Programok online jegyvásárlási lehetőséggel
Programok online jegyvásárlási lehetőséggel

Új örömünneppel, igazi fesztiváli hangulattal szeretnék búcsúztatni a nyári szezont Egerszalókon, őrizve a szüretnyitó hagyományokat és egyben hagyományt teremteni egy évente ismétlődő, színvonalas és vidám rendezvénnyel. Első ízben kerül megrendezésre a háromnapos SHOWDOMB zenei fesztivál a Sódomb lábánál, mely remek nyár végi bulinak ígérkezik. Ennek az egyedülálló képződménynek az ünnepére készülnek Egerszalókon valamint ezen a hétvégén kerül megrendezésre a hagyományos Szüretindító Bortúra is. A 3 nap során mindenki megtalálja a zenei ízlésének megfelelő koncertet. A koncertek mellett borkóstoló, kézművesek, vásárosok, vidámpark és finom ételek várják a vendégeket. Zárják nálunk a nyarat és élvezzék az utolsó nyári hétvégét!

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

Showdomb Fesztivál

 2017. augusztus 25-26-27.

Helyszín: Egerszalók, a Nosztalgia Fürdő előtti parkoló

A három napos rendezvényen, amely a Nosztalgiastrand előtt kerül lebonyolításra, hazai és nemzetközi sztárok mellett helyi néptáncosok, kórusok, kézművesek is szerepet kapnak, készülünk számtalan árussal, vidámparkkal, sörrel, borral, jó étkekkel – bízunk benne, hogy mindenki vidáman és elégedetten távozik tőlünk.

Mi is ez a SHOWDOMB Fesztivál?
Egerszalók határában gyógyhatású termálforrások törnek fel, a felszínre érve a gyógyvíz kialakított egy olyan természeti csodát, amelyhez hasonló a világon csak két helyen található Európán kívül, a kontinensen pedig egyedülálló – ez a Sódomb.

Az elmúlt évtizedek során virágzó fürdőkultúra alakult ki a domb közvetlen környezetében. Látogatók ezrei érkeznek a völgybe, felüdülést keresve és töltenek felejthetetlen napokat a fürdőben és a strandon. Ehhez az egyedi élményhez szeretne kapcsolódni a  Showdomb Fesztivál augusztus utolsó hétvégéjén. 

 

Forrás: Szervezők

KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
Showdomb Fesztivál 2017 Egerszalók