Múzeumok Éjszakája Székesfehérváron a Szent István Király Múzeum egységeiben 2019


Interaktív családi és gyermekprogramokkal, koncertekkel, kerekasztal-beszélgetéssel, fényfestésekkel, kreatív bemutatókkal és szubjektív, szakmai tárlatvezetésekkel, illetve nyáresti koncertekkel is készülünk június 22-re, a Múzeumok Éjszakájára. Összesen kilenc székesfehérvári kiállítóhelyünkre és a Gorsium Régészeti Parkba várjuk kedves vendégeinket.

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

Programok

Budenz-ház – Ybl-gyűjtemény

(Székesfehérvár, Arany J. u. 12.)

17:00 - 18:00 Gärtner Petra művészettörténész szakmai tárlatvezetése

A neves építészcsaládból származó Ybl Ervin képző- és iparművészeti gyűjteményét Gärtner Petra művészettörténész mutatja be az érdeklődőknek.

18:00 - 20:00 Az angóramacska különös esete – avagy hová tűnt az örökség?

Mi köze van egy szürke angóramacskának a kínai porcelánokhoz? Mi az a rengeteg ujjlenyomat a kiállításban? És hová tűnt özv. Vitéz Mágenheim Ödönné? Mindenütt csak nyomok, különös jelek, és az a bizonyos rejtélyes fátyol. Ha mindent átvizsgálunk, vajon összeáll a kép, és fény derül a rejtélyre?

21:00 - 22:00 Csellóval az éjszakában – Előadók: Hérics Csenge és Mády-Szabó Eszter

A cselló duó 2018 nyarán alakult két fiatal barátnőből. Saját maguk, valamint a közönség szórakoztatására elsősorban nem a klasszikus stílust, hanem a közismert, könnyedebb műfajt célozták meg. A két gordonka látványa már önmagában izgalmas, de a klasszikus hangszereken előadott modern zene különösen nagy sikert vált ki koncertjeiken. Folyamatosan bővülő repertoárjukban számos saját átirat is szerepel.

Csók István Képtár

(Székesfehérvár, Bartók Béla tér 1.)

19:00 - 20:00 Izinger Katalin művészettörténész szakmai tárlatvezetése a Híresek és képek. Modern irányzatok a magyar fotográfiában című kiállításban

A kiállítás az első világháborút megelőző évektől a második világháború időszakáig mutat be alkotásokat az egyetemes fotográfiában megkerülhetetlen fotográfusok (André Kertész [Kertész Andor], Moholy-Nagy László, Brassaï [Halász Gyula] és Martin Munkacsi [Munkácsi Márton]) stílusteremtő munkásságából.

Emellett azonban érzékeltetni igyekszik azt is, hogy a nemzetközi kontextusban kevésbé ismert kortársaik, mint például Angelo, Escher Károly, Kinszki Imre, Pécsi József, Kárász Judit, vagy Kerny István munkáiban hogyan jelenik meg a kísérletező szellem, illetve az uralkodó és az adott korszakban elvárt, megszokott fotográfiai képstílusokkal szembeni másképp gondolkodás. Bár utóbbiak nem voltak hazánkon kívül stílus- és iskolateremtők, mint a külföldön ismeretségre szert tett honfitársaik, a tárlaton látható képek időtálló és a fotográfia médiumát tudatosan használó kreatív attitűdről tanúskodnak.

20:00 - 21:00 Willany Leó: Fehér ruhás nő portréja

"ITT MINDENKI FELLÉP, AKI LÁTSZIK A SÖTÉTBEN"
Willany Leó: Fehér ruhás nő portréja

Grecsó Zoltán improvizációs táncszínháza, a Willany Leó 2008 óta minden szerdán egy olyan alkotóműhelyt teremt a budapesti fiatalok számára, mely egyszerre színház és kreatív közösségi tér.

Az idén májusban Lábán Rudolf különdíjban részesült kezdeményezés, a tánc, a zene és az improvizáció eszköztárával dolgozza fel az alkotóira váró témák valamelyikét.

A Múzeumok Éjszakája alkalmából, a "Híresek és képek" című, a huszadik századi magyar fotográfia elszármazott és itthoni gyökerekkel is bíró zseniális fotóművészeinek kiállítása a következő inspirációjuk, ennek kapcsán látható előadásuk  amit, mint mindig, az előadók pillanatnyi érzései és gondolatai alakítanak majd.

Gyere el, és a kreatív energiák felszabadító erejével kapcsoljuk le együtt egy pillanatra a hétköznapok zsúfolt valóságát!

Alkotó-előadók:

 • Horváth Máté
 • Kiss Rebeka
 • Lukács Levente
 • Lőrincz Emma
 • Rácz Réka

Zene:

 • Jérôme Li-Thiao-Té

Fotó:
Pettendi Szabó Péter

Művészeti vezető:
Grecsó Zoltán

22:00 - 23:00 A Trió. Absztrakciók.

BALÁZS TAMÁS TRIÓ
Zongora: Balázs Tamás
Nagybőgő: Oláh Zoltán
Dobok: Gyárfás Attila

A Trió első formájában 2008-ban külföldi zenészekből alakult. Az együttes főként gyakorló zenekarként működött, majd nemzetközi és hazai versenyeken egyaránt elismeréseket szerzett, de soha nem mutatkozott be szélesebb közönség körében. A kiváló hazai zenészekkel újjászületett Trió repertoárja túlnyomó részben Balázs Tamás legfrissebb kompozícióit foglalja magába, de az elmúlt évtized munkájának legjobbjai is helyet kapnak a műsorban.

Városi Képtár – Deák Gyűjtemény

(Székesfehérvár, Oskola u. 10.)

18:00 - 22:00 Utazás a színek világába

Lehetőség van a szabad, önfeledt alkotásra, különböző színes technikák megismerésére: olajpasztell, porpasztell, viaszkréta, akvarell, tempera.
A technikákhoz megfelelő papírt, ecsetet, fixatívot biztosítunk.

19:00 - 20:00 MESTERSÉGES ÉRZELMEINK Kelle Antal ArtFormer interaktív - kinetikus szobrai

A videókkal és kisméretű szoborral tartandó előadás, a művészet/tudomány/játék határterületén mozog. Tovább lép a hagyományosan mozgó kinetikus munkákon, foglalkozik a Mesterséges Intelligenciával (AI) ugyanúgy, mint a Mesterséges Érzelemmel (AE) is. "Mint multidiszciplináris területeken alkotó művészt, nagyon izgat, hogy a látogatókat hogyan lehet cselekvő közreműködőkké, együtt-érzőkké, és e témáról gondolkodókká tenni."

20:00 - 21:00 Gereben Zita koncert

A fiatal generáció egyik kiemelkedő énekesnőjét, Gereben Zitát korábban az Emil.RuleZ vokalistájaként, majd a Gringo Sztár együttesből ismerhette meg a nagyközönség. Zita zenei pályája ennél azonban sokkal szerteágazóbb, hiszen saját zenekarával már megannyi sikeres fesztiválon és klubkoncerten bizonyította, hogy bársonyos hangjával bátran nyúl a legkülönfélébb zenei stílusokhoz.

Saját zenekarával három sikeres nagylemezen vannak túl: az első, ''színtiszta'' jazzlemezüket követően (Ready for the sun), megjelent második “Our Places” című album populárisabb hangvétele még tovább növelte a zenekar rajongótáborát. A harmadik "Az én fesztiválom" lemezen pedig magyar nyelvű dalokkal lepte meg a hallgatóságot. Az eklektikus műsorban a dalok az R'n'B, a blues, a pop, és természetesen a jazz stílusjegyeit is hordozzák. A műfajokat tekintve az énekesnő álláspontja világos: ''Azt hiszem, a jövőben is megmaradok ingázónak a jazz és a pop között, nem gondolom, hogy döntenem kellene. A zenére egységében tekintek: nem a stílus számít, hanem hogy egyszerűen jó-e.''

Saját zenekara a hazai jazz élet elismert és tehetséges muzsikusaiból áll (Bécsy Bence - gitár, Horváth “Tojás" Gábor - zongora, Bata István - basszusgitár, Gálfi Attila - dob). Mindezek mellet számos hazai formációval dolgozott együtt (Modern Art Orchestra, Transform Quintet, Random Trip, Nagy János Trio,stb.) és még kirándulásokat tett a mozifilmek világába is, olyan betétdalokkal és kisebb szerepekkel, mint a Boldog Születésnapot, Magyar Vándor, Majdnem Szűz.

Fekete Sas Patikamúzeum

(Székesfehérvár, Fő u. 5.)

17:00 - 18:00 és 19.00 – 20.00 Dr. Molnár Zsuzsa szakmai tárlatvezetése a Dédapáink Patikája című megújult állandó kiállításban

A DÉDAPÁINK PATIKÁJA című állandó kiállítás megnyitásával olyan gyűjteményi anyagokkal bővült a múzeumban bemutatott műtárgyak köre, amik teljesebb képet adnak a gyógyszerészet 19 – 20 századi történetéről. Megismerhetők azok az edénytípusok, amik a 20 század vége felé voltak használatosak, amikben olyan anyagokat tároltak, amik azóta már nincsenek is forgalomban. Kiállításunkban egyedülálló érdekességként helyet kapott egy a 19. század végéről származó „babapatika”, ami kicsinyített makettje az egykor Vajdahunyadon működött Fekete Sas Patikának.

21:00 - 22:00 GYÓGYSZEREK ÉS VARÁZSIGÉK – Gyógynövények használata az egyiptomi orvoslásban. Mayer Andrea interaktív előadása

Egyiptom témája örök sláger a történelem iránt érdeklődők számára. Most az ókori orvoslás kulisszatitkaiba pillantunk be, azt kutatva, vajon miféle növényi, állati és ásványi eredetű alapanyagokat használtak az egyiptomi orvosok és gyógyszerkészítők munkájuk során. A ma is fellelhető szerek közül jópárat be is mutatunk az előadás során.

22:00 - 00:00 SZÍNEK – ILLATOK – VERSEK – ZENÉK Interaktív fényfestés a Fekete Sas Patikamúzeum homlokzatára

Több érzékszervre ható fényfestésünk során versekkel és zenével jelenítünk meg különféle illatú réges-régi patikai alapanyagokat, mindezt színes élménnyé formálva az utcai közönség számára. A sötétedés után kezdődő Fő utcai programnak minden járókelő egészen éjfélig élvezője lehet.

Hetedhét Játékmúzeum

(Székesfehérvár, Oskola u. 2–4.)

17:00 - 20:00 Utazás térben és időben- családi foglalkozás a Moskovszky-gyűjteményben

Múzeumpedagógiai foglalkozás, interaktív elemekkel, családok, fiatalok számára. A foglalkozás az utazás témára épít, azon belül is a 18-20 századra fókuszálva. A feladat, hogy összegyűjtsenek a résztevők a kiválasztott 3 lehetséges úti cél közül (Franciaország- Párizs, Olaszország- Ravello, Magyarország- Balatonfüred) egyet és annak megfelelően „bepakoljanak a bőröndjükbe”.

Amint a szükséges tárgyakat megszerezték, az emeleti kis játszótéren elkerített résznél egy kalauzzal (beöltözött múzeumi dolgozó) lekezeltetik a kapott jegyüket. A Játéktérbe belépve korabeli ruhákból/kellékekből válogatva (kalap, napernyő, legyező stb…) a megfelelő úti cél háttere előtt szelfizhetnek, a képeket pedig feltölthetik a múzeum Instagram oldalára, esetleg saját facebook oldalukra, megjelölve a Hetedhét Játékmúzeumot.

20:00 - 21:00 Koronczay Lilla, a Nők Lapja újságírója szubjektív tárlatvezetése a Moskovszky-gyűjteményben

Koronczay Lilla a Nők Lapja újságírója, aki számtalan érdekes történettel találkozott már munkája során. Szubjektív tárlatvezetésén kiderül, hogy milyen kérdések merülnek fel benne a Moskovszky-gyűjtemény kapcsán, és az elragadó miniatűr polgári játékok élménye hogyan szűrődik át gondolatain, tapasztalatain, személyiségén.

21:30 - 22:30 Gärtner Petra szakmai tárlatvezetése a Vonalba zárt történetek című állandó kiállításban

A Vonalba zárt történetek című Réber László kiállításban -  mely az Év Kiállítása díjat is elnyerte - a kurátor, Gärtner Petra művészettörténész tart tárlatvezetést.

22:30 - 23:15 A MusiColore Énekegyüttes nyáresti koncertje a Hetedhét Játékmúzeum udvarán

A 2014-ben alakult, hattagú MusiColore Énekegyüttes koncertje hangulatos estét kínál hallgatóságának. Különböző zenetörténeti korszakok dalaiból válogatnak, a reneszánsz madrigáloktól a jazzig.
(A koncert rossz idő esetén elmarad!)

Középkori Romkert – Nemzeti Emlékhely

(Székesfehérvár, Koronázó tér 1.)

21:00 - 22:00 Fény derül a dicső múltra - Fényvetítéses tárlatvezetés

A sötétség leszállta után fény derül a titkokra: reflektorok segítségével most megismerhetjük az ország egyik legjelentősebb emlékhelyét, a dicső múlttal rendelkező templomot.

Országzászló téri kiállítóhely

(Székesfehérvár, Országzászló tér 3.)

17:00 - 18:00 Az IKARUS története. Kegye Győző előadása

A székesfehérvári Ikarus gyár történetébe nyerhetnek bepillantást Kegye Győző nyugalmazott mérnök jóvoltából.

18:00 - 19:00 Kerekasztal-beszélgetés az IKARUS egykori munkatársaival Szőnyegi Hajnalka vezetésével

Kerekasztal-beszélgetés az Ikarusbeli életről.

18:00 - 00:00 Mutasd a táskád, megmondom ki vagy!

Mutasd a táskád, megmondom ki vagy! Vagy fordítva. Megmutatom a táskám, találd ki, hogy ki vagyok! Játék vagy kiállítás? Ezt a látogató dönti el, aszerint, hogy milyen mélyre mer nézni a táskába.

18:00 - 18:45 Múzeum a bőröndben – családi játék Kamarás Emesével (5-9 éves gyerekeknek ajánlott)

Játékos kirándulás a néprajzi kiállításban, avagy hogyan fér el egy egész múzeum a bőröndben? Kamarás Emese tudja, hogyan kell úgy becsomagolni, hogy beleférjen az utazótáskába a pásztorbot, láda, korsó, kelengyésláda és még ki tudja, hogy mi minden.  Kalandvágyat, jókedvet és kíváncsiságot viszont mindenkinek hoznia kell magával!

18:00 - 00:00 Utazás múltba, jövőbe – fénysebességgel. Fényfestés az Országzászló téren és diafestő workshop

Egész estés családi foglalkozás a Fényszórók Visual Műhellyel, amelynek során a látogatók "más fényben" nézhetnek az épületben látható kiállításokra. Az itt bemutatott műtárgyak motívumai visszaköszönnek az épületre vetítve, és a látogatók saját alkotásaikhoz is meríthetnek inspirációt a tárlatokból. Az elkészült műveket a múzeum falaira vetítjük.

19:00 - 20:00 Dr. Varró Ágnes szakmai tárlatvezetése a Tárgyalkotó hagyomány – Fejezetek Fejér megye néprajzából című kiállításban

A tárgyak – hasonlóan az emberekhez – mozoghatnak – térben és időben is nagy utakat tehetnek meg. A tárlatvezetések során ilyen történetekre is fényt derít dr. Varró Ágnes, az állandó néprajzi kiállításunk kurátora.

Pelikán Galéria

(Székesfehérvár, Kossuth u. 15.)

22:00 - 00:00 Digitalizáció és interaktivitás - HANG + KÉP. Képtelen hangok - Hangtalan képek

22:00-tól 20 percenként váltakozó programok. Kezdés: zenei improvizáció a kiállításon látható képekre. Ezt követően az udvaron az épület homlokzatára vetítés, élő zenével, majd zenével összeállított vetítés. Ezt újra élő zene követi, és ismétlődik ez a rendszer új darabokkal, egészen 24:00 óráig.

Közreműködik:

 • Dóra Attila - szaxofon, klarinét
 • improvizált és komponált zenék
 • Gábor Éva Mária, Gábor Pál - video installációk
 • Paczona Márta – video installáció

Új Magyar Képtár

(Székesfehérvár, Megyeház u. 17.)

17:30 - 18:30 Izinger Katalin művészettörténész szakmai tárlatvezetése

A város egyik legjelentősebb műemléképületében a XX. századi magyar képzőművészet ma már klasszikusnak számító képviselői mellett napjaink fiatal művészei mutatkoznak be. A kiállítás hét terme és folyosói kronologikus sorrendben mutatják be a II. világháború utáni időszak legfontosabb és progresszívnek ítélt tendenciáit, alkotóit, képzőművészeti jelenségeit.

18:00 - 21:00 Fénybütykölde – világító ékszer készítő workshop

A Zsolnay Fényfesztiválon nagy sikerrel debütált Fénybütykölde megérkezett Székesfehérvárra. Készíts magadnak saját, világító ékszereket a Múzeumok Éjszakáján! Csapatunk tagjai segítenek, hogy néhány LED és egy elem segítségével te magad készíthesd el egyedi fényékszeredet.

20:30 - 22:30 Isten kedvenc állatkertje – Hangover Porch Zombies (HoPZ) koncert

A Hangover Porch Zombies zenekar, röviden HoPZ, lefordítva Másnapos Veranda Zombik. Tehát MáVZ! A zenekart Balázs és Laci alapította 2013-ban. Hosszú évekig próbáltak tagokat toborozni a formációhoz, de csak 2017 augusztusában állt össze végre a csapat. Első koncertjüket még abban az évben, 2017. decemberben adták. 2018 elején elkészült első demó lemezünk, négy számmal. Műsorukban klasszikus blues, bluegrass, country és swing stílusok szólalnak meg, de mindet kicsit a saját szájuk íze szerint alakítják át.

Tagok:
Benke András (Buddy) – Doghouse Bass (vagyis nagybőgő), basszusgitár; Békefi Róbert – gitár, dobro gitár, ukulele; Rechner Balázs (Uncle Ben) – gitár, banjo, szájharmonika, vokál; Szél László – ének, szájharmonika, washboard, kazoo, autoharp

Gorsium Régészeti Park

(Tác)

Idén táci kiállítóhelyünk is megnyitja kaput. A programok a Látogatóépületben kapnak helyet!

Mithrás-éj Gorsiumban. Utazás a római misztériumok világába

A Gorsium Régészeti Park Látogatóközpontjába hívunk minden érdeklődőt egy utazásra a rejtélyek világába!

 • 18.30 - 19.30 Mithras Univerzuma – Szabó Ádám előadása
 • 19.45 - 20.15 Mithras katonái, vagy a birodalom katonái? - Legio X.  Gemina legionarius bemutatója
 • 20.30 - 21.30 Mithras kozmikus titkai – László Levente előadása
 • 21.45 - 22.25 "Mesék" Mithrasról. Weixelbaum János előadása a Mithras  ihlette színdarabok előadása során tapasztalt különös jelenségekről.
 • 22.35 - 23.20 Horror Sacer - Weixelbaum Laura, Major Balázs és Kobza  Vajk archaikus ihletésű koncertje
 • 23.30 - 23.35 Mithras záró performance
További ajánlataink

2019.10.19. Székesfehérvári előadások a Szent István Király Múzeum szervezésében
2019.10.19. Szent István Király Múzeum programok 2019. Események, rendezvények, fesztiválok
IV. Béla király csatái
2019.10.19. Játéktörténeti konferencia Székesfehérvár 2019. Állandó és változó babakultúra
2019.10.19. Szent István Király Múzeum programok 2019. Események, rendezvények, fesztiválok
Állandó és változó babakultúra - játéktörténeti konferencia
2019.10.19. Hetedhét Játékmúzeum programok, események 2019 Székesfehérvár
Állandó és változó babakultúra - játéktörténeti konferencia
2019.10.20. Gyógynövény gyűjtés 2019. Túrák a Fekete Sas Patikamúzeum szervezésében
2019.10.20. Szent István Király Múzeum programok 2019. Események, rendezvények, fesztiválok
Gyógynövénygyűjtő túrák - Gyökerek
2019.10.22. Hetedhét Játékmúzeum programok, események 2019 Székesfehérvár
Négykezes kedd - Hajráf készítése
2019.10.22. Szent István Király Múzeum programok 2019. Események, rendezvények, fesztiválok
Négykezes kedd - Hajráf készítése
2019.10.22. Négykezes kedd Székesfehérváron 2019. Foglalkozások a Hetedhét Játékmúzeumban
2019.10.11. - 2019.12.11. Székesfehérvári kiállítások 2019
Ziffer Sándor kiállítás
2019.10.11. - 2019.12.11. Székesfehérvári kiállítás 2019. Van, aki marad… c. Ziffer Sándor kiállítás a Deák Gyűjteményben
2019.10.23. - 2019.11.01. Szent István Király Múzeum programok 2019. Események, rendezvények, fesztiválok
Ünnepi nyitvatartás
2019.10.24. Ingyenes tárlatvezetés Székesfehérváron 2019. Tárlatvezetés IV. Béla élete és uralkodása kiállításon
2019.10.24. Szent István Király Múzeum programok 2019. Események, rendezvények, fesztiválok
Ingyenes tárlatvezetés IV. Béla élete és uralkodása kiállításon
2019.10.07. - 2019.10.31. Múzeumpedagógiai foglalkozások 2019 Székesfehérvár - IV. Béla kiállításhoz kapcsolódóan
2019.10.07. - 2019.10.31. Szent István Király Múzeum programok 2019. Események, rendezvények, fesztiválok
Múzeumpedagógiai foglalkozások
2019.10.29. Szent István Király Múzeum programok 2019. Események, rendezvények, fesztiválok
Négykezes kedd - Ünnepi mécsestartók készítése
2019.10.29. Négykezes kedd Székesfehérváron 2019. Foglalkozások a Hetedhét Játékmúzeumban
2019.10.29. Hetedhét Játékmúzeum programok, események 2019 Székesfehérvár
Négykezes kedd - Ünnepi mécsestartók készítése
2019.04.01. - 2019.10.31. Székesfehérvári bazilika története kiállítás a Nemzeti Emlékhelyen
2019.09.27. - 2019.10.31. Székesfehérvári kiállítások 2019
Bukovácz Lajos festőművész Mozaikok című tárlata
2019.09.27. - 2019.10.31. Képzőművészet kiállítás Székesfehérvár 2019. Mozaikok c. kiállítás a Pelikán Galériában
2019.11.04. - 2019.11.05. Hetedhét Játékmúzeum programok, események 2019 Székesfehérvár
XI. Országos Múzeumpedagógiai Konferencia
2019.11.04. - 2019.11.05. Székesfehérvár konferencia 2019. Országos Múzeumpedagógiai Konferencia
2019.11.04. - 2019.11.05. Szent István Király Múzeum programok 2019. Események, rendezvények, fesztiválok
XI. Országos Múzeumpedagógiai Konferencia
2019.11.07. Szent István Király Múzeum programok 2019. Események, rendezvények, fesztiválok
Ingyenes tárlatvezetés IV. Béla élete és uralkodása kiállításon
2019.11.07. Ingyenes tárlatvezetés Székesfehérváron 2019. Tárlatvezetés IV. Béla élete és uralkodása kiállításon
2019.09.23. - 2019.11.10. Múzeumok Őszi Fesztiválja Székesfehérvár 2019. Programok a Szent István Király Múzeum szervezésében
2019.11.12. Hetedhét Játékmúzeum programok, események 2019 Székesfehérvár
Négykezes kedd - Zöldséges textilzsákok készítése
2019.11.12. Négykezes kedd Székesfehérváron 2019. Foglalkozások a Hetedhét Játékmúzeumban
2019.11.12. Szent István Király Múzeum programok 2019. Események, rendezvények, fesztiválok
Négykezes kedd - Zöldséges textilzsákok készítése
2019.11.17. Szent István Király Múzeum programok 2019. Események, rendezvények, fesztiválok
Interaktív előadás
2019.11.17. Gyógynövény gyűjtés 2019. Túrák a Fekete Sas Patikamúzeum szervezésében
2019.11.19. Négykezes kedd Székesfehérváron 2019. Foglalkozások a Hetedhét Játékmúzeumban
2019.11.19. Hetedhét Játékmúzeum programok, események 2019 Székesfehérvár
Négykezes kedd - Pompom ékszer szett készítés
2019.11.19. Szent István Király Múzeum programok 2019. Események, rendezvények, fesztiválok
Négykezes kedd - Pompom ékszer szett készítés
2019.11.21. Szent István Király Múzeum programok 2019. Események, rendezvények, fesztiválok
Ingyenes tárlatvezetés IV. Béla élete és uralkodása kiállításon
2019.11.21. Ingyenes tárlatvezetés Székesfehérváron 2019. Tárlatvezetés IV. Béla élete és uralkodása kiállításon
2019.11.26. Négykezes kedd Székesfehérváron 2019. Foglalkozások a Hetedhét Játékmúzeumban
2019.11.26. Hetedhét Játékmúzeum programok, események 2019 Székesfehérvár
Négykezes kedd - Táska varrás farmerből és pamut pólóból
2019.11.26. Szent István Király Múzeum programok 2019. Események, rendezvények, fesztiválok
Négykezes kedd - Táska varrás farmerből és pamut pólóból
2019.12.03. Négykezes kedd Székesfehérváron 2019. Foglalkozások a Hetedhét Játékmúzeumban
2019.12.03. Hetedhét Játékmúzeum programok, események 2019 Székesfehérvár
Négykezes kedd - Karácsonyi csillag hajtogatása teafilterből
2019.12.03. Szent István Király Múzeum programok 2019. Események, rendezvények, fesztiválok
Négykezes kedd - Karácsonyi csillag hajtogatása teafilterből
2019.12.05. Szent István Király Múzeum programok 2019. Események, rendezvények, fesztiválok
Ingyenes tárlatvezetés IV. Béla élete és uralkodása kiállításon
2019.12.05. Ingyenes tárlatvezetés Székesfehérváron 2019. Tárlatvezetés IV. Béla élete és uralkodása kiállításon
2019.12.10. Négykezes kedd Székesfehérváron 2019. Foglalkozások a Hetedhét Játékmúzeumban
2019.12.10. Hetedhét Játékmúzeum programok, események 2019 Székesfehérvár
Négykezes kedd - Karácsonyfa és csengő készítése textilből és kávékapszulából
2019.12.10. Szent István Király Múzeum programok 2019. Események, rendezvények, fesztiválok
Négykezes kedd - Karácsonyfa és csengő készítése textilből és kávékapszulából
2019.12.19. Szent István Király Múzeum programok 2019. Események, rendezvények, fesztiválok
Ingyenes tárlatvezetés IV. Béla élete és uralkodása kiállításon
2019.12.19. Ingyenes tárlatvezetés Székesfehérváron 2019. Tárlatvezetés IV. Béla élete és uralkodása kiállításon
2019.08.10. - 2019.12.31. IV. Béla király kiállítás élete és uralkodása kiállítás Székesfehérváron: Hősök, Szentek, Hódítók
2019.08.10. - 2019.12.31. Székesfehérvári kiállítások 2019
Hősök, Szentek, Hódítók c. időszaki kiállítás
2019.01.01. - 2019.12.31. Hetedhét Játékmúzeum állandó és tematikus tárlatvezetések 2019
2019.01.01. - 2019.12.31. Székesfehérvári kiállítások 2019
A koronázó bazilika története - kiállítás
2019.01.01. - 2019.12.31. Múzeumpedagógia óvodásoknak és iskolásoknak Székesfehérváron a Hetedhét Játékmúzeumban
2019.01.01. - 2019.12.31. Székesfehérvári múzeumpedagógia a Rendházban. Játékos, interaktív foglalkozások gyermekcsoportoknak
2019.01.01. - 2019.12.31. Székesfehérvári múzeumpedagógiai foglalkozások az Új Magyar Képtárban
2019.01.01. - 2019.12.31. Múzeumpedagógia Székesfehérvár, foglalkozások gyerekeknek, látogató csoportoknak a Budenz-házban
2019.01.01. - 2019.12.31. Múzeumpedagógia Székesfehérváron, foglalkozások a Fekete Sas Patikamúzeumban
2019.01.01. - 2019.12.31. Székesfehérvári foglalkozások, múzeumpedagógia a Városi Képtár Deák Gyűjteményben
2019.01.01. - 2019.12.31. Múzeumpedagógia Gorsium 2018. Foglalkozások a római kori régészeti parkban
2019.01.01. - 2019.12.31. Múzeumpedagógia Székesfehérváron az Országzászló téri kiállítóhelyen
2019.01.01. - 2019.12.31. Székesfehérvári múzeumpedagógia a Palotavárosi Skanzenben
2019.01.01. - 2019.12.31. Réber László Vonalba zárt történetek c. állandó kiállítás Székesfehérváron a Hetedhét Játékmúzeumban
2019.01.01. - 2019.12.31. Székesfehérvári kiállítások 2019
Vonalba zárt történetek
2019.04.10. - 2019.12.31. Patika múzeum kiállítás 2019. Dédapáink patikája kiállítás a Fekete Sas Patikamúzeumban
2019.04.10. - 2019.12.31. Székesfehérvári kiállítások 2019
Dédapáink patikája kiállítás

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!


Kiemelt ajánlatok

Figyelmébe ajánljuk!

Új Magyar Képtár
Új Magyar Képtár
 • Székesfehérvár
Budenz Ház - Ybl Gyűjtemény
Budenz Ház - Ybl Gyűjtemény
 • Székesfehérvár
Csók István Képtár
Csók István Képtár
 • Székesfehérvár

Kerékpárosok figyelem!


Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
8000 Székesfehérvár , Több helyszínen
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG