Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
Velencei-tavi Nemzetközi Hőlégballon Karnevál 2017 Agárd
Hotel Szieszta Sopron - Várjuk a Lövérekben
KeSzeCsüSzoVa
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Velencei-tavi Nemzetközi Hőlégballon Karnevál 2017 Agárd

2017.08.31. - 09.03. 2484 Agárd, Parkerdő

A mi velencei karneválunkon nem csak képletesen repítjük az égbe a vendégeket. A Székesfehérváron kezdődő és az Agárdi Parkerdőben folytatódó többnapos fesztivál pompás légi látványosságait a földön és a magasban egyaránt színes programok kísérik. A Velencei-tó partján kirakodóvásár, gyermekműsorok, színpadi programok, sörsátor, szimulátorok, honvédségi és rendőrségi bemutatók, autó és motorkerékpár kiállítás, utcabál színesítik a felszálló ballonok parádéját. Helikopteren Ön is utánuk repülhet.

További információk


Még több a településen (Agárd):

Idén 23. alkalommal kerül megrendezésre a Velencei-tavi Nemzetközi Hőlégballon Karnevál. 1992 szeptemberben rendeztünk először hőlégballon versenyt a Velencei - tónál illetve a velencei légtérben, és Székesfehérvár fölött. Azóta közel 400 magyar, és külföldi ballonos csapat fordult meg a tónál, és nézte fölülről, vagy látogatta meg Székesfehérvárt. Idén is várunk lengyel , osztrák, német , és erdélyi csapatot is. A magyar és külföldi ballonos társadalomban jó a hírünk.

A székesfehérvári, gárdonyi, és más tó környéki lakosok is érdeklődéssel várják rendezvényünket. A több mint száz felszállás, (felszállásonként 10-15 ballon) folyamán nem történt repülőesemény, sérülés. A ballonosok szeretnek hozzánk jönni, mert a Velencei Tó környéke páratlanul szép, és változatos a ballonrepülés szempontjából.

Székesfehérvár az elmúlt évihez hasonlóan, idén is mintegy házigazdaként társul az eddigi "gazdához" Gárdonyhoz.

Jólesik nekünk, hogy a ballonozás élményét megoszthatjuk a város polgáraival, és örömünkre szolgál, hogy a megnyitó ünnepséget Székesfehérváron tarthatjuk csütörtökön.

Terveink szerint másnap, pénteken két alkalommal is Székesfehérvár felett repülünk.

Szombaton az Agárdi Parkerdőből lesznek a felszállások, ahol egész napos gazdag szórakoztató program várja az odalátogatókat. Lesz kirakodó vásár, honvédségi és rendőrségi bemutató, autó és motorkerékpár kiállítás, szimulátorok, ejtőernyős ugrások, helikopter show. A helikopterekkel sétarepülést tehetnek, akik kíváncsiak a Velencei tóra madártávlatból.

A gyerekeknek egy ballonnal függeszkedünk, ami azt jelenti, hogy a kicsik is kipróbálhatják milyen érzés a Földről pár méterre eltávolodni kötéllel rögzített ballonnal.

Sötétedés után kivilágított ballonokkal zenére Night Glowing Show , fáklyázás lesz, majd utcabál zárja a napot.
Nagy szeretettel várunk minden érdeklődőt.

Forrás: Szervezők


2017.08.31. - 2017.09.03.

Még több a településen (Agárd):

◄ Vissza

Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer