Osztálykirándulás Miskolcon, élmény-, szórakoztató- és aktív programokkal várjuk az iskolásokat
ID.3 1ST modell - A jövő megérkezett. Szálljon be!
ID.3 1ST modell - A jövő megérkezett. Szálljon be!
Ismerje meg Ön is az új Golfot! Már 5 990 000 Ft-tól megvásárolható!
Ismerje meg Ön is az új Golfot! Már 5 990 000 Ft-tól megvásárolható!
Wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Őszi wellness kikapcsolódás - kedvező árakon ajándék fürdőbelépővel Gyopárosfürdőn!
Őszi wellness kikapcsolódás - kedvező árakon ajándék fürdőbelépővel Gyopárosfürdőn!
Tekintse meg kiemelt esemény listánkat!
Tekintse meg kiemelt esemény listánkat!

Osztálykirándulás Miskolcon, élmény-, szórakoztató- és aktív programokkal várjuk az iskolásokat

2020.01.01. - 12.31.

Miskolc az osztálykirándulások egyik kedvenc célpontja! Szeretnénk egy aktív, mozgásra alapuló élményprogram lehetőséget bemutatni az érdeklődőknek. Szórakoztató programokkal várjuk a diákokat, kipróbálhatják a lézerharcot, paintballt, buborékfocit, extrém íjászatot és a célba lövészetet.

Osztálykirándulás programok Miskolcon és környékén:

Lézerharc:

Előnye, hogy nem jár fájdalommal és külön szerepeket tudunk adni a játékosoknak. Lehet "mesterlövész", aki távolból gyengíti a másik csapatot, vagy "orvos", aki a csapattagokat gyógyítja, de akár kipróbálhatod a "predátor" szerepet több élettel, lőszerrel, gránáttal és a barátok megpróbálhatják levadászni.

A Lézerharcban egyértelművé válik az első kör után, hogy a magányos farkasok és a szuper hősök nem versenyképesek egy csapatjátékban. Az is észrevehető minden társaságnál, hogy a program elején kicsit tanácstalanok, bár az erősebb egyéniségek kezdeményezőbbek, viszont a játékosok nem mozognak, dolgoznak együtt. Itt jövünk mi a képbe, ugyanis az FPS Lasertag csapata nagyon nagy hangsúlyt fektet arra, hogy folyamatosan jelen legyen, illetve színesítse és építse mindkét csapat játékát, taktikáját!

A játék közepétől hatalmas játékstílus változáson mennek keresztül a résztvevők, és olyan összhang és igazi csapatjáték veszi kezdetét, hogy nekünk játékvezetőknek is hatalmas élmény figyelni a küzdelmet.

Helyszínek:

FACTORY SPORT ARÉNA - Miskolc, Vasgyári út 43. (bejárat a Gózon Lajos 11. számnál található nagy parkoló) 

1-es pálya (pincerendszer):

Lézerharc pálya nehézségi szintje: nehéz fokozat

Pálya leírás: A régi Vasgyár pincerendszerében található, amit eredeti állapotába hagytunk, régi katonai bunker hangulatot biztosít, továbbá a pincerendszer elrendezése taktikai lézerharcra is alkalmas. A lézerharc pályát, gumi, fa, és hordó fedezékek tarkítják, továbbá az egész pálya be van hangszórózva, igény esetén saját zenét is lehet hallgatni a játék közben. 

2-es pálya (kültéri, gyors pálya):

Lézerharc pálya nehézségi szintje: közepes fokozat

Pálya leírás: Közvetlenül az épület mellett található területen vannak fák, bokrok, raklapokból, hordókból, gumikból színesített fedezékek mellett található egy autó roncs, illetve egy kis bunker.

3-as pálya (kisebb pincerendszer):

Lézerharc pálya nehézségi szintje: könnyű fokozat

Pálya leírás: A kisebb pincerendszer lépcső és küszöb mentes, paintball szennyeződésektől mentes, UV lámpákkal felszerelet, gipszkarton falak és gumifedezékekkel van felszerelve. Ajánlott 8-12 éveseknek.

Pálya extra:

- A klub helységbe étel-ital behozható, ez lehetőséget biztosít születésnap, csapatépítő és egyéb rendezvények megrendezésére, továbbá lehetőség van bátorságpróbára (a Sport Aréna szivacsgödrébe való ugrással). Megjegyzés: a pálya nem tiszta, ezért váltóruha használata javasolt. A klub helység, egy régi Ikarus busz eleje a bárpult, busz ülések fa asztalok extrém bárhoz hasonlítható.

 • Bográcsozás, szalonna sütési lehetőség (külön díj ellenében)
 • Büfé
 • Mászócsarnok használata (igény esetén Kelet Magyarország legnagyobb beltéri mászófalának használata, külön díjazás ellenében)

BARLANG PÁLYA - Aranykorona Hotel és Étterem: Miskolc, Kisavas Első sor 19-20. 

Lézerharc pálya nehézségi szintje: közepes fokozat

Lézerharc pálya tisztasága: enyhén koszos, váltóruha ajánlott.

Pálya leírás: A pálya hangulata egy barlangos harci játék hangulatát sugározza. Hatalmas tartályok, fahordók és gumi fedezékek színesítik a lézerharc pályát. A pálya útvonala egy nyolcas alakot ír le, ezen kívül van két hosszabb zsákág.

Pálya extrák:

Aranykorona Hotel és Étterem három szintes pincerendszerének legalsó 1000 m2 bugyrában található, aminek hangulata egyedülálló. 10-11 fok van a pályán, ami megfelelő klíma az aktív mozgáshoz. A pálya az étterem és a bormúzeum alatt található, ezért igény esetén van lehetőség éttermi szolgáltatások igénybevételére is.

GÁRDONYI - Gárdonyi Művelődési Ház: Miskolc, Sütő János út 43.

Paintball:

A játékot a Factory Sport Arénában tudjuk biztosítani, minőségi felszerelésekkel, élménydús játékvezetéssel, izgalmas küldetésekkel. A pályát télen-nyáron lehet használni. Kivilágított katonai bunker hangulatát sugárzó és nagyon jól elrendezett helységeiben egyszerre 16-18 főt tudunk játszatni. Nagyobb létszám esetén több csapatos házi bajnokságokat szervezünk.  Osztálykiránduló program Miskolcon az ország egyik legjobb beltéri paintball pályáján!

1-es pálya (Pincerendszer):

Paintball pálya nehézségi szintje: erős fokozat

Pálya leírás: A régi Vasgyár pincerendszerében található, amit eredeti állapotába hagytunk, régi katonai bunker hangulatot biztosít, továbbá a pincerendszer elrendezése különböző paintball játéktípusok kipróbálására is alkalmas. A paintball pályát, gumi, fa, és hordó fedezékek tarkítják, továbbá az egész pálya be van hangszórózva, igény esetén saját zenét is lehet hallgatni a játék közben. 

2-es pálya (kültéri, gyors pálya): Paintball pálya nehézségi szintje: közepes fokozat

Pálya leírás: Közvetlenül az épület mellett található területen vannak fák, bokrok, raklapokból, hordókból, gumikból színesített fedezékek mellett található egy autó roncs, illetve egy kis bunker. Az egész terület paintball hálóval van körbe kerítve.

Rengeteg extra élményfokozóval várunk, mint pl.: füstgránát, festékgránát, időzítő, plexi pajzs!

Garantáljuk a szinte új, karctalan maszkokat, karbantartott markereket, tiszta ruhákat!

Paintball Felszerelések (36 db):

 • Marker (paintball fegyver): Tippmann 98 (PRO, Custom, Rental)
 • Maszk: JT Spectra, Empire Helix (kizárólag termo lencsés maszkok)!
 • Ruházat: Választható méretben (s-xxxl), terepmintás overallok, illetve külön részes terep ruhák
 • Védőmellény Polifoammal, két színben
 • Kesztyű, sapka

Igény esetén van lehetőség egyedi markerek használata (replikák, m16, Ak, m4, mp5)

Kiegészítők:

 • Zászlók
 • Taktikai pajzsok
 • Időzítők
 • Pirotechnika
 • PMR rádió

Buborékfoci:

Magyarország egyik legújabb, egyre népszerűbb és egyben legérdekesebb szabadidős, szórakoztató extrém sport tevékenysége a Buborékfocival amit most már Miskolcon is kipróbálhat.

A játékban 2*4 fős csapat mérkőzik meg egymással, a szabályok megegyeznek a normál fociéval, annyi különbséggel, hogy itt egymásnak ütközhetnek, fellökhetik egymást a játékosok! A játékosok egy nagy felfújható, műanyag buborékban játszanak és csak a lábuk van kint belőle térdtől lefelé. A játék kimagaslóan szórakoztató a résztvevők és a nézők számára egyaránt, mindemellett teljesen biztonságos, mivel a hatalmas buborék minden ütközéskor és eséskor megvédi a játékost. A játékhoz szintén szükséges egy bíró, aki segíti a gyors és gördülékeny játékot, figyeli a fizikai állapotokat, illetve játék közvetítőként fokozza a hangulatot. Az FPS Extreme Games az eredeti és legjobb minőségű buborékfoci felszerelést használja, ami a legerősebb TPU anyagból készült illetve megkülönböztető jelzéssel is el van látva.

A játékot kültéren és beltéren egyaránt lehet játszani, versenyszámnak is tökéletes, csapatépítő tréningeken, céges családi napokon, önkormányzati rendezvényeken, fesztiválokon  garantált az emberek figyelmének felkeltése, hangulatuk fokozása.

A játékhoz szükséges ideális pálya méret 30m*15m, viszont tudunk alkalmazkodni a helyszín adottságaihoz és lehetőségeihez.

Extrém íjász játék:

Magyarország legújabb és egyben legizgalmasabb szabadidős, szórakoztató sport tevékenysége az extrém íjász játék.

A játék 2 csapat íjász csatájáról szól, amit felfújhatós fedezékek, újra aktiváló célpontok és a kiváló játékszabályok tesznek igazán izgalmassá. Továbbá a minőségi, speciálisan erre a tevékenységre gyártott, íjak, speciális vesszők, illetve az arcvédő maszkok pedig a teljesen biztonságos játékot biztosítják. A játékhoz nélkülözhetetlen egy bíró, aki figyelemmel követi és koordinálja az eseményeket, ebben segít az FPS Extreme Games csapatának közel 5 éves játékvezetői tapasztalata, ami biztosítja, hogy mind a játékosok mind a nézők egy felejthetetlen és szórakoztató eseményen vegyenek részt.

A játékot kültéren és beltéren egyaránt lehet játszani, versenyszámnak is tökéletes, csapatépítő tréningeken, céges családi napokon, önkormányzati rendezvényeken, fesztiválokon garantált az emberek figyelmének felkeltése, hangulatuk fokozása.

A játékhoz szükséges ideális pálya méret 30m*15m, viszont tudunk alkalmazkodni a helyszín adottságaihoz és lehetőségeihez.

Játéktípusok:

 • Íjászok viadala
 • Íjászharc
 • Íjharc

Szitációs Airsoft célba lövészet:

Élethű airsoft fegyverek, különböző elhelyezésű bukócélpontok, stopper! Indulhat a pontgyűjtő célba lövés. Bio airsoft golyókat használunk, ami környezetre ártalmatlan.

Egyedi felfújhatós célfalunk segítségével lehetőség nyílt a biztonságos és kihívással teli célba lövésre, amik tökéletes rendezvény programot biztosítanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Nehezíti a célba lövést, hogy a célfalon 4 lebegő műanyag labdát kell eltalálni, amik folyamatosan változtatják pozíciójukat.

Mérete és kialakítása garantálja a biztonságos használatot, ezért nagyobb létszámú rendezvényekre is bátran ajánljuk.

Célba lövés lehetőségek:

 • Extrém Íjász felszereléssel: speciális vesszőkkel (kétrétegű szivacs duncs hegyekkel), teljesen kizárt a baleset kockázata.
 • Paintball célba lövés
 • Airsoft célba lövés

Megrendelés esetén biztosítjuk a teljes felszerelést,  1 animátort aki biztosítja a biztonságos használatot, illetve a pálya kialakítást.

Felfújhatós célfalunk Mérete: 300*150*240

 


2020.01.01. - 2020.12.31.
Találatok száma: 2

Miskolci Apartmanok

Miskolci Apartmanok

Az új apartmanjaink Miskolc szívében találhatóak a történelmi Kisavason. Az apartmanok rövidtávon illetve hosszútávon is a kényelmet szolgálják a vendég részére. A feltöltődést és szórakozást keresők élményeket szerezhetnek. Az üzletembereknek a belvárosi elhelyezkedés gyors elérhetőséget jelent. A ... Bővebben

Kiemelt partner

Aranykorona Történelmi Hotel Étterem és Látványpince

Aranykorona Történelmi Hotel Étterem és Látványpince

Az Aranykorona Hotel-Történelmi Étterem & Látványpince Miskolc történelmi belvárosában található. Az egyetlen étterem, ami élmény és program együtt. Bővebben

TOP 10-es programgazda
Kiemelt partner
Ár: 13 990 Ft JegyvásárlásTalálatok száma: 1

Aranykorona Történelmi Hotel Étterem és Látványpince

Aranykorona Történelmi Hotel Étterem és Látványpince

Az Aranykorona Hotel-Történelmi Étterem & Látványpince Miskolc történelmi belvárosában található. Az egyetlen étterem, ami élmény és program együtt. Bővebben

TOP 10-es programgazda
Kiemelt partner
Ár: 13 990 Ft JegyvásárlásA SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Ez is érdekelheti!

El-Vándorló Lovastanya
El-Vándorló Lovastanya
 • Nyíregyháza

Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
3500 Miskolc , Több helyszínen
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események