Soproni nyári kikapcsolódás -  számtalan kirándulási és programlehetőség lehetőség!
Soproni nyári kikapcsolódás -  számtalan kirándulási és programlehetőség lehetőség!
Irány ki a szabadba! Lővér Kalandpark
Irány ki a szabadba! Lővér Kalandpark

Tango milonga est Sopronban a Gambrinus házban. Első ízben szervezni meg a soproni argentin tangó klub a soproni milongát, amelyre minden tangó szerelmest és kezdő táncos várunk, egy kellemes este eltöltése céljából. Az este az átvezető zene salsa lesz.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

Tangósok, csatlakozzatok hozzánk az első Tangó Milonga partinkon! Mi is a Milonga? A Milonga egy szó, melyet egy partira használnak, ahol tangót táncolhatsz. A Milonga során különböző zenei blokkok, úgy nevezett TANDÁk váltják egymást, ahol a DJ-k 2-5 dalt játszanak.

A Tandákat CORTINÁk válasszák el egymástól, rövid nem tangós zenei betétek, amelyek jelzik a a Tandák végét és újra kapcsolják a táncpartnereket.

A Milongánkon tradicionális tangómuzsikát fogunk játszani a Tandák és salasa zenét a Cortinak során. Kíváncsi lennél mit viselnek egy igazi Milongán? Itt az alkalom, öltözz fel Te is! A hölgyek jellemzően alkalmi ruhát viselnek szoknyát, vagy bő nadrágot, olyant amelyben szabadon tudnak mozogni. Hasonlóan a férfiak is, bő alkalmi nadrágot, inget vagy öltönyt viselnek. Arra kérünk, ne gyere farmerbe vagy sportcipőbe!

A Milongánk programja:
20:00 – 20:30-ig egy kis tangó tanulás, 20:45-21:15 között egy salsa tanulás, 21:30-23:30-ig a Milonga, melyet 22:00-kor Éva és Csaba tangó bemutatója, s az általuk résztvevőknek készített meglepetések színesítenek.

A 4 tangódalból álló zeneiblokkok, Cortinák szüneteiben Ruadákat tervezünk. Kérdésed merült volna fel, kérlek ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot!

Találatok száma: 1

Szieszta Hotel Sopron

Szieszta Hotel Sopron

A Hotel Szieszta Sopron város legnagyobb szállodája az Alpok lábánál, a híres Lővérek egyik legszebb pontján, egy gyönyörű öthektáros őspark közepén áll. A szálloda 266 erkélyes szobájából pompás ...
Találatok száma: 1

Szieszta Hotel Étterem

Szieszta Hotel Étterem

A Szieszta Hotel éttermében kitűnő, minden igényt kielégítő vendéglátással és kedvező árakkal várjuk vendégeinket.
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Tango Milonga est Sopronban
© 2007-2018 PROGRAMTURIZMUS - Magyar TourMix Kft.
Gemius
Interticket