
2020.01.01. - 2020.12.31. Székesfehérvári múzeumpedagógiai foglalkozások az Új Magyar Képtárban
2020.01.01. - 2020.12.31. Múzeumpedagógia Székesfehérvár, foglalkozások gyerekeknek, látogató csoportoknak a Budenz-házban
2020.01.01. - 2020.12.31. Múzeumpedagógia Székesfehérváron, foglalkozások a Fekete Sas Patikamúzeumban
2020.01.01. - 2020.12.31. Székesfehérvári foglalkozások, múzeumpedagógia a Városi Képtár Deák Gyűjteményben
2020.01.01. - 2020.12.31. Múzeumpedagógia Gorsium - Foglalkozások a római kori régészeti parkban
2020.01.01. - 2020.12.31. Múzeumpedagógia Székesfehérváron az Országzászló téri kiállítóhelyen
2020.01.01. - 2020.12.31. Székesfehérvári múzeumpedagógia a Palotavárosi Skanzenben
2020.01.01. - 2020.12.31. Réber László Vonalba zárt történetek c. állandó kiállítás Székesfehérváron a Hetedhét Játékmúzeumban
2020.01.01. - 2020.12.31. Székesfehérvári kiállítások 2020
Vonalba zárt történetek
2020.01.01. - 2020.12.31. Patika múzeum kiállítás - Dédapáink patikája a Fekete Sas Patikamúzeumban
2020.02.16. Szent István Király Múzeum programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok
Tavaszi nagytakarítás - Lencsés Rita előadása
2020.02.16. Gyógynövény gyűjtés és programok 2020. Túrák és előadások a Fekete Sas Patikamúzeum szervezésében
2020.02.18. Négykezes kedd Székesfehérváron 2020. Foglalkozások a Hetedhét Játékmúzeumban
2020.02.18. Szent István Király Múzeum programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok
Négykezes kedd - Kézműves foglalkozások
2020.02.25. Négykezes kedd Székesfehérváron 2020. Foglalkozások a Hetedhét Játékmúzeumban
2020.02.25. Szent István Király Múzeum programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok
Négykezes kedd - Kézműves foglalkozások
2020.03.03. Négykezes kedd Székesfehérváron 2020. Foglalkozások a Hetedhét Játékmúzeumban
2020.03.03. Szent István Király Múzeum programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok
Négykezes kedd - Kézműves foglalkozások
2020.03.10. Négykezes kedd Székesfehérváron 2020. Foglalkozások a Hetedhét Játékmúzeumban
2020.03.10. Szent István Király Múzeum programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok
Négykezes kedd - Kézműves foglalkozások
2020.03.17. Négykezes kedd Székesfehérváron 2020. Foglalkozások a Hetedhét Játékmúzeumban
2020.03.17. Szent István Király Múzeum programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok
Négykezes kedd - Kézműves foglalkozások
2020.03.24. Négykezes kedd Székesfehérváron 2020. Foglalkozások a Hetedhét Játékmúzeumban
2020.03.24. Szent István Király Múzeum programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok
Négykezes kedd - Kézműves foglalkozások
2019.11.22. - 2020.03.29. Székesfehérvári kiállítások 2020
Ujházi Péter képzőművész A különutazás terei c. kiállítása
2019.11.22. - 2020.03.29. Képzőművészet kiállítás Székesfehérvár 2020. A különutazás terei kiállítás a Csók István Képtárban
2020.03.31. Négykezes kedd Székesfehérváron 2020. Foglalkozások a Hetedhét Játékmúzeumban
2020.03.31. Szent István Király Múzeum programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok
Négykezes kedd - Kézműves foglalkozások
2020.04.07. Négykezes kedd Székesfehérváron 2020. Foglalkozások a Hetedhét Játékmúzeumban
2020.04.07. Szent István Király Múzeum programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok
Négykezes kedd - Kézműves foglalkozások
2020.04.14. Szent István Király Múzeum programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok
Négykezes kedd - Kézműves foglalkozások
2020.04.14. Négykezes kedd Székesfehérváron 2020. Foglalkozások a Hetedhét Játékmúzeumban
2020.05.09. Emlékhelyek Napja Székesfehérvár 2020
2020.05.30. - 2020.05.31. Hetedhét Játékfesztivál 2020 Székesfehérvár

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kiemelt ajánlatok

Figyelmébe ajánljuk!

Új Magyar Képtár
Új Magyar Képtár
 • Székesfehérvár
Budenz Ház - Ybl Gyűjtemény
Budenz Ház - Ybl Gyűjtemény
 • Székesfehérvár
Csók István Képtár
Csók István Képtár
 • Székesfehérvár

Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
8000 Székesfehérvár , Több helyszínen
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG