Programok falunapra Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyékben
ID.3 1ST modell - A jövő megérkezett. Szálljon be!
ID.3 1ST modell - A jövő megérkezett. Szálljon be!
Ismerje meg Ön is az új Golfot! Már 5 990 000 Ft-tól megvásárolható!
Ismerje meg Ön is az új Golfot! Már 5 990 000 Ft-tól megvásárolható!
Wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Őszi wellness kikapcsolódás - kedvező árakon ajándék fürdőbelépővel Gyopárosfürdőn!
Őszi wellness kikapcsolódás - kedvező árakon ajándék fürdőbelépővel Gyopárosfürdőn!
Tekintse meg kiemelt esemény listánkat!
Tekintse meg kiemelt esemény listánkat!

Programok falunapra Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyékben

2020.01.01. - 12.31.

Falunapi kitelepüléseket vállalunk önkormányzati, közintézményi programok színesítésére, ahol az érdeklődők kipróbálhatják a lézerharcot, a paintballt, a buborékfocit, az extrém íjász játékot és az extrém célba lövést. Fő célunk, hogy valódi kikapcsolódásban és élményben legyen része a játékosainknak.

Falunapi programok kínálata:

Lézerharc:

A 6-99 éves korosztály legizgalmasabb falunapi programja, amin garantált az adrenalin fröccs. Mind emellett teljesen biztonságos, nincs fájdalom és balesetveszély!

A falunapi rendezvényre 10-12 db mobil fedezéket, 10 db lasertag felszerelést, 1 vagy 2 játékvezetőt és természetesen a vendégek részére a felejthetetlen élményt biztosítjuk! 6-25 év közöttiek a legfogékonyabbak a programra.

Több mint 8 éve foglalkozunk lézerharc játékok szervezésével és jelenleg is a főtevékenységünknek számít.

Pályákat nyitottunk Miskolcon, Debrecenben, Egerben és Nyíregyházán is felavattuk a kültéri harcterünket. Kitelepüléseket vállalunk önkormányzati, céges, csapatépítő, közintézményi és privát rendezvényekre, osztálykirándulások és táborok programjainak színesítésére.

Felszereléseinket számát megnöveltük ezáltal egy időben akár 5 rendezvényen is jelen tudunk lenni.

 • 30 db saját + 25 db bérelt Lasertag felszerelést tudunk biztosítani, akár 10-12 órás folyamatos üzemidővel, töltés és megállás nélkül.
 • rendezvény látogatói létszámától függően 1-5 játékvezető
 • 32 db mobil fedezék
 • távcsövek (kültéri játékoknál mesterlövész szerephez)
 • könnyített pajzsok
 • zászlók

Paintball:

A férfiak kedvenc programja, ami egy igazi adrenalin bomba! Minőségi felszereléssel biztosítjuk a teljes biztonságot, mobil pályánk védőhálóval van körbe kerítve, védőfelszereléseink újszerűek!

A falunapi paintball programra biztosítjuk a 10 db paintball és teljes körű védőfelszerelést, 8-10 db mobil fedezéket, védőhálót, 2 játékvezetőt és természetesen a vendégek részére a biztonságot!

16 év felettieknek javasoljuk a programot.

Buborékfoci:

A leglátványosabb és legviccesebb önkormányzati program, amire mindenki felfigyel. Szabályok nélküli foci, teljes biztonság, garantált szórakozás!

Biztosítjuk a 8 db buboréklabdát, 2 mobil kaput, 2 focilabdát, 2 játékvezetőt és természetesen a vendégeknek a felejthetetlen szórakozást!

10 év felettieknek javasoljuk a programot!

A játékban 2*4 fős csapat mérkőzik meg egymással, a szabályok megegyeznek a normál fociéval, annyi különbséggel, hogy itt egymásnak ütközhetnek, fellökhetik egymást a játékosok! A játékosok egy nagy felfújható, műanyag buborékban játszanak és csak a lábuk van kint belőle térdtől lefelé. A játék kimagaslóan szórakoztató a résztvevők és a nézők számára egyaránt, mindemellett teljesen biztonságos, mivel a hatalmas buborék minden ütközéskor és eséskor megvédi a játékost. A játékhoz szintén szükséges egy bíró, aki segíti a gyors és gördülékeny játékot, figyeli a fizikai állapotokat, illetve játék közvetítőként fokozza a hangulatot. Az FPS Extreme Games az eredeti és legjobb minőségű buborékfoci felszerelést használja, ami a legerősebb TPU anyagból készült illetve megkülönböztető jelzéssel is el van látva.

A játékot kültéren és beltéren egyaránt lehet játszani, versenyszámnak is tökéletes, csapatépítő tréningeken, céges családi napokon, önkormányzati rendezvényeken, fesztiválokon  garantált az emberek figyelmének felkeltése, hangulatuk fokozása.

A játékhoz szükséges ideális pálya méret 30m*15m, viszont tudunk alkalmazkodni a helyszín adottságaihoz és lehetőségeihez.

Extrém íjász játék:

A falunapi és önkormányzati programok újdonsága, ami szintén minden korosztályt megmozgat! Az íjász célba lövészet a mi népünknek az egyik legkedveltebb program, amit mi egy kicsit felturbóztunk és jelenleg ott állunk hogy teljes biztonsággal két íjász csapat egymásra lőhet, pontosabban megmérkőzhetnek! Biztosítunk a programhoz 10 db extrém íjász felszerelést és biztonsági felszerelést, 10 db mobil fedezéket. 2 játékvezetőt és természetesen a vendégek részére egy teljesen új akció játék kipróbálására! 12-50 év közöttiek a legfogékonyabbak a programra!

A játék 2 csapat íjász csatájáról szól, amit felfújhatós fedezékek, újra aktiváló célpontok és a kiváló játékszabályok tesznek igazán izgalmassá. Továbbá a minőségi, speciálisan erre a tevékenységre gyártott, íjak, speciális vesszők, illetve az arcvédő maszkok pedig a teljesen biztonságos játékot biztosítják. A játékhoz nélkülözhetetlen egy bíró, aki figyelemmel követi és koordinálja az eseményeket, ebben segít az FPS Extreme Games csapatának közel 5 éves játékvezetői tapasztalata, ami biztosítja, hogy mind a játékosok mind a nézők egy felejthetetlen és szórakoztató eseményen vegyenek részt.

A játékot kültéren és beltéren egyaránt lehet játszani, versenyszámnak is tökéletes.

A játékhoz szükséges ideális pálya méret 30m*15m, viszont tudunk alkalmazkodni a helyszín adottságaihoz és lehetőségeihez.

Játéktípusok:

 • Íjászok Viadala 
 • Íjászharc 
 • Íjharc

Extrém Célba lövés:

A falunapi programok leglátogatottabb produkciója! Szinte minden korosztály érdeklődését felkelti!

Airsoft (legkedveltebb), paintball és extrém íjász célba lövészeteket tudunk biztosítani. Rendelkezünk speciális felfújhatós célfallal, illetve fém bukó célpontokkal, amik növelik a célba lövés élményét. A programhoz biztosítunk célfalat vagy bukó célpontot, a kiválasztott lőfegyvert, lőszert, 1 instruktort.

Mérete és kialakítása garantálja a Rendezvény program! Biztonságos használatot, ezért nagyobb létszámú rendezvényekre is bátran ajánljuk.

Célba lövés lehetőségek:

 • Extrém Íjász felszereléssel: speciális vesszőkkel (kétrétegű szivacs duncs hegyekkel), teljesen kizárt a baleset kockázata.
 • Paintball célba lövés
 • Airsoft célba lövés

Megrendelés esetén biztosítjuk a teljes felszerelést,  1 animátort aki biztosítja a biztonságos használatot, illetve a pálya kialakítást.

Felfújhatós célfalunk Mérete: 300*150*240


2020.01.01. - 2020.12.31.

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok


Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események