Budapesti tűzijáték nézés hajóról svédasztalos vacsorával.
Budapesti tűzijáték nézés hajóról svédasztalos vacsorával.
A nyári szünetben minden hétköznap izgalmas programokkal várjuk a gyerekeket és a felnőtteket!
A nyári szünetben minden hétköznap izgalmas programokkal várjuk a gyerekeket és a felnőtteket!
Profi sportolók látványos versenyek és izgalmas futamok a Balatonnál.
Profi sportolók látványos versenyek és izgalmas futamok a Balatonnál.
Vadban gazdag hétvégére hívjuk és várjuk!
Vadban gazdag hétvégére hívjuk és várjuk!
Százhalombattai Barátság Kulturális Központ programok 2018

Százhalombatta centrumában található a Barátság Kulturális Központ, a 2011-ben átadott, Európában is egyedülálló Nívó-díjas Szent István téren. Intézményünk tevékenységével meghatározza az adott település jelenét, illetve hosszú távra annak szellemi jövőjét is. A Kulturális Központ számos alkotó közösségnek, klubnak és művészeti csoportnak ad helyet és életteret szakmai munkájukhoz. Az érdeklődők, rendezvények és programok rendkívül széles kínálatából választhatnak a BKK szervezésében. Koncertek, kiállítások, színházi előadások, családi napok, gyermek- és ifjúsági programok és egyéb kulturális események várnak minden kedves városlakót és városban turistáskodó vendéget Százhalombattán! Böngésszen programajánlatainkból!

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Programok 2018

2018. augusztus 12. vasárnap, 19:00
Örkény István: Tóték - komédia egy felvonásban

Illyés Gyula Nemzeti Színház Beregszász - Nemzeti Színház Budapest előadásában
belépődíj: 1 000 Ft

2018. október 11. csütörtök, 18:00
VILÁGJÁRÓ BATTAIAK - Kirgízia és Ujguria

SELYEMÚTON A VILÁG TETEJÉRE
"Karavánszerájok, ősi életformák, jurtatáborok a hétezres csúcsok tövében. Ősi erőd  és modern városok, erőmű építések a Tarim-medence peremén. Találkozás az ujgur rokonainkkal Kasgárban."
Előadó: Hegedüs Dezső
belépődíj: 500 Ft

2018. november 14. szerda, 18:00
BETEGSÉGEK MEGELŐZÉSE SZÍVVEL- LÉLEKKEL

Dr Papp Lajos szívsebész professzor előadása
„Életem szolgálat. Szolgálni az embert, szolgálni a betegeket. Teremtőtől kapott hittel, krisztusi szeretet jegyében gyógyítani. Több évtizedes kutatói és klinikai tapasztalataimat, tudásomat kívánom ötvözni a holisztikus gondolkodással és az elfelejtett, évezredes népi bölcsességekkel. Gyógyítani szívvel-lélekkel. Szívet-lelket-testet.
Az EGY-etemes embert. „ Dr Papp Lajos”
belépődíj: elővételben 1000 Ft, a rendezvény napján : 1 500 Ft

2018. november 18. vasárnap, 11:00
CSALÁDI SZÍNHÁZI ELŐADÁS
PANNA, A PÖTTÖM - minimusical - a Hadart Színház előadása

A Hadart Színház igazi meglepetéssel készült a legifjabb színházrajongók számára, hiszen Panna, a Pöttöm címmel, az óvodás-kisiskolás korosztálynak szóló, új zenés színdarabot állított színpadra. A darab szerzője, Pozsgay Zsolt az eredeti Andersen mese alapján álmodta újra a történetet, Bolba Tamás pedig ragyogó muzsikákat írt hozzá, tehát ez végső soron egy minimusical „miniknek”. Pöttöm Panna megszökik nevelőszüleitől, mivel az emberek világában nem talál társat. Béka Öcsi kinézi a kislányt fia menyasszonyának, Pannának azonban mindez nincs ínyére, és szorult helyzetéből két új barát, Vakond Úr és Egér asszonyság mentik ki, akik befogadják és megismertetik azzal a titokzatos földalatti világgal, amelyben ők élik életüket. Pöttöm Panna otthonra lel ebben az ember számára nem mindennapi környezetben és a szerelem is rátalál... Döntenie kell: ragaszkodik álmaihoz, vagy feleségül megy egyik jótevőjéhez, a vakondhoz és egész hátralevő életét a sötétségben tölti el...
rendező: Háda János
belépődíj: 1 500 Ft

2018. november 22. csütörtök 18:00
Világjáró Battaiak - El Camino

NEM A CÉL A FONTOS, HANEM AZ ÚT MAGA…
Avagy, ha teljesítménytúrára vágysz, maradj a Kinizsi 100-nál (T.M.) Az El Camino-n szerzett élményeiről és érzéseiről mesél az előadó.
előadó:Tápai Mónika
belépődíj: 500 Ft

2018. november 25., 19:00
Budapest Bár koncert

A Budapest Bárt nem lehet nem szeretni: el kell jönni a koncertre, hátradőlni, bulizni, élvezni a zenét és a jobbnál jobb számokat! El lehet hozni a nagyit, az unokát, a barátnőket – garantáltan mindenki jól fogja magát érezni. A zenekar már 10 éve játssza sajátos és merész feldolgozásait, válogat a csodálatos dalkincsből, amit a magyar zeneirodalom ránk hagyott. Sőt, ők is hozzátesznek ehhez az örökséghez: legújabb lemezeiken egyre több saját szám is szerepel. A koncerteken immár 10 album anyagából válogat a rendkívül sokszínű zenekar. A Barátság Kulturális Központba a Farkas Róbert vezette nagyszerű Budapest Bár zenekar Behumi Dórival, Keleti Andrással, Kiss Tiborral és Mező Misivel érkezik.

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Százhalombattai Barátság Kulturális Központ programok 2018

Programajánlat

Szolgáltató

© 2007-2018 PROGRAMTURIZMUS - Magyar TourMix Kft.
Gemius
Interticket