Vadászati lehetőségek 2020

Vadászati lehetőségek 2020

Kiemelt ajánlat
2020.01.01. - 12.31.

A vadgazdálkodás az erdőgazdálkodás része, a VADEX Mezőföldi Zrt-nél pedig stratégiai szempontból kiemelkedő jelentőséggel bír. A társaság három nagyvadas területén hazánkban vadászható valamennyi nagyvadfaj megtalálható, melyek közül a gímszarvas és vaddisznó a legfontosabb. A vegyes vadas területek nagyterítékű fácánhajtásokról, a vízivad vadászatokról és az őzállományról híresek.

A VADEX Mezőföldi Zrt. az arra alkalmas területek megfelelő használatával, hasznosításával, különféle erdészeti, agrotechnikai, meliorációs módszerekkel és megoldásokkal folyamatosan dolgozik az apró-, vízi- és nagyvadas természetes élőhelyek - ezen belül kiemelten a vizes élőhelyek - javításán.

Az újonnan kialakult vadászterületeken a saját hasznosításúak mellett a földtulajdonosok közös képviselőjeként és megbízásukból - összefogva az önkormányzatokkal és rendőri szervekkel - a teljes területen hivatásos védelmi szervezetet működtet és tart fenn, a vad és élőhelyének védelme, a vadorzás megelőzése érdekében.

A fehérvárcsurgói, váli, tímári, soponyai, vérti, vadhányási és bárándi vadaskertekben a cég kialakította a félintenzív nagyvad tartás és vadásztatás műszaki feltételeit. A színvonalas vadászházak szolgáltatásai minden igényt kielégítenek.

A VADEX Mezőföldi Zrt. ebben a tevékenységben több mint négy évtizedes gyakorlatot szerzett és ezen idő alatt rendkívül értékes ismeretekre tett szert. A történelmi múlttal rendelkező vadászterületeken hosszú évtizedek óta eredményes, Európa-szerte ismert vadgazdálkodás folyik.

Évente mintegy 1 500-2 000 db nagyvad, 15 000 db apróvad kerül terítékre, főleg külföldi vadászvendégek vadászata során, de örvendetesen emelkedik a hazai vadászvendégek száma is.

A vadállomány kiváló minősége, a vadászatok és szolgáltatások színvonala a törzsvendégeken kívül egyre több új vadászt vonz a Mezőföldre. A fizetőképes kereslet növekedése, az igények nagyobb biztonsággal való kielégítése magasabb értékű és számú trófeás vad tartását teszi szükségessé. Ezért a tevékenység továbbfejlesztése elengedhetetlen.

A vadasvertikum minden szegmensében évtizedes tapasztalatokkal rendelkező, saját profi szervezet és szakszemélyzet munkálkodik, az ügyvezetés meggyőződése, hogy a fejlesztések eredményeként tevékenysége bővül, számottevően nagyobb árbevétel és eredmény realizálható, és mivel a bevétel döntő hányada exportban jelentkezik, ezen elképzelés egybeesik a nemzetgazdasági célkitűzésekkel is.


2020.01.01. - 2020.12.31.

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kapcsolat, elérhetőség
Kontakt személy:
Haas Béla
ágazati igazgató
Pontos cím, geokód, térkép
, Több településen és helyszínen
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG