Szilvásváradi program minden korosztálynak, Időutazó sci-fi kalandjáték leendő világmegmentőknek
Tarzan Park - biztonságos játszótér Budapesten
Tarzan Park - biztonságos játszótér Budapesten
Melyek a legnépszerűbb fesztiválok?
Melyek a legnépszerűbb fesztiválok?

Szilvásváradi program minden korosztálynak, Időutazó sci-fi kalandjáték leendő világmegmentőknek


Mindenkit vár az Időutazó... című izgalmas szabadtéri sci-fi kalandjáték, melyben Szilvásváradon barangolva egy időutazás bonyodalmait kell helyrepofoznunk, megoldanunk! A történetben nyomokat kell keresnünk, rejtélyeket kell megfejtenünk, hogy felkutassuk az időgép hollétét és visszajuttassuk a jövőbe! Éld át a kalandokat Te is!

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

AZ IDŐUTAZÓ

Outdoor sci-fi kalandjáték Szilvásváradon

A különleges kalandjátékban egy szabadtéren játszódó sci-fi történet aktív résztvevőivé válunk. Az izgalmas történetben egy időutazás által keltett bonyodalmak szálait kell felgöngyölítenünk, miközben a településen sétálva, különböző rejtélyeket kell megoldani a hátrahagyott nyomok alapján. A történet Isaac Asimov, A halhatatlanság halála című novellája alapján készült és annak univerzumában játszódik. Ha szeretitek a kihívásokat, a kalandokat és a rejtélyeket, akkor próbáljátok ki ti is az Időutazó... című szabadtéri kalandjátékot Szilvásváradon, melyben egyszerűen meg kell menteni a világot. A játékhoz szükséges kalandcsomag a megadott kiindulási/vásárlási pontokon megvásárolható, és bármikor (0-24), bármilyen időben játszható! Kutasd fel te is az időgép hollétét és juttasd vissza a jövőbe.

Tanácsok leendő világmegmentőknek:

Time - 0.

Az Időtanács nevében köszönjük, hogy részt vesztek a világegyetem megmentésében... segítségetek nélkül a jövő nincs biztonságban.

Time - 1.

A kezdőcsomag tartalmazza Brinsley Sheridan Cooper - az Időutazó - feljegyzéseit és megszerzett nyomtöredékeit. Mindent részletesen olvassatok el - ha kell többször is - minden nyomot vizsgáljatok át, hiszen valamikor, valahol fel kell használnotok.

Time - 2.

Lépésről lépésre, azaz pontról pontra kell haladnotok az időgép felkutatásában. Minden helyszín összekapcsolódik 1-2 nyomtöredékkel, melyekből az ügyes játékosok meghatározhatják a továbblépés lehetőségeit, a valóságváltoztatás valószínűségeit.

Time - 3.

Ha bizonytalan vagy valamiben, akkor gondolj arra, hogy egy telefon, az internet vagy egy járókelő mindig segíthet. Végső esetben kapaszkodhatsz a borítékban található "segítség-kapszulára", ami a QR-kód technológia használatával átsegíthet a legnehezebb akadályokon is.

Time - 4.

A játékot bármikor megszakíthatod egy fagyira, pizzára, stb. - ha esetleg elfáradnál. A játék egyébként a település központjában játszódik, nem kell erdőben barangolni, fára mászni.

Time - 5.

Sok sikert, és gazdag játékélményt kívánunk!

  • Nehézségi fok: 4/5
  • Javasolt létszám: 2-6 fő (14+)
  • Játékidő: 90-120 perc
  • Hossz: 3-4 km

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!


Kiemelt ajánlatok


Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
3348 Szilvásvárad , Több helyszínen
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Hívjuk, várjuk, jöjjön!

Online jegyvásárlás