Fertő-tavi menetrendi és sétahajózás.
Fertő-tavi menetrendi és sétahajózás.

A Fertő tó csodás kora esti panorámáját és egy romantikus naplemente túrát, sétahajózást kínálunk egy finom gyümölcsös koktél mellett. Édes és száraz, valamint alkoholmentes egyedi koktéllal várja a kapitány a vendégeket. Az egyórás hajóutunk során, kapitányi ismertető mellet elhajózunk a mörbischi viziszinpad kulisszái mellett bemutatva a naplementében egyedülállóan csodás vizivilágot.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Romantikus sétahajózás kapitányi koktéllal

Tervezett indulás szezonban szombatonként. A pontos indulásokról kérjük érdeklődjenek a hajóirodánkban telefonon.

Kényelmes, európai színvonalú hajóink fedett résszel, mosdókkal rendelkeznek, fűthetőek.

A hajóbárban hideg alkoholos és alkoholmentes italokkal, valamint kávékülönlegességekkel várjuk vendégeinket.

Ajándékozzon romantikus sétahajózást szeretteinek, utalványok vásárolhatók irodánkban!

Az ár tartalmazza:

  •     Sétahajózás Fertőrákosi indulással illetve érkezéssel,
  •     kapitányi ismertető,
  •     1 kapitánykoktél (száraz vagy édes), gyermekeknek gyümölcskoktél

Útvonal:

    Fertőrákos – mörbischi víziszínpad – Fertő-Hanság Nemzeti Park peremkerülete – BO határkő – és vissza Fertőrákos

Indulás/ érkezés: DRESCHER kikötő Fertőrákos.

Utazási idő: kb. 1 óra

Drescher Hajózási Társaság

Fertő-tavi hajózás meghatározó vállalkozása 1989 óta szervezi és biztosítja a magyarországi, fertőrákosi kikötőből az átkelést és a sétahajó utakat a Fertő-tó összes kikötőjébe a magyar szakaszon és az ausztriai oldalon. Szakképzett és tapasztalt személyzetünk, minden kényelemmel felszerelt, európai színvonalú hajó flottánk a biztosítéka annak, hogy kellemes élményekkel gazdagodjon. Fertőrákoson a Drescher kikötőben.

A Drescher Hajózási Társaság több évtizede megbízható és népszerű szolgáltatásait és programjait ajánljuk. A Fertő-tavi hajózás meghatározó vállalkozása 1989 óta szervezi és biztosítja a magyarországi, fertőrákosi kikötőből az átkelést és a sétahajó utakat a Fertő-tó összes kikötőjébe a magyar szakaszon és az ausztriai oldalon.

Szakképzett és tapasztalt személyzetünk, minden kényelemmel felszerelt, európai színvonalú hajó flottánk a biztosítéka annak, hogy kellemes élményekkel gazdagodjon. Fertőrákoson a Drescher kikötőben, kényelmes és biztonságos stégünk akadálymentes, büfénkben frissítőkkel, kávéval várjuk.

Sokféleképpen megismerheti a Fertő tavat: változatos hajós kirándulások várják a Fertő tavon, amelyek a természet szépségeit a szórakozással kötik össze. Naponta többször rendszeres hajójáratokat közlekedtetünk Mörbisch - Rust - Illmitz kikötőibe. Hajóink alkalmasak a kerékpárszállításra is, mellyel lehetőség nyílik a Fertő tó körüli kerékpáros túrák sétahajózással való kombinálására is.

A Drescher Line kapitányai biztonságban elszállítják Önt, a Fertő tó összes kikötőjébe. Nemzetközi hajózási jogosítványaik és sok éves tapasztalatuk a záloga a balesetmentes hajózásnak. Hajóútjaink során kapitányi ismertető keretében személyesen mutatják be a Fertő tavat, magyar, német vagy angol nyelven.

Szervezett hajós programjaink: a Mulatságok, az Ínyencutak, a Pusztatúrák, a Rusti élményutunk kiváló szórakozást nyújtanak, felejthetetlenné téve a hajós kirándulásokat.

A DRESCHER LINE hajói a legfontosabb közlekedési eszközök a Fertő tó nyugati és keleti kikötői között , de a menetrendszerű kompközlekedésen felül sokkal többet nyújt, sétahajózásokat, hajós programokat, kirándulásokat. Hajóink privát rendezvényekre is bérelhetők. Kapitányaink, elsősorban Hermann Drescher személyes megtiszteltetésnek érzik Önt a hajó utasaként köszönteni és örömmel ismertetik meg a Fertő tó szépségeivel.

Szeretettel várjuk hajóútjainkon!