Élmények egész évben, szeretettel várjuk!
Élmények egész évben, szeretettel várjuk!
Szeretettel várjuk Tiszakécskén!
Szeretettel várjuk Tiszakécskén!
Gyulai wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Gyulai wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Víz Zene Virág Fesztivál - Családi fesztivál minden korosztálynak Tatán!
Víz Zene Virág Fesztivál - Családi fesztivál minden korosztálynak Tatán!
Debreceni Virágkarnevál 2018
Debreceni Virágkarnevál 2018

Új örömünneppel, igazi fesztiváli hangulattal szeretnék búcsúztatni a nyári szezont Egerszalókon, őrizve a szüretnyitó hagyományokat és egyben hagyományt teremteni egy évente ismétlődő, színvonalas és vidám rendezvénnyel. Első ízben kerül megrendezésre a háromnapos SHOWDOMB zenei fesztivál a Sódomb lábánál, mely remek nyár végi bulinak ígérkezik. Ennek az egyedülálló képződménynek az ünnepére készülnek Egerszalókon valamint ezen a hétvégén kerül megrendezésre a hagyományos Szüretindító Bortúra is. A 3 nap során mindenki megtalálja a zenei ízlésének megfelelő koncertet. A koncertek mellett borkóstoló, kézművesek, vásárosok, vidámpark és finom ételek várják a vendégeket. Zárják nálunk a nyarat és élvezzék az utolsó nyári hétvégét!

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

Showdomb Fesztivál

 2017. augusztus 25-26-27.

Helyszín: Egerszalók, a Nosztalgia Fürdő előtti parkoló

A három napos rendezvényen, amely a Nosztalgiastrand előtt kerül lebonyolításra, hazai és nemzetközi sztárok mellett helyi néptáncosok, kórusok, kézművesek is szerepet kapnak, készülünk számtalan árussal, vidámparkkal, sörrel, borral, jó étkekkel – bízunk benne, hogy mindenki vidáman és elégedetten távozik tőlünk.

Mi is ez a SHOWDOMB Fesztivál?
Egerszalók határában gyógyhatású termálforrások törnek fel, a felszínre érve a gyógyvíz kialakított egy olyan természeti csodát, amelyhez hasonló a világon csak két helyen található Európán kívül, a kontinensen pedig egyedülálló – ez a Sódomb.

Az elmúlt évtizedek során virágzó fürdőkultúra alakult ki a domb közvetlen környezetében. Látogatók ezrei érkeznek a völgybe, felüdülést keresve és töltenek felejthetetlen napokat a fürdőben és a strandon. Ehhez az egyedi élményhez szeretne kapcsolódni a  Showdomb Fesztivál augusztus utolsó hétvégéjén. 

 

Forrás: Szervezők

KeSzeCsüSzoVa
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
Showdomb Fesztivál 2017 Egerszalók

Eger