Sunday Brunch - ARAZ Étterem
Sunday Brunch - ARAZ Étterem

Az 1991 óta működő Örökmozgó Filmmúzeum patinás budapesti artmozi, az egykori Tanács körúti Filmmúzeum utóda. Naponta változó filmkínálata éppúgy invitál szellemi kalandra, mint kikapcsolódásra. A fenntartó Magyar Nemzeti Filmarchívum gyűjteményének ritkaságait csak itt tekinthetik meg az érdeklődők. Folyamatosan műsorunkra tűzünk filmtörténeti klasszikusokat és a kortárs film legizgalmasabb alkotásait. Ezeket filmhetekbe vagy tematikus sorozatokba foglaljuk. Jó néhány filmet nézhetnek meg nálunk premier előtti vetítésen. Filmklubjaink a legszínvonalasabbak és a leglátogatottabbak Budapesten.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

2017. január 1-től a Filmarchívum a Magyar Nemzeti Filmalap felügyelete alá került. Az átmeneti időszakban kénytelenek vagyunk szüneteltetni az Örökmozgó Filmmúzeum műsorrend szerinti szolgáltatásait. Egyes programjainkat a Filmarchívum Budakeszi úti vetítőjében rendezzük meg.

Reményeink szerint hamarosan ismét a filmszerető közönség rendelkezésére állhatunk, immár egy végleges, Filmmúzeumhoz méltó helyszínen. A Filmalap tervei között szerepel az Örökmozgó Filmmúzeum hagyományainak feltámasztása és egy európai színvonalú cinémathèque létesítése a fővárosban.

A mozi legkésőbb október 1-én nyílik meg újra a nagyközönség előtt, továbbra is megtartva artmozi funkcióját.

Forrás: Budapest Film Zrt. sajtóközleménye és a mozi facebook oldala


Megjegyzés az időpontokhoz:

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják!

Találatok száma: 1

Continental Hotel Budapest**** Superior

Continental Hotel Budapest**** Superior

CONTINENTAL HOTEL BUDAPEST****SUPERIOR - A négycsillagos design hotel Budapest történelmi belvárosában a szecesszió és a modern belsőépítészet elemeiből kialakított egyedi saját stílust sugároz. A ...

3 745 Ft -tól 7 490 Ft -ig JegyvásárlásTalálatok száma: 1

ARAZ Étterem

ARAZ Étterem

Egész évben változatos, ízletes napi menüvel, szezonális gasztronómiai különlegességekkel , egyedülálló borvacsorákkal, vasárnapi lakomával, magyar ízek-magyar zene esttel és sok más érdekességgel ...

3 745 Ft -tól 12 990 Ft -ig JegyvásárlásKeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Örökmozgó Mozi Filmmúzeum műsor