Országos Természetgyógyász Napok 2018 Kecskemét


Országos Természetgyógyász Napok lesznek 2018. november 17-18. között Kecskeméten a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központban. Kiállítással egybekötött természetgyógyász napok neves előadókkal! A kiállításra a belépés ingyenes. Az előadásokra napijegy váltható.

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

Ünnepélyes megnyitó:
2018. november 17. szombat 10 óra

A kiállítást megnyitja:
Dr. Szeberényi Gyula Tamás
Kecskemét Megyei Jogú Város alpolgármestere
Vasárnap 11 órakor fellép az Exotic Tánc Sport Egyesület.

A kiállításra a belépés ingyenes!!!
Mindkét nap TOMBOLA húzás lesz! A tombola ára: 500 Ft.
Rendezvényünkön helyet kapnak gyógyfürdők, gyógyszállók és egyéb wellness szolgáltatók. Kiváló szakemberek állnak a látogatók rendelkezésére; természetgyógyászok, kineziológus, gyógynövény szakértő, grafológus, gyermekrajz elemző, asztrológus, számmisztikus, állapotfelmérők, csontkovács, alternatív mozgás- és masszázs terapeuta, reflexológus, aurafotós.

A rendezvényt előadássorozat is színesíti. A meghívott szakemberek tájékoztatják az érdeklődőket a kiállítás témájához kapcsolódó legfrissebb információkról. Előadás sorozatot minden korosztály számára ajánljuk.

Programok széles választékából válogathatnak látogatóink, pl.: jóga, masszázs, meditációs technikák, termékbemutatók és bio élelmiszerek kóstoltatása. Különös hangsúlyt fektetünk a megelőzésre, az egészség megőrzésére, a pozitív gondolkodás erősítésére.

Különös hangsúlyt fektetünk a megelőzésre, az egészség megőrzésére, a pozitív gondolkodás erősítésére.

Előadások

2018. november 17. szombat
A Mellműtöttek Bács-Kiskun Megyei Egyesületének Szakmai Napja

10.00 Megnyitó
10.30-11.00 Előadás sorozat: Dr. Horváth Zsolt ♦ MSc, PhD az Onkoradiológiai Központ Centrum vezető főorvosa: Új lehetőségek az emlőrák megelőzésében, kezelésében
11.10-11.40 Dr. Soós Györgyi ♦ Molekuláris genetikai diagnoszta főorvos: Molekuláris genetikai vizsgálatok a betegségek megelőzésének szolgálatában
11.50-12.20 Dr. Ambrózay Éva ♦ Radiológus és mammográfiás főorvos: A képalkotó vizsgálatok jelentősége a korai emlődaganatok felismerésében

Ebédszünet
Enrico - Zenei médium: meditálás

14.00-14.30 Dr. Markó László ♦ Sebész, onkológus főorvos: Változások az emlődaganatok sebészetében
14.40-15.10 Dr. Gábor Gabriella ♦ Onkológus, sugárterápiás részlegvezető főorvos: Sugárterápia új lehetőségei a mellékhatások mérséklésére
15.20-15.50 Dr. Molnár Mária ♦ Onko-pszichiáter főorvos: Mit tehetek magamért? Tudatosan egészségünk megőrzéséért
16.00-16.30 Dr. Bodóczky Lászlóné ♦ Mellműtött Egyesület Elnöke: A Civil Szervezet segítő szerepe a betegség megelőzésében, a traumák feldolgozásában és a negatív hatások kivédésében

2018. november 18. vasárnap

10.00 Fekete Gábor, Feketéné Horváth Ildikó - Prána Energia oktatók: Az aura, a csakrák és a test kapcsolata
10:30 Hatvani Galina természetgyógyász-  A víz – az egészséges élet legfontosabb eleme, Az ivóvíz minőségének javítása
11:00 Bencsik Nikolett méhész - Apiterápia, vagyis méhészeti termékekkel való gyógyítás
12:30 Marosfalvi Imre Enrico - zenei médium Zenei meditációs bemutató
13:20 Kristályköves meditáció
14.00 Orcsik Attila partner coach - Hogyan legyünk jó partnerek a mindennapi kapcsolatainkban?
15:00 Dobos János alapítványi elnök "Betegségkereskedelem" - Hogyan teszik az élet mindennapos problémáit "mentális betegséggé"?
16.00 Kálmán Tamás - Magnéziumhiány kockázatai, tünetei és a bőrön keresztüli magnéziumpótlás előnyei

Az előadásokra és a bemutatókra a belépés ingyenes!

DÍSZVENDÉG

Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért
A mentális egészségügy nemzetközi megfigyelő szervezete

Az Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért (CCHR) egy közhasznú, nemzetközi szervezet, amely a világ 34 országában több mint 130 csoporttal működik. Legfőbb feledata, hogy kivizsgálja és feltárja a pszichátria területén elkövetett visszaéléseket, és megvédje az egyéneket és azok emberi jogait ezektől a visszaélésektől. A szervezet Magyarországon alapítványi formában működik közel 25 éve. 1994-es megalakulása óta az alapítványt több ezer panaszos kereste fel, akik úgy érezték, emberi jogaik sérültek a pszichátrián, és ezek közül rengeteg ember kapott már hatékony segítséget vagy jogi kompenzációt, illetve ezek kapcsán már számos pszichiátert marasztaltak el a hatóságok a visszaélések elkövetéséért.

  • KIÁLLÍTÓK, TERMÉSZETGYÓGYÁSZOK

A kiállításon a látogatók válaszokat kaphatnak a kérdéseikre természetgyógyászoktól, rövid bemutatók segítségével ismerkedhetnek meg a szakma által alkalmazott hatékony módszerekkel, a kiállítók pedig a természetgyógyászat során alkalmazott eszközöket, eljárásokat és kiegészítőket mutatják be.

Csipkerózsa Parkhotel
Csólyospálos

Egy romantikus erdő közepén a Csipkerózsa Parkhotel várja azokat a vendégeket, akik nyugalmat és kikapcsolódást valamint négycsillagos kényelmet keresnek.

Kecskemét Járás Egészségfejlesztési Iroda

Az Egészségfejlesztési Iroda (EFI) egy olyan új egészségügyi szolgáltatási forma az egészségfejlesztés területén, amely a lakosság számára ingyenesen, beutalási rendszer nélkül elérhető szolgáltatásokat nyújt.
A kiállítás alatt általános állapotfelmérésre (vérnyomás, vércukor mérés) és dietetikussal dietetikai tanácsadásra lesz lehetőség.

doTerra

A doTERRA olajok az illóolajok új generációja, egy új egészségmegőrző alternatíva. A világpiacon elérhető legmagasabb minőségű aromatikus kivonatok. Tanúsított Tiszta Terápiás Minőségű esszenciális olajok, melyeket a növényekből nagy gondossággal nyernek ki.
Az illóolajokat az érzelmi és fizikai jólét megteremtése céljából alkalmazzák felnőttek és gyermekek is egyaránt.
Használható külsőleg, belsőleg és inhalálva.

Életfa Program

Programunk szerint azért élünk, hogy az emberek és a családok tömegeinek biztosítsunk lehetőséget az egészséges életre, szellemi, lelki és fizikai fejlődésre, valamint minőségi életkörülmények megteremtésére.
Célunk az egészség megőrzése, visszanyerése a természet erejével, a magas minőségű termékek erejével, kiváló szolgáltatásokon keresztül.

Coral Club

A világ mintegy negyven országában forgalmazó cég elsősorban az egészséges életmód újszerű megközelítésének jegyében gyártja prémium minőségű étrend-kiegészítőit, kozmetikumait és „zöld” háztartási vegyi áru termékeit.

ZeoMineral
Szépség és Egészség a földkéregből

A cég 1984-ben családi vállalkozásként alakult.
A Mád környéki zeolitok és agyagásványok felhasználásával dermatológiai paszták, radírok, krémek, tusfürdők, valamint különleges fogkrémek és enterális gyógyporok készíthetők. Különleges készítményeinkkel az élet keletkezésénél jelenlévő ásványokat a mai modern ember szolgálatába állítjuk.

Life Care

Több mint 300 természetes, bio és vegán termékével a Life Care figyelembe véve a vásárlóinak az igényét, folyamatosan olyan új termékcsaládokkal bővíti a portfólióját, amelyek világszerte a legismertebb BIO termelőitől származnak.
A Life Care jövőkép szorosan kapcsolódik ahhoz, amit mi BIO életnek nevezünk. Segítünk az embereknek, hogy BIO életet éljenek, hogy (újra) megtalálják önmaguk egészségét és szépségét.
A BIO életnek köszönhetően, partnereink egy kiegyensúlyozott életre tettek szert, életminőségüket javítva. Mindemellett pedig teljesítményüket meg is jutalmazzuk.

EWS

Egy megfelelő érzékenységgel rendelkező sejtszintű elemző készülékkel lehetőség nyílik arra, hogy a számítógépben letárolt rezonancia adatbázist a test által kibocsátott értékekkel összehasonlítva, - még egy betegség kialakulása előtt - pontos képet kapjunk a szervezetben történő változásokról. A készülékben levő frekvencia mintázatok - mint referencia értékek - kerülnek összehasonlításra a szervezetben mért pillanatnyi értékekkel, melyből következtetni lehet a szervezetben végbemenő folyamatok állapotára.. Így pl. lehet mérni és határozni a tesztelt személy egészségi állapotát és fő problémáit.

Ősi Magnézium

2010 óta foglalkozunk magas magnézium tartalmú, hivatalosan kozmetikumnak minősülő termékek gyártásával és forgalmazásával az Ősi Magnézium márkanév alatt.
Nevünk onnan jön, hogy a termékeink alapanyaga egy 250 millió éves, rettentően magas (31%) magnézium klorid sót tartamazó tengervíz, amelyet 1600-2000 mélyről bányásznak Hollandiában. Ez 100%-ban természetes és tiszta. Ebből az un. magnézium olajból (olajos érzésű, de nem olaj!), amit mi koncentrátumnak hívunk, gyártunk különféle krémeket, testvajakat, testpermetet és fürdősókat.

Orcsik Attila Partner-Coach

A partner és társas kapcsolatok legnagyobb szépsége és egyben problémája a megfelelő kommunikáció hiánya. Ahhoz, hogy egy partnerkapcsolat hatékonyan működjön, fel kell tudnunk ismerni a korlátainkat és a lehetőségeinket egyaránt. Elsősorban önmagunkat, a partnerünket, és fel kell ismernünk magunkat egy másik emberben. Mivel minden ember egyedi és megismételhetetlen, ezért minden probléma teljesen egyedi megoldást igényel. Ahhoz nyújtunk segítséget, útmutatást, hogy az ember tudja, mikor és merre induljon el a mai világ felgyorsult forgatagában. Mindezt tesszük különböző technikákkal, pl.: mentális és metakommunikációs tréningek, kiterjesztett gondolkodásmód megtanulása.

Bencsik Nikolett
méhész
Saját termelésű mézünket jelenleg 30 méhcsaládos vándor méhészetben állítjuk elő. A kis méhcsaládszámmal való méhészkedés lehetővé teszi az egyedi kezelést a méhcsaládoknál. A méz kiszerelése, csomagolása kézzel történik. A többlet idő lehetővé teszi egy igen magas minőségű fajtaméz termelését és a csomagoláson nem spórolva, exkluzív kiszerelésű mézet tudunk Önnek nyújtani.

Calendula Klinika

A Calendula Klinika egyedülálló gyógyászati intézet. Az alapítók és a klinika orvosai sikeresen egyesítették a hagyományos és a modern orvoslást, a fejlett európai technológiát és az ezeréves keleti gyógyászati tapasztalatokat. A holisztikus megközelítés hatékonyságát 25 évnyi gyakorlat és pácienseink sikeres kezelése bizonyítja.

Mindflute Telemedicina

A Mindflute az első nyílt, felhasználóknak szóló Telemedicina kezdeményezés Magyarországon. Ez egy orvos és egészségügyi szakember kereső webalkalmazás, ahol időpont foglalásra és távoli, digitális szolgáltatás igénybe vételre is lehetőség van.
A Mindflute ésszerű, modern megoldást nyújt betegek, felhasználók, orvosok, és egészségügyi szakemberek számára. Gyors és könnyű szakemberkeresés, egyszerű használat és szolgáltatás igénybe vétel.
Területek: Orvosi egészségügy, táplálkozás, pszichológia, természetgyógyászat, relaxációs és mozgás gyakorlatok. A rendszerben állami és magán intézményeket, illetve egyéni szolgáltatókat találsz.

Emese Kis Csillaga Kulturális Alapítvány

A magyar népmesékből készült társasajátékokkal, mesefoglalkoztató könyvvel, kártyajátékkal végzünk mesefoglalkozást. A megjelent gyerekek számára ingyenes és korlátlan játékot biztosítunk.

Farkas L. Rozália és Olasz Etelka
Népmesemúzeum

Aranyhomok Egyesület

Kiemelt fontosságú feladatunk – a térségi- kézműves alkotók és termelők piacra jutásának elősegítése, marketing tevékenységeik összehangolása, munkásságuk megismertetése a lakossággal, valamint ezzel együtt hagyományaink, kultúránk megelevenítése a térségi rendezvényeken.

Ankh Lélekstúdió Természetgyógyászat

Közel 40 éves auralátó tapasztalattal rendelkező auraszakértőnk, és egy korszerű berendezés segítségével megismerhetik az aurájukban (a testet körülölelő energiatér) rejlő válaszokat életükkel, problémáikkal kapcsolatban. A fejlődést, megerősítést kristályokkal nagyszerűen lehet támogatni, asztalunknál gyógyító kristályokból készült ékszerek, marokkövek széles választéka áll rendelkezésre.

Viktória Dental

A család fogászata

Kecskeméti Fürdő - uszoda, élményfürdő, wellness

2011. december 22-én nyitotta meg kapuit az új Kecskeméti Fürdő. A 2800 négyzetméter fedett vízfelülettel rendelkező wellness fürdő az ország egyik legrangosabb versenyuszodáját is magában foglalja.
Az élményfürdő karibi hangulatot idéző medence terében két élmény-, hullám- és kalandmedence, mászó fal és sodrófolyosó, pancsoló, relaxációs tér, pelenkázó és szoptató rész a családok számára nyújt kikapcsolódás.
A gyógyászati részlegben 6 db masszázs helyiség, 3 db iszap kezelő és 1 db tangentoros kezelő helyiség (2 káddal) található önálló vetkőző előtérrel és zuhanyfülkével.

Dr. Aliment - Funkcionális Élelmiszer kutató gyártó- és Kereskedelmi Kft.

A Dr. Aliment Kft funkcionális élelmiszerek, étrendkiegészítő készítmények fejlesztésére és kereskedelmére alakult 2006-ban. Az elnevezés a latin élelmiszer (aliment) szóból ered, a dr. előtag a tudományos megalapozottságra, az egyetemekkel kialakított szoros kapcsolatra utal.

HÉVÍZ

Hévíz minden évszakban várja vendégeit. A város szeretettel fogadja az idelátogatókat: könnyed sétára a tavat körbeölelő véderdő csábít, míg komolyabb túrára a páratlan Keszthelyi-hegység és a Balatoni dombság lankáin van lehetőség.

A Hévízi Szobakiadók Szövetsége olyan önkéntesen létrehozott közösség, amely tömöríti mindazokat a fizető-vendéglátó engedéllyel rendelkező szállás és szobakiadókat, akik tevékenyen részt kívánnak venni Hévíz kiemelten kulturált idegenforgalmi életének megvalósításában és fejlesztésében.

Hajdúszoboszló

Gyógyfürdő, fedett élményfürdő, szálloda


Magyar Elixír

Szeretem, csodálom a természetet. Igyekszem törvényeit betartva élni és cselekedeteimmel a közösség javára munkálkodni. Ezért is érdekelnek a gyógynövények, a bennük rejlő gyógyító, tisztító anyagok és energiák. Azt tartom, hogy legfőbb kincsünk a testi, lelki és szellemi egészségünk. "Ép testben ép lélek" - mondták Hippokrátész idején. Ez a bölcsesség ránk ma élő emberekre is érvényes!
Ön is így gondolja, ezért talált rá a Magyar Elixír cseppekre, tinktúrákra. Termékeimet a szükség hozta létre, a választék pedig folyamatosan bővül az igények szerint.
Köszönöm, hogy megtisztel bizalmával, amikor belőlük választ az Ön és szerettei számára!

Marosfalvi Imre - Enrico

Szellemgyógyászati kezelései: (Aura-Mag-Fénytest zene, Kvantum Mátrix kezelés I-II. Reiki, Kézrátétes kezelések, Jelgyógyászat, Csakrák harmonizálása tibeti hangtálakkal, kalimbával, Lélek és Babasimogató hangfürdő)

Tanfolyamok, előadások: (Gyógyító Szeretet technikák I-II., Mennyei Szeretet Masszázs, Beszédelemzés)

Gyógyító- Relaxációs- Meditációs cd-k Médiumi zenei közvetítések


Margó kineziológia

A jelenben hozott döntéseink, választásaink múltban megélt örömeink függvénye. Amennyiben fel tudjuk oldani a múlt traumáit, ezáltal erősítjük az örömöket, azt a jövőt építjük, amelyet valójában akarunk. Mindannyian korlátlan lehetőségekkel rendelkezünk, teremtésre, növekedésre, boldogságra születtünk.

Kangen víz

Japán Egészségügyi Minisztérium 1965-ben kórházak részére engedélyezte a Kangen víz használatát terápiás célokra, és nem sokkal később a háztartások részére is elérhetővé vált.
Ma Japán minden harmadik háztartásában jelen van ez a víztechnológia.
A japánok tíz évvel magasabb várható átlag életkorra számíthatnak, mint mi Európában.
A Kangen szó jelentése: „Vissza az eredetihez”.
A név találó, hisz nem csak az eredeti vízhez térünk vissza vele, hanem egy olyan vízhez, amivel a testünk is képes visszatérni eredeti, eredendően egészséges állapotába!

Pranic Energy Healing - Prána Energia Gyógyítás

A prána szó jelentése: életenergia, mely életünk -létünk- fenntartásának alapja. A Prána Energia Gyógyítás ősi Tudás, Tudomány alapjaira épül, de egy olyan formában ismerhető meg, hogy a mai kor érdeklődő –átlag- emberei is megérthetik, és használhatják életük teljes területén, hiszen az életenergia mindent áthat.
ÖNGYÓGYÍTÁS-GYÓGYULÁS-EGÉSZSÉGMEGŐRZÉS-KEZELÉSEK-FEJLŐDÉS-TUDATOSODÁS az egyik legtermészetesebb módon. Betegség esetén - is - hatékony „segítői” lehetünk önmagunknak, gyerekeinknek, másoknak
A „tanítások”, technikák - Magyarországon és a világ számos országában - tanfolyamokon megismerhetők és gyakorlással egyre hatékonyabb szintre fejleszthetők.
AURA, CSAKRÁK, MEDITÁCIÓK, MANTRÁK, JÓGA UTAK /ARHATOK ÚTJA/
Szeretettel várunk, ha szeretnéd megismerni és megtapasztalni a minden ember számára íródott Tudást, természeti-, univerzális törvényeket.
Ildikó és Gábor

Claritas Alapítvány - alapítvány a cukorbetegség megelőzéséért

Candida és prosztata szűrés, Véroxigén-szint mérés, Fertőzési góckutatás
Allergia teszt, Élő Vércsepp Analízis

Honlap: www.claritasalapitvany.hu

Vita-Focus Kft.

Technológiáink a jelenlegi legkorszerűbb japán fejlesztések eredményei.
Sagona-Dome
Vízhidrogénező
Isanami

Magneter készülékcsalád

Korszerű mágnesterápiás egészségmegőrzés

Hungaro Harmónia Kft

A Hungaro Harmónia kft fő profilja a forradalmian új kristálylámpa, amely az első olyan komplex, digitálisan vezérelt készülék, mely ötvözi a kristály-, szín- és fényterápia jótékony hatásait. Ezáltal segítséget nyújthat a legkülönbözőbb testi- és lelki problémák leküzdésében, valamint a készülékkel végezhető csakrakezelés által a szervezet energetikai egyensúlya helyreállítható. A helyszínen kipróbálható cégünk többi terméke is, mint például a méregtelenítés egyik leghatásosabb eszköze az inframatrac, valamint különféle masszázsgépek.

Csőr Gábor
Orgonit-Om ékszerkészítő

Az orgonit a környezetében előforduló természetellenes (ember által létrehozott) és életformákra káros energiákat alakítja át pozitív (élet-)energiává.

Szerviz Iroda
Gyógynövénygyűjtő túrák a Bükkben

Fűben, fában orvosság ! Jöjjön el... ismerkedjen meg a gyógynövények fajtáival, hatóanyagukkal !
A három napos túrák során szakképzett fitoterapeuta vezetésével ismerkednek meg a gyógynövények fajtáival, tulajdonságaival. Az elmélet mellett a terepen, a Bükk hegység dombjain, rétjein túrázva kerülnek kapcsolatba a természettel és keresik meg, ismerik fel a különféle gyógynövényeket, a belőlük készülő teákat pedig megkóstolhatják.

ORIFLAME

Az Oriflame mára egy hatalmas, nemzetközi szépségipari céggé vált, amely közvetlen értékesítési rendszeren keresztül, a világ több mint 60 országában értékesíti termékeit.
A természetes, innovatív, svéd szépségápolási termékek széles skáláját világszerte mintegy 3,6 millió független Szépségtanácsadó juttatja el a vásárlókhoz.

Kolcov Energia Lapok

A Kolcov lap egy olyan gyógyászati eszköz, amire polarizálták, gyógynövények, ásványok, ajurvédikus anyagok információit. A beteg kimerült emberi test rezgése megváltozik.
A Kolcov lap olyan impulzust bocsát ki amely megegyezik az egészséges sejtek rezgésével. A kezelések hatására visszaáll a szervezet egészének helyes működése.

Marton Beáta
Életvezetési speciális tanácsadó

Dobronyi Ágnes
Egészségépítész

A Shiatsu a hagyományos kínai gyógyászatra épülő , japán masszázs technika. A testünket behálózó meridián csatornák kezelésével segít megteremteni és fenntartani testünk energiakeringésének harmóniáját, ezáltal egészségünk megtartását.
A shiatsu kezelés során segítünk visszatérni a harmóniához, az EGÉSZ-séghez.

Gomba- és gyógynövény klub

A kiállítás ideje alatt gombás és gyógynövényes szendvics kóstoló, különböző gyógynövényes teakóstoló, zöldséglevek kóstolója. Gyógynövények és gombák TOTÓ-ja, nyerési lehetőséggel.
Népi játékok kiállítása gyógynövényekből. Gyógynövényes párnakészítés egyénileg.

Flavon

Sötét bogyós gyümölcseink legfontosabb hatóanyagait a polifenolos vegyületeket, a flavonoidok alkotják. Ezeknek a hatóanyagoknak a kutatása,csaknem egy évszázada,tipikus magyar kutatási terület. 1933-1936 között Szent-Györgyi Albert és munkatársai mutattak rá először a flavonoidok élettani tulajdonságaira. Az elmúlt évtizedek kutatási eredményeinek gyakorlatba való átültetésének kézzelfogható produktuma a Flavon termékcsalád minden tagja.

Vitál Élőételbár

A nyers étkezés vagy élő enzimekben gazdag étkezés a lehető legegészségesebb étkezési forma. Térhódítása szükségszerű, hiszen egyre több a beteg és túlsúlyos ember, aminek többnyire a helytelen és rendszertelen táplálkozás az oka. A lényege az, hogy a gyümölcsöket, zöldségeket, salátákat, zöld leveles növényeket, magvakat, olajos magvakat és csírákat természetes formájukban, minden olyan eljárás kiiktatásával fogyasztjuk, amely 40 Celsius-fok fölé hevíti őket. Ez ugyanis az a határ, ami felett már a természetes növényekben található élő enzimek elpusztulnak.

7ARANY Egészség Centrum
Pető Ágnes
Természetgyógyász, fülakupunktőr, addiktológus, reflexológus, tanár

Holisztikusan kezelek, egységben nézem az embert. Biorezonanciás állapotfelméréssel kezdem. Szervi betegségeket, pszichés problémákat, funkcionális és energetikai blokkokat oldok, a Sorsfeladatunk, Életfeladatunk megállapításával és annak függvényében.

Belle Claire

A nyüzsgő világ után a levendula megnyugtat. Egy igazi megmagyarázhatatlan csoda ami kikapcsol, segít egyensúlyba hozni az életünket.
Illóolajat, csokrokat és illatpárnákat, szemnyugtató párnákat, dekorpárnákat készítünk belőlük. A csokrok, zsákocskák és párnák szép kiegészítőként illetve molyirtóként is díszíthetik otthonunkat.

  • További kiállítók

Bóra Kft. - Ganoderma gomba, egészséges csokoládék

Kecsketejes szappan - Gömöri Sándor

Tajti Piroska - Klinikai kutatási koordinátor író
Gyermek központú, nevelési témájú könyvek

Nagy Erika - Pozitív párnák

  • További természetgyógyászok

Védikus asztrológia - Hajas Mara
Alternatív masszázs - Faragó László
természetgyógyász, alternativ mozgás- és masszázs terapeuta
Gyógymasszőr - Szent Györgyi Albert Szakközépiskola végzős hallgatói
Helyben termett egészséges élelmiszerek:
Kiemelt helyen mutatkoznak be a térség gazdái, akik ökológiailag ellenőrzött, természetes módon előállított élelmiszereket kínálnak a látogatók számára. Az ismerkedés, ízlelgetés után vásárlásra is lehetőség nyílik.

Szombatiné Tóth Katalin - méhészeti termékek
Gyöngyössi Sándor - bio ganoderma gomba
Börönténé Molnár Melinda - fürjtojás, homoktövis velő, lekvárok
Paksi Katalin - búzafű lé, csírák

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!


Figyelmébe ajánljuk!


Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK
Kontakt személy:
Székely Zsolt
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG
14.000 feletti
követő
Csatlakozz Facebook közösségünkhöz, hogy
az elsők között értesülj a legjobb programokról!
több mint 17.000
program
Iratkozz fel hírlevelünkre
a kimondottan neked javasolt élménykínálatokért!
1.000 feletti
online jegy
Ne töltsd az időt sorban állással!
Vásárold meg nálunk előre a jegyedet!

Megyék

Tájegységek


© 2007-2019 PROGRAMTURIZMUS - Magyar TourMix Kft.
Gemius
Interticket