Sunday Brunch - ARAZ Étterem
Sunday Brunch - ARAZ Étterem

Az olaszrizling hazánk egyik legjelentősebb fajtája, hiszen a legnagyobb területen termesztett fehér szőlő, és szinte mindegyik borvidéken megtalálható. Különlegességét az adja, hogy visszafogott aromái révén képes kifejezni a termőtáj adottságait, különös tekintettel a Balaton északi partjának és Egerszólát dűlőinek vulkanikus talajára. Az Olaszrizling Október célja, hogy ráirányítsa a figyelmet erre a különleges fajtára, megmutassa kiemelkedő adottságait, változatosságát. Az olaszrizling nemcsak a mindennapok bora lehet, hanem dűlőszelektált és válogatás tételei által az egyedi alkalmak méltó kísérője is.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK
Cím: 1073 Budapest VII. kerület , Erzsébet krt. 43-49., Corinthia Hotel Budapest

Olaszrizling Október Nagykóstoló

Ismered hazánk egyik legjelentősebb szőlőfajtáját? Tudtad, hogy az olaszrizling a legnagyobb mennyiségben termesztett fajta és szinte minden borvidéken megtalálható? Vajon van-e közös vonásuk a rajnai rizlinggel?

Gyere el az év legnagyobb olaszrizling kóstolójára, ahol közel 80 kiállító mintegy 200 tételén keresztül ismerkedheted meg a két kedvelt szőlőfajtát.

Immár hagyomány, hogy a szervező a kóstolót megelőző borteszt során a 10 legjobb olaszrizlinget és 10 legjobb rajnai rizlinget is kiválasztja. A vakkóstolón közel 100 tételt bírált el a nemzetközi borakadémikusokból álló zsűri. Az erős mezőnyben sok esetben csak századpontok döntöttek a végső sorrendről, és több olyan bor már nem fért be a Top 10-es listába, amely a pontszáma alapján egy borversenyen aranyérmet kapott volna.


2018.10.13.

Megjegyzés az időpontokhoz:

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják!

Találatok száma: 1

Continental Hotel Budapest**** Superior

Continental Hotel Budapest**** Superior

CONTINENTAL HOTEL BUDAPEST****SUPERIOR - A négycsillagos design hotel Budapest történelmi belvárosában a szecesszió és a modern belsőépítészet elemeiből kialakított egyedi saját stílust sugároz. A ...

3 745 Ft -tól 7 490 Ft -ig JegyvásárlásTalálatok száma: 1

ARAZ Étterem

ARAZ Étterem

Egész évben változatos, ízletes napi menüvel, szezonális gasztronómiai különlegességekkel , egyedülálló borvacsorákkal, vasárnapi lakomával, magyar ízek-magyar zene esttel és sok más érdekességgel ...

3 745 Ft -tól 11 990 Ft -ig Jegyvásárlásloading...
KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
Olaszrizling Október Nagykóstoló 2018

Szolgáltató

ARAZ Étterem
ARAZ Étterem
  • Budapest
  • VII. kerület
City Tour Hop on Hop off Utazási Iroda
Városnézés Budapest
  • Budapest
  • VI. kerület
Bácskai Juli Pszichoszínháza
Bácskai Juli Pszichoszínháza
  • Budapest
  • VI. kerület
Instant Art Bar Wood
Instant Art Bar Wood
  • Budapest
  • VII. kerület
Corinthia Hotel Budapest
Corinthia Hotel Budapest
  • Budapest
  • VII. kerület