Aktív hétvége a Hungexpón! Ha március, akkor Utazás Kiállítás!
Aktív hétvége a Hungexpón! Ha március, akkor Utazás Kiállítás!
Panorámautazás, libegjen velünk a város felett!
Panorámautazás, libegjen velünk a város felett!
Budapesti Nyári Fesztivál 2018. Margitsziget - Városmajor
Budapesti Nyári Fesztivál 2018. Margitsziget - Városmajor
Játékbirodalom nem csak gyerekeknek!
Játékbirodalom nem csak gyerekeknek!
Panorámautazás a Dunától a Budai Várig.
Panorámautazás a Dunától a Budai Várig.

Berke Bianka Dóra Párkapcsolati újratervezés a Vénusz évében, Avagy 2018 rezgései címmel tart előadást 2018. február 9-én 19 órától Budapesten a Soter Klubban. Minden jó dolog két szív összekapcsolódásával kezdődik. A szív, mint a megérzések és érzelmek központja a teremtővel való kapcsolatot, a lelki békét hozza el életünkbe, míg egy másik szívvel való összekapcsolódása pedig, a régi vágyat, a szerelmet, mindezek megéléséhez ad biztató alapot a 2018-as esztendő, amely az érzelmek, a Vénusz éve, ami egyben a szerelem bolygója és szimbóluma is. Érdemes hát időben elkezdeni és kihasználni ennek az évnek emelkedett rezgéseit és tudatosan megteremteni először Önmagunkat, majd a számunkra legideálisabb társunkat. Ez az előadás ehhez nyújt médiumi leközvetítéssel segítséget.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

Párkapcsolati újratervezés a Vénusz évében - Avagy 2018 rezgései

Az előadás főbb témái:
• Tudatos TÁRS / Szerelem-Szex/ TEREMTÉS
• Mit hoz a személyes éved és mindez hogyan befolyásolja a párkeresésed
• Szexuális energiák a 2018-as év fényében
• Új energiák beengedése
• Álmodd meg a számodra tökéletes társadat - kire is vágyok valójában
• Régi viselkedésminták elengedése
• Hogyan zárjuk le és engedjük el régi kapcsolatunkat
• Ideális társunkra való ráhangolódás - gyökér csakránkon keresztül
• Hogyan váljunk tökéletes társsá

Az előadó vele született képességként, léleklátóként érzékeli az emberek személyiségét, kisugárzását, érzéseit és gondolatait. Egybefüggően látja a generációs hálókat és a belőlük kiinduló elakadásokat, traumákat, amiket a jelenben visznek tovább az emberek anélkül, hogy minderről tudomásuk lenne. Több éve hatékonyan old párkapcsolati, szexuális, egészségügyi és pénzügyi elakadásokat, blokkokat, melyek által segít visszaszerezni valódi sorsukat hogy életüket úgy élhessék, ahogy azt valójában szeretnék.

Belépő: 1800 Ft / helyszínen fizetendő/

Az előadás időpontja: 2018.02.09 19:00-21:00

Helyszín: Soter Ezoterikus Klub és 1001 éjszaka Teaház

Szeretettel várok minden érdeklődőt!

Berke Bianka Dóra
Párkapcsolati és Intimitás tanácsadó - Léleklátó

Velem született képességként, léleklátóként érzékelem az emberek személyiségét, kisugárzását, érzéseit és gondolatait. Észreveszem azt is, amit még Ők sem tudnak magukkal kapcsolatosan. Érzékelem mindazokat az energiákat, amik az áramlás útjában állnak, elakadásokat, blokkokat képeznek, és tisztán látom kinek mi a szerepe egy adott szituációban, miért nem úgy alakulnak a dolgai, ahogyan szeretné.

A leggyakrabban konkrét történéseket, összefüggéseket, de időnként szimbólumokat is látok. Magam elé tudom idézni a múltat, a jelent és a jövőt is. Egybefüggően látom a generációs hálókat és a belőlük kiinduló elakadásokat, traumákat, amiket a jelenben visznek tovább az emberek anélkül, hogy minderről tudomásuk lenne. Meglátom és meghallom mindazt, ami a családi történeteinkben ismétlődnek, egybeesnek, így tudok segíteni abban, hogy tisztábbá és érthetőbbé váljon életük. Tudatosan tudjanak szembe nézni azzal, kik és mik is Ők valójában. Az elakadások, blokkok feltárásával és oldásával segítek visszaszerezni valódi sorsukat, hogy életüket úgy élhessék, ahogy azt valójában szeretnék. Végre azon az úton legyenek, amit Önmaguk terveztek, ne a szüleikét, nagyszüleikét, vagy elhunyt testvérük életét éljék, akiket tudattalanul helyettesítenek és ugyanolyan, vagy hasonló traumákat éljenek át.

Léleklátóként több éve hatékonyan oldok párkapcsolati, szexuális, egészségügyi és pénzügyi elakadásokat, blokkokat.

KeSzeCsüSzoVa
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4
Párkapcsolati tanácsadás, Berke Bianka Dóra előadása Budapesten a Soter Klubban