Céges rendezvényhelyszín Győrben: csapatépítés, konferencia, terembérlés, tréning, üzleti reggeli!
Céges rendezvényhelyszín Győrben: csapatépítés, konferencia, terembérlés, tréning, üzleti reggeli!
Meeting és konferencia helyszín a debreceni Kölcsey Központban
Meeting és konferencia helyszín a debreceni Kölcsey Központban

Táborunk az ófalu központjában helyezkedik el, csendes, nyugodt környezetben. A falu vonzáskörzetében található túraútvonalak ideálisak túrázni vágyóknak, a bicikli szerelmeseinek és a természetkedvelőknek. A sétálni vágyók bejárhatják a Gólyahír tanösvényt, ami körbevezet a falun. A falu sportcsarnoka egész nap nyitva áll, így bármikor lehet focizni, kosárlabdázni, kézilabdázni stb. Jó időben a Papp Károly általános iskola kertjében található bitumen, illetve füves pályát is lehet használni szórakozás céljából.

Honlap: www.tapiosag.hu
E-mail cím: [info@...megnézem]
Kontakt személy: Kun-Halasi Katalin

Túrázni és kirándulni vágyók egyéni és osztálykirándulások ideális helyszíne a tápiósági TáborSág! A falu sportcsarnoka egész nap nyitva áll, így bármikor lehet focizni, kosárlabdázni, kézilabdázni stb. Jó időben a Papp Károly általános iskola kertjében található bitumen, illetve füves pályát is lehet használni szórakozás céljából. Iskolák részére is kínálunk programokat. Ezek leginkább természet-és környezetvédelem témakörrel foglalkoznak. Játékosan mutatjuk be a gyermekeknek miért fontos óvnunk bolygónkat. A falu vonzáskörzetében található túraútvonalak ideálisak túrázni vágyóknak, a bicikli szerelmeseinek és a természetkedvelőknek. A sétálni vágyók bejárhatják a Gólyahír tanösvényt, ami körbevezet a falun.

  • Sportcsarnok (30x15 m): parkettás aljzat; kézilabda kapuk; 1 pár fix kosárlabda palánk (+ ha szükséges, akkor még további mobil kosárlabda palánk); tornaeszközök (pl.: medicinlabdák, szekrények, zsámolyok, tornaszőnyegek, stb.); tánccsoportoknak színpadot is tudunk biztosítani.
  • • Füves futballpálya: nagyon jó minőségű, gondozott, szabvány méretű focipálya, valamint egy edzőpályával is várjuk a csapatokat.
  • • Külső sportpálya: szabvány méretű, aszfaltos kézilabda pálya, világítási lehetőséggel.
  • • Füves terület: hatalmas, gondozott terület, mely erőnléti edzésekhez, küzdősportokhoz kiváló terep.

2013. áprilisában a falu összefogásának eredményeképp, az iskola területe mögötti löszdombot helyreállították, így újból visszatérhetett Tápióság címerállata, a gyurgyalag. Ez a gyönyörű madár idén ismét elnyerte a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület által az "Év Madara" címet. De nem csak gyurgyalag telepek figyelhetők itt meg, hanem más fecskefajok is.

Iskolák részére is kínálunk programokat. Ezek leginkább természet-és környezetvédelem témakörrel foglalkoznak. Játékosan mutatjuk be a gyermekeknek miért fontos óvnunk bolygónkat.

Maga a tábor 3 "hálószobából" áll, és maximum 20 fő befogadására alkalmas. Az ebédlőben tv, igény szerint billiárd, illetve csocsó asztal áll a vendégek rendelkezésére.

A tábor meleg víz ellátását napkollektor biztosítja. Igényelhető a teljes ellátás, de konyha is rendelkezésre áll.
A tábor bérleti díja 20.000,- Ft /éjszaka, mely 10 fő szállását tartalmazza. Minden további fő 2.000,- Ft/fő/éj.

Sportcsarnok használata 8-21 óráig ingyenes, azt követően a bérleti díj 1.500 Ft-/óra.

A TáborSág épületét szállás foglalás nélkül is igénybe lehet venni, családi/baráti/egyéb rendezvény céljából egy alkalomra. Ez esetben a tábor bérleti díja 10.000,- Ft /alkalom.

KeSzeCsüSzoVa
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
Táborhely gyerekeknek sportpályákkal és túraprogramokkal Tápióságon