Látogasson el Zsigóné Kati csodálatos hímes tojás múzeumába!
Látogasson el Zsigóné Kati csodálatos hímes tojás múzeumába!
Mamma Mia musical Kecskeméten! Jegyvásárlás!
Mamma Mia musical Kecskeméten! Jegyvásárlás!

TEKA az a hely, ahol biztos lehetsz benne, hogy jó zene lesz este. Minden fellépő produkciója energikus, magával ragadó és élő. Október 20-án három kiváló banda ad koncertet majd. A kínálatot végignézve még az is garantált lesz, hogy a végén pedig minden egy hatalmas buliban csúcsosodik ki! Amiből te sem maradhatsz ki!

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

★ Harap
Hosszú szünet után újra hallhatjátok a zenekart élőben. A teltházas Dürer buli hullámait meglovagolva a banda úgy döntött, hogy Kecskeméten is bemutatkozik az új felállással. Így aki a zenekarral közösen és elég hangosan szeretné megünnepelni a visszatérésüket, semmiképp ne hagyja ki ezt az eseményt!

★ ék
A Lee Olivér vezette ék zenekar első cd-je 2015 novemberében jelent meg, February címmel. Frissen megjelenő albumuk a Whatever it takes már egy érettebb, kiforrottabb lenyomata a banda kreatív összhangjának. A 7 számot tartalmazó korong hiteles, és ezzel igyekszik megtalálni valódi, rockzene szerető közönségét. A fiúk remélik, hogy sokakat szíven ütnek majd vele.
 

★ Rock Fanatic zenekar célkitűzése a klasszikus magyar rockzene értékeinek megóvása, és életben tartása. Műsorunk ennek szellemében P.Mobil, Dinamit, P.Box, Vikidál, Tunyogi RB, Edda, Omega, Karthago, Piramis és Bikini számokból áll. Közönségünk velünk együtt énekli ezeket a dalokat, így a repertoár bővítésekor is ezekhez az ősökhöz nyúlunk vissza.
 

Találatok száma: 1

Gokart Hotel**** Kecskemét

Gokart Hotel**** Kecskemét

A négycsillagos Gokart Hotel, Kecskemét business és sport szállodája, Kecskemét mindig pezsgő belvárosától alig 2 km-re, Budapesttől mindössze 60 percre található. Több stílusú szoba áll ...
Találatok száma: 1

Gokart Étterem Kecskemét

Gokart Étterem Kecskemét

Élvezze modern konyhánk ízeit, vagy lazítson, ragadja meg a hangulatot éttermünkben, miközben végigkíséri a gokart futamokat panoráma ablakainkon, illetve hangulatos nyári teraszunkon. Minden nap ...
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

KeSzeCsüSzoVa
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Technika Háza Kávézó pogramok 2017 Kecskemét